دوستان بازی رو روی ویندوز xp نصب نکنید. اجرا نمیشه، گرافیک رو آپدیت کنید (از وبسایت سافت گذر) اگه فایلی رو آنتی ویروس پاک کرد اونو بزارید تو استثنائات، اگه سوالی بود در خدمتم
دوستان بازی رو روی ویندوز xp نصب نکنید. اجرا نمیشه، گرافیک رو آپدیت کنید (از وبسایت سافت گذر) اگه فایلی رو آنتی ویروس پاک کرد اونو بزارید تو استثنائات، اگه سوالی بود در خدمتم
با سلام
این بازی رو لپ تاپم اجرا میشد ولی کند بود و صدا مشکل داشت، بد از update کاتالیست به ورژن 11.11 دیگه اصلاً بازی باز نمیشه و ارور استاپ ورکینگ میده، دلیلش چی میتونه باشه؟
با تشکر،،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما آخر نفهمیدیم با این مشکل صدا باید چی کار کنیم.
میشه یکی توضیح بده؟
من پیشنهاد میدم یه نسخه بلک بکس دانلود کن و بنصب، خیلی خوبه، بهتره سبک هم هست. برای وقتت هم صرفه جوییه
دوستان ما که کلاً بیخیال این بازی شدیم.13.5 گیگ دانلود کردیم اجرا نمیشه.هیچوقت بتلفیلد با ما راه نیومد اینم از شانس ما.میخوام همین حالا بزنم پاکش کنم![]()
دوستان من بازیا اجرا میکنم بعد از چند دقیقه تو بازی قفل میکنه.
vga ati radeon hd 4650
ram 4
cpu core due 2 2.8gh t9600
notebook sony fw 490 dfb
من گرافیکما آپدیت کردم.ا کجا بفهمم آخرین ورژنه؟
دوستان کرک جدید نیومده ؟
من چند مرحله بازی میکنم بعد اگر یک وقت دیگه سیستم رو روشن کنم و بخام بازی کنم بازی در مرحله لود مراحل گیر میکنه
چند روز بعد ش بازم میاد
جریان چیه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا من همش می افتم از مترو میمیرم که !!
تو همون مرحله اول که از قطار آویزون میشم هی میگه space رو بزن منم میزنم
ولی آخرش می افتم پائین میمیرم
کسی میدونه اونجا رو باید چطوری رد کنم ؟!!!
دوست عزیز شما افزونه های بازی رو نصب کنی مشکلت برطرف میشه
دوست عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی Task manager رو هم باز کن تو سربرگ processes دنبال فایلی به نام bf3.exe بگردید رو ش راست کلیک کنید بعد گزینه Set Affinity در پنجره باز شده تیک گزینه Cpu 0 را بزنید تیک بقیه هم بردار بعدش ok کن برو داخل بازی توجه : قبل از هر دفعه اجرا کردن بازی این کارو باید تکرار کنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)