اگر صبر کنید تو سیستم پستی میاد.بسته فرستاده شده ولی تو سیستم معمولا دیر میاد یکم
اگر صبر کنید تو سیستم پستی میاد.بسته فرستاده شده ولی تو سیستم معمولا دیر میاد یکم
:o
سلام.
توی حالت 3Gهم این سرعتی که میفرمایید رو به خیلی ها نمیده اونوقت با gprs این سرعت و پینگ رو میده؟!!! (یکی از اون خیلی ها خود من هستم که با تعرفه امگ این سرعت رو ندارم)
Sent From My SM-G900H
من سرعت رو میگیرم ولی پینگ 128 خارج رو ابدا !! ولی پینگ داخل 120![]()
هنوز درست طرز کار رومینگ رو متوجه نشدم
قراره اپراتور دوم بصورت یه پل واسط عمل کنه یا اینکه هر جا اپراتور اول سیگنال نداشت اپراتور دوم خدمات بده؟
(البته بنظر مورد اول معقول تره)
رومینگ اینجوریه که هر جا اپراتور میزبان از سرویس دهی عاجز باشه مشترک به صورت خودکار (در صورت تنظیم بودن گوشی روی انتقال خودکار ) روی اپرانور میهمان منتقل میشه و از شبکه استفاده میکنه و اپراتور میهمان موظفه که برای مشترک میهمان هم مثل مشترک های خودش خدمات ارائه بده
شما مطمئن هستید. چند پست قبل دوستان ادعا می کنن که مثلا از طریق همراه اول به رایتل متصل شدن
قکر کنم بیشتر بصورت یه پل عمل می کنه یعنی مثلا جایی که رایتل انتن نداره شما به همراه اول متصل میشین همراه اول با استفاده از رومینگ به رایتل وصل شده و شما از شبکه و (و مثلا اکانت 3G رایتل تون) استفاده می کنید
این وسط همراه اول پورسانت جابجایی اش رو میگیره
Last edited by arash59b; 16-06-2014 at 22:32.
دقیقا مسئله این هست که آیا وقتی ما از ایرانسل استفاده می کنیم همون سرعتی رو میده که از رومینگ رایتل برای اتصال به ایرانسل استفاده می کنیم؟
کسی می تونه دقیقا این تست رو انجام بده؟
Last edited by Armin.Computer; 17-06-2014 at 01:20.
بنده تست کردم . اگر شما با رایلتل به ایرانسل یا همراه اول وصل شید اینترنتتون نسل دوم خواهد بود . هنوز تجهیزات این دو اپراتور از نسل سوم پشتیبانی نمی کنند .
از رایتل بری روی همراه اول یا ایرانسل اینترنت 3g تبدیل به فاجعه gprs میشه که یعنی عملا اینترنت رایتل روی رومینگ فعلا تعطیله
یعنی وقتی تست از اسپید تست می گیرید سرور ایرانسل رو نشون میده
اینطور که در اینده بد میشه. مثلا اگه یه نقطه سرعت 3G ایرانسل بهتره و خلوت تر باشه همه می تونن از همراه اول و رایتل سوییچ کنن رو ایرانسل و دوباره همون اش و همون کاسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)