تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 201 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه کسی ماشین نمیخرید،حالا وضع ما این نبود، در واقع متاسفانه همه مردم سطح شعورشون به حدی نمیرسه که بخان خرید را تحریم کنن!!!اگه کسی نمیخره چرا پارس30 تومنی توی بازار 35 قیمت میخوره و خوب هم فروش میره؟؟؟یا مثلا پارس داشبورد جدید که 32-33 هست یکی از بچه ها تازه به دلال!!!!فروخته بود 40؟؟؟؟لابد هیشکی نمیخره فقط همین که امروز بگن خودرو گران میشه،ببین چه صفی ملت میکشن که برن خودرو از بنگاه و ....بخرن حالا چه صفر چه کارکرده!!!اگه کسی ماشین از ایرانفرقون نمیخره چرا فروش نقدی هاش در عرض کمتر یکروز تموم میشه؟؟؟؟در اینکه ایرانخودرو سوددهی اش مثل سابق نیست وظاهرا زیان ده هست(از بس که دوروبرش حسابی بخور بخوره) از صورت های مالش مشخصه و شکی نیست ولی نه به اون شدتی که شما میگی؟؟؟
    به کدام نمایندگی ها آماده باش دادن برین خونه هاتون!!!!!نمایندگی یک بخش خصوصی هست که از طرف ایرانخودرو یک سری کارها را انجام میده و اگه هم ایرانفرقون ورشکست بشه،فقط فروشش متوقف میشه وگرنه خدمات پس از فروش که حالا حالا هست!!!پس کجا میخاد تعطیل بشه؟؟؟؟
    اگه بخای واقعیت را ببینی تا وضع اینه خوابشو ببینی که این فرقونسازا ورشکست بشن!!!!!شما از یکطرف میگی کسی پول نمیده ماشین بخره و همه قراضه میخرن!!!!از طرف دیگه میگی مردم قدرت خرید پیدا کردن!!!!من که متوجه نشدم ....همون کسانیکه قدرت خرید پیدا کردن بخشی شون چند تا ماشین داخلی برای مصرف شهری میخرن تا هزینه کمتری بکنند!!!!

2. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه کسی ماشین نمیخرید،حالا وضع ما این نبود، در واقع متاسفانه همه مردم سطح شعورشون به حدی نمیرسه که بخان خرید را تحریم کنن!!!اگه کسی نمیخره چرا پارس30 تومنی توی بازار 35 قیمت میخوره و خوب هم فروش میره؟؟؟یا مثلا پارس داشبورد جدید که 32-33 هست یکی از بچه ها تازه به دلال!!!!فروخته بود 40؟؟؟؟لابد هیشکی نمیخره فقط همین که امروز بگن خودرو گران میشه،ببین چه صفی ملت میکشن که برن خودرو از بنگاه و ....بخرن حالا چه صفر چه کارکرده!!!اگه کسی ماشین از ایرانفرقون نمیخره چرا فروش نقدی هاش در عرض کمتر یکروز تموم میشه؟؟؟؟در اینکه ایرانخودرو سوددهی اش مثل سابق نیست وظاهرا زیان ده هست(از بس که دوروبرش حسابی بخور بخوره) از صورت های مالش مشخصه و شکی نیست ولی نه به اون شدتی که شما میگی؟؟؟
    به کدام نمایندگی ها آماده باش دادن برین خونه هاتون!!!!!نمایندگی یک بخش خصوصی هست که از طرف ایرانخودرو یک سری کارها را انجام میده و اگه هم ایرانفرقون ورشکست بشه،فقط فروشش متوقف میشه وگرنه خدمات پس از فروش که حالا حالا هست!!!پس کجا میخاد تعطیل بشه؟؟؟؟
    اگه بخای واقعیت را ببینی تا وضع اینه خوابشو ببینی که این فرقونسازا ورشکست بشن!!!!!شما از یکطرف میگی کسی پول نمیده ماشین بخره و همه قراضه میخرن!!!!از طرف دیگه میگی مردم قدرت خرید پیدا کردن!!!!من که متوجه نشدم ....همون کسانیکه قدرت خرید پیدا کردن بخشی شون چند تا ماشین داخلی برای مصرف شهری میخرن تا هزینه کمتری بکنند!!!!
    حرف شما صحیح است اما بدانید بیش از نیمی از خریداران ( از جمله خود من ) کشیدن کنار و اصلا سمت ماشین نمیرن چون به ارزش واقعی یک خودرو ایمان دارند . در حال حاضر هم بازار در حالت نیمه تحریمی از سوی خریداران هست .
    ممکن است بخش تعمیرات نمایندگی ها فعال باشد اما به طور مثال وقتی به نمایندگی 2080 مراجعه کردم با ناراحتی کارکنان مواجه شدم و سرپرست فروش اشاره ایی به تعطیلی نکرد اما گفت حالا حالاها فروش نداریم .البته من فقط به قصد کنجکاوی به نمایندگی رفتم .
    امیدوارم این بار کار یکسره شده باشد .

4. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بازم میگم که باید واقعیت ها را نگاه کنیم!!!نه امید و آرزوی خودمون را به عنوان واقعیت بپذیریم!!!من آرزو دارم بساط ظلم وستم به کل برجیده بشه ولی بنظرتون در حال حاضر بدون معجزه خاصی اصلا امکان داره؟؟؟
    خوب خودتون دارین میگین،فروش نداشتن، چون ایرانخودرو امسال اصلا تا حالا هیچ نوع فروشی(نقدی یا پیش فروش) نگذاشته که به دلیل همون هدف تشنه کردن بازار هست،تا ماشیناشون را به هرقیمت خواستن برسونن(این نمایندگی ها اکثرشون هم اینقدر از مال مردم خوردن که هر بلایی سرشون بیاد حقشونه...موقعی که سرشون شلوغه که اصلا مشتری را پشم هم حساب نمیکنن)

6. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

درضمن یک سوال از شما که توی این حیطه ظاهرا فعال هستین و دستتون توی کاره داشتم
    بفرض شما یک پراید مدل 91 یا مثلا ال90 یا پژو و..داشته باشین،حالا نمیفروشینش مثلا2-3 میلیون دیگه بذارین روش یک پراید صفر یا همون ماشین ولی صفرش بخرین(که ماشین 2 مدل بالاتر و با خرج کمتر و گارانتی سوار بشین)؟با دلیل بگین چرا؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درضمن یک سوال از شما که توی این حیطه ظاهرا فعال هستین و دستتون توی کاره داشتم
    بفرض شما یک پراید مدل 91 یا مثلا ال90 یا پژو و..داشته باشین،حالا نمیفروشینش مثلا2-3 میلیون دیگه بذارین روش یک پراید صفر یا همون ماشین ولی صفرش بخرین(که ماشین 2 مدل بالاتر و با خرج کمتر و گارانتی سوار بشین)؟با دلیل بگین چرا؟

خیر دلیلی نداره ، تا ماشین داره حرکت میکنه و مشکل نداره چرا یک هزینه به خودم تحمیل کنم که باز هم همون ماشین رو سوار بشم ؟ حالا نو باشه که فرقی نمیکنه .
    درضمن تو ایران گارانتی هیچ معنی نداره .

9. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما دارین ماشین 2 مدل بالاتر میخرین و پولش را هم اضافه میدهین ولی درعوض دوسال مدل ماشین بالاتر میوفته و درعوض هزینه لوازم تعویضی مثل باتری و لاستیک و شاید دیسک و کمک و..هم نمیدهین!!!حالا فاکتور تخم مرغ شانسی بکنار.....ماشین که قبل خرابیش آلارم نمیده من میخام خراب بشم
    میشه بگین چه هزینه ای تجمیل میشه شاید من نمیدونم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما دارین ماشین 2 مدل بالاتر میخرین و پولش را هم اضافه میدهین ولی درعوض دوسال مدل ماشین بالاتر میوفته و درعوض هزینه لوازم تعویضی مثل باتری و لاستیک و شاید دیسک و کمک و..هم نمیدهین!!!حالا فاکتور تخم مرغ شانسی بکنار.....ماشین که قبل خرابیش آلارم نمیده من میخام خراب بشم
    میشه بگین چه هزینه ای تجمیل میشه شاید من نمیدونم؟
    اگر ماشین از اول و صفر دست خود من بوده باشه و رعایتش رو کرده باشم هر هزینه ایی داشته باشه میدونم که دست خودم بوده و قطعا به راحتی به خرج نمیافته اونم بعد از 2 سال .
    هزینه بیمه ماشین کارکرده کمتر از صفر هست . میتوانید هرسال از تخفیف بیمه استفاده نمایید .
    هزینه انتقال سند و پلاک باید به قیمت ما به تفاوت خودروی جدید پرداخت بشود .
    لوازم مصرفی که فرقی نمیکند ، لوازم اصطهلاکی هم اگر مورد داشته باشند از قیمت خودرو کسر میشود . یعنی شما که نمیتوانید خودروی مشکل دار رو بفروش برسانید . صفحه تمام شده باشد یا رو به اتمام باشد قطعا از نظر خریدار نقطه ی قابل تاملیست .
    به طور مثال شخصی قصد تعویض سمند 90 را با 93 دارد .
    قیمت خودروی 90 حدود 24 ملیون تومان
    قیمت خودروی 93 حدود 32 ملیون تومان
    هزینه های تحمیلی به خریدار نزدیک به یک ملیون تومان
    مجموع هزینه ها :
    9 ملیون تومان .
    اگر به نظر شما به صرف است 9 ملیون پول بی زبان رو برای خرید همان ماشین اما صفر بپردازید یا علی .
    موفق باشید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عک دست گذاشتی روی بدفروش ترین ماشین!!!که بیشترین افت قیمت داره
    برای پراید یا ال90 یا پارس همگی مدل 91 هم بگو چند میشه؟(البته با قیمت کمپانی در نظر بگیر نه بازار)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه هم در مورد پراید دارم
    اونم اینه که یک مدل بالاتر چقدر اختلاف قیمت داره؟
    مثلا مدل 89 با 88 چقدر اختلاف قیمت داره؟
    ممنون
    سلام
    ببخشید وسط کل کلاتون سوال می پرسم
    جواب منو نمیدین؟
    اختلاف قیمت واس یه مدل بالاتر پراید چقدره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ببخشید وسط کل کلاتون سوال می پرسم
    جواب منو نمیدین؟
    اختلاف قیمت واس یه مدل بالاتر پراید چقدره؟
    ممنون
    بستگی داره ، بین 500 تا 700 هزارتومان ( هرچی ماشین بیشتر کارکند افت قیمت سالیانه اش هم کمتر میشود )

15. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •