تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 405 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

رادیاتورها تون آلومنیمی؟
    آره... آلومینیومیه... مشکل از کجاست این؟! چرا همش هوا می گیره؟ اگه هواگیری قلق خاصی داره لطف می کنین بگین؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

مشکل این رادیاتورهای آلومنیمی هستند که با مبدل های مسی داخل پکیج سازگاری خوبی ندارند و بر اثر یکسری فعل وانفعالات شیمیایی و ازاد کردن گاز هیدروژن باعث هوا گرفتن رادیاتورها میشوند.
    شما 3 تا راه برای برطرف کردن این مشکل دارید:
    1- مثل قبل و هر روز با دست هوا گیری کنید.
    2- از مواد مخصوصی که برای جلوگیری از هوا گیری رادیاتورها در بازار هست استفاده کنید.( این مواد را درداخل مدار شوفاژ میریزند و برای یک مدتی باعث میشه که دیگه رادیاتورها هوا نگیره).اثر این روش خیلی زود از بین میره نهایتاً 1 یا 2 سال.
    3- رادیاتورهای که بیشتر از همه هوا میگیره مشخص کنید و روی هر کدام از این رادیاتورها یک ارونت (هوا گیر اتوماتیک ) نصب کنید.
    آره... آلومینیومیه... مشکل از کجاست این؟! چرا همش هوا می گیره؟ اگه هواگیری قلق خاصی داره لطف می کنین بگین؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله در حال حاضر اکثر پکیج های دیواری این قابلیت را دارند.و خیلی راحت میتونند با آبگرمکن های خورشیدی تلفیق بشوند.
    در واقع سیستم کار به این صورت است که آب ورودی پکیج از آبگرمکن خورشیدی تغذیه میشه. اگر این آب گرم باشه و مثلاً دماش 30 درجه سانتیگراد باشه ، وقتی آب 30 درجه از داخل پکیج عبور میکنه ، پکیج دیواری دیگه با حداکثر توانش کار نمیکنه بلکه دستگاه با شعله مینیمم روشن میشه تا آب 50 درجه را به مصرف کننده برسونه.
    حالا اگر آب ورودی به دستگاه خودش دمای 50 درجه سانتیگراد را داشته باشه دستگاه دیگه روشن نمیشه و تا زمانی که سنسورهای دستگاه دمای کمتر از این مقدار را سنس کنند دستگاه خاموشه.
    سلام به دوستان متخصص
    پکیجی هست که بتونه با آبگرمکن های خورشیدی ترکیب بشه منظورم اینه که مثلا 30 درصد انرژی لازم را از خورشید بگیره و 70 درصد بقیه از سوختن گاز تامین کنه .
    متشکر

4. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله در حال حاضر اکثر پکیج های دیواری این قابلیت را دارند.و خیلی راحت میتونند با آبگرمکن های خورشیدی تلفیق بشوند.
    در واقع سیستم کار به این صورت است که آب ورودی پکیج از آبگرمکن خورشیدی تغذیه میشه. اگر این آب گرم باشه و مثلاً دماش 30 درجه سانتیگراد باشه ، وقتی آب 30 درجه از داخل پکیج عبور میکنه ، پکیج دیواری دیگه با حداکثر توانش کار نمیکنه بلکه دستگاه با شعله مینیمم روشن میشه تا آب 50 درجه را به مصرف کننده برسونه.
    حالا اگر آب ورودی به دستگاه خودش دمای 50 درجه سانتیگراد را داشته باشه دستگاه دیگه روشن نمیشه و تا زمانی که سنسورهای دستگاه دمای کمتر از این مقدار را سنس کنند دستگاه خاموشه.
    مرسی جوابتون یه سئوال دیگه
    من اگه بخوام یک رادیتور کاور کنم چه نکاتی باید رعایت کنم اصلا با چه متریالی این کار کنم البته خیلی هم هزینه بالا نره

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ببخشید خیلی خوب متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید.
    مرسی جوابتون یه سئوال دیگه
    من اگه بخوام یک رادیتور کاور کنم چه نکاتی باید رعایت کنم اصلا با چه متریالی این کار کنم البته خیلی هم هزینه بالا نره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله . رادیتور ها ظاهر زیبایی ندارن برای اینکه ظاهرشون عوض کرد یه کاور براش میذارن مثلا کاور با ام دی اف که البته راندمان حرارتی رادیتور میاره پایین

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر با ظاهر رادیاتور مشکل دارید و هنوز لوله کشی نکردید. بهتره گرمایش از کف اجرا کنید. در غیر اینصورت باید یک چیزی از خودتون طراحی کنید چون بجز مدارس یا ادارات که می خواند رادیاتور از دست بچه ها یا ارباب رجو در امان باشه و رادیاتور را از جاش نکنن کسی نمیاد رادیاتوراش را توی قاب بذاره. چون نهایتاً 10 سانتیمتر جلو میاد و شکل خیلی بدی هم نداره.
    بله . رادیتور ها ظاهر زیبایی ندارن برای اینکه ظاهرشون عوض کرد یه کاور براش میذارن مثلا کاور با ام دی اف که البته راندمان حرارتی رادیتور میاره پایین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب حرف شما درست . ولی خونه هایی که میخوان بازسازی کنن چی ؟
    من ارشیتکتم و بخشی از کارم بازسازی خونه هاست و اکترا هم رادیتور دارن . یه سئوال دیگه این رادیتور های دیواری شیشه ای خوبن جواب پس داده قیمت دارین .

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

یه سری رادیاتور تزیینی هستن که خیلی هم قیمتاشون بالاست .لینکو ببینید»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ghahremanimehdi; 14-02-2014 at 20:49.

11. 2 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام لطفا در مورد بهترین نوع سختی گیرهایی که می توان در ورودی پکیج نصب کرد توضیح دهید آیا سختی گیرهای بهرشد که ایرانی هست کیفیت لازم را دارند؟ واینکه سختی گیرهای مغناطیسی باعث سوراخ شدن مبدل می شوند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •