فول سایز میخوام چون دستام فلجه از این تو گوشی ها نمیتونم استفاده کنم مشکل بزارم تو گوشم از این هدفون خلبانی میخوام من نظر فیلیپس رو دارم بخرم قیمتش 28ت نظر شما چیه؟
فول سایز میخوام چون دستام فلجه از این تو گوشی ها نمیتونم استفاده کنم مشکل بزارم تو گوشم از این هدفون خلبانی میخوام من نظر فیلیپس رو دارم بخرم قیمتش 28ت نظر شما چیه؟
سلام.
امپ مناسب برای سنهایزرhd598 چیه؟قیمت وجزییاتشم میخوام.
کلا هدفونای فیلیپس جوکن، بیس زیاد و بد و دیگر هیچ! البته مردم عادی هم همینو می خوان، یه بار یکی از دوستام از کلیپش s5 من خوشش نیومد ولی به یه مدل آشغالی فیلیپس گفت فوق العاده!
پس به نظر من قبل از خرید تست کنین اگه خوشتون اومد بخرین.
اون فیلیپس که می فرمایید من هدستشو دارم... واقعا صدای بدی داره... هدفون دوزاری که تو هواپیما می دن از اون بهتره....
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام به تمام دوستان عزیز دوستان، میخواستم راهنماییم کنید برای خرید یه عدد هدفن خوب تا قیمت ۱۵۰ بیس + کیفیت صدای خوبی داشته باشه![]()
اگه بخوای ارجینال باشه و برند بیتس باشه فقط iBeats میتونی بگیری حدود 100 تومن.
کیفیت خوبی داره فقط سیماش یکم نازکه تو جاهای صعب العبور مثل مترو احتمال پارگی سیمش زیاده![]()
چرا هیچکی جوابه منو نمی ده؟
سلام.من بلیر مدل Sony NWZ-B172F دارم.یه هدفون تو گوشی تا 200 تومان چی بگیرم خوبه؟ همه نوع سبک موسیقی گوش میدم به جز Rap.
ای بابا کسی نمی خواد ما رو یه راهنمایی کنه؟
دورو بر 100 تومن یکی هست 110 تومنه
اسمش klipsh s4 هست هدفون های 500 هزارتومنی هم نمیتونن باهاش رقابت کنن برای اطلمنان از کیفیتش اسمشو تو سایت فارسی سرچ کن تا حرفم اثبات بشه برات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)