تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 251 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

داره خودمونی میشه BehiJJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من و یه عده الاف مثل خودم تو این بازی مشکل داریم، دوست هم نداریم نسخه فارسی (یعنی همون گزارش مزدک میرزایی) رو بخریم که مشکلمون حل شه
    همگی نسخه اولیه بازی رو داریم، ولی مشکل اینجاست که یعد از کمی بازی کردن یهو از بازی در میاد، بیشتر اوقات وسط دو نیمه از بازی در میاد. اگه Patch یا Crack سالم رو برام لینک کنید خیلی خیلی خیلی ممنوووون میشم

داره خودمونی میشه mnkamran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Urmia+206SD

پيش فرض

با سلام
    از ورژن 2010 تا حالا هیچ پچی رو به بازی اضافه نکرده ام ولی PESEdit.com 2013 Patch 3.2 که بیادش، دانلود و نصبش خواهم کرد. چون قراره که لیگ ترکیه هم بهش اضافه بشه + DLC جدید:
    PESEDIT announce the addition of Spor Toto Süper Lig for PES 2013 Patch 3.2, to be released this weekend.

15 new Turkish teams are added for PESEdit.com Patch 3.2 to complete the full 18 teams league together with Besiktas, Fenerbahce and Galatasaray. Konami's new DLC 4.00 will also be included to allow Online Play with all the latest transfers and boots.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوش و گیمر باشید...

3. 3 کاربر از mnkamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    قبلا من از خود بازی دیتا پک رو دان میکردم ولی دیگه نمیتونم لطفا لینک اخرین پک رو قرار بدید.
    با سپاس فراوان

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این بازیکنا که خسته میشن ، یعنی فلش بنفش میشن رو به پایین باید یا بزارمشون ذخیره یا تعویضشون کنم که دوباره سرحال بشن ؟

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این بازیکنا که خسته میشن ، یعنی فلش بنفش میشن رو به پایین باید یا بزارمشون ذخیره یا تعویضشون کنم که دوباره سرحال بشن ؟
    بعضی وقت ها اگه بازی بهشون ندی خوب و سرحال میشن ولی فکر کنم این آمادگی ها همش شانسی باشه ! یعنی به هیچ چیز ربط نداره جز شانس
    من تو ML یه بازی کل تیمم بنفش بود ، از ترکیب اصل بگیر تا نیمکت ولی بازی بعدی همه نارنجی و سبز شدن !
    بازیکن های بنفش را ثابت بازی نده بلکه دقایق آخر بیار و باهاشون خوب کار کن تا امیدوار بشن بازم میگم فقط به شانس بستگی داره

البته نظر شخصی منه

7. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    قبلا من از خود بازی دیتا پک رو دان میکردم ولی دیگه نمیتونم لطفا لینک اخرین پک رو قرار بدید.
    با سپاس فراوان
    فردا دیتا پک 4 میاد یه 2 روز دیگه هم صبر کنی آخرین دیتا پک رو خواهی داشت

9. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    خـــــمـــین

پيش فرض

بعضی وقت ها اگه بازی بهشون ندی خوب و سرحال میشن ولی فکر کنم این آمادگی ها همش شانسی باشه ! یعنی به هیچ چیز ربط نداره جز شانس
    من تو ML یه بازی کل تیمم بنفش بود ، از ترکیب اصل بگیر تا نیمکت ولی بازی بعدی همه نارنجی و سبز شدن !
    بازیکن های بنفش را ثابت بازی نده بلکه دقایق آخر بیار و باهاشون خوب کار کن تا امیدوار بشن بازم میگم فقط به شانس بستگی داره

البته نظر شخصی منه
    فکرکنم اگربازی رو ببری روحیه بازیکنان درست میشه هم چنین بهشون استراحت بدی... خودم دقیق متوجه نشدم

11. این کاربر از stronghold 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

البته نظر شخصی منه
    فکرکنم اگربازی رو ببری روحیه بازیکنان درست میشه هم چنین بهشون استراحت بدی... خودم دقیق متوجه نشدم
    نه ، اصلاً شانسی نیست ...

باید بازیکنات فرمشون بالا باشه (اونی که عددش تا 8 بیشتر نمیشه)

در ضمن تو مسترلیگ هم باید با یه تیمت حدود 1 فصل بازی کنی (حتی اگه فرمشون 8 هم باشه) تا با فرم خوب بیان ...

13. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ، اصلاً شانسی نیست ...

باید بازیکنات فرمشون بالا باشه (اونی که عددش تا 8 بیشتر نمیشه)

در ضمن تو مسترلیگ هم باید با یه تیمت حدود 1 فصل بازی کنی (حتی اگه فرمشون 8 هم باشه) تا با فرم خوب بیان ...
    دوست من منتظر شنیدن این جمله از یه نفر بودم که شما زحمتشو کشیدی هونطور که گفتم من با یووه ML میرفتم ...... برو تو بازی فرم بازیکن های یووه را ببین
    زیادیاشون 7 و 8 هستند ! ولی زیادی بازی ها همشون بنفش بودن .... واسه همین میگم شانسی هست و به فرم و . . . ربطی نداره
    همین بحث را من با برادرم داشتم ..... وقتی میخواستیم بازی کنیم آمادگی ها را میذاشتیم رو حالت Random ... بعد میرفتیم داخل ترکیب میدیدم بازیکن های یووه که فرم های خوبی دارن همه سبز و بنفش هستند ولی میلانی ها همه آماده بودن
    بعد یه بار میومدیم بیرون و دوباره میرفتیم داخل میدیدیم قضیه برعکس شد بخاطر همین میگم همش شانسه !!!!!

15. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BehiJJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گیمر پروفشنال!!! به من بنده خدا یه پچ فیکس کننده بدین :( اون بالا توضیح دادم مشکلم چی بود!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •