امروز هم که باز خرابه... کی این مشکل حل میشه؟ بچه های بهبهان از شرکت پارس انلاین خبر ندارن وضعیتش چجوریه ؟مخابرات هر روز بدتر از دیروز
![]()
امروز هم که باز خرابه... کی این مشکل حل میشه؟ بچه های بهبهان از شرکت پارس انلاین خبر ندارن وضعیتش چجوریه ؟مخابرات هر روز بدتر از دیروز
![]()
کجا داریم زندگی میکنیم آخه ؟؟!!!
پسر عمو دارم انگلیس میگه isp جرات داره واسه ساعاتی قطع باشه ؟!!!! گفت بدبختش میکنن ....
بعد ما اینجا 10 روزه نت نداریم ...... خـــــــــــــــاک![]()
بهبهان-مرکز شهدای پیروز.پینگ خراب.سرعت با سرور خارج و وبسایتهای خارجی خراب
تو بهبهان فکر نکنم بهتر مخابرات باشه.لقمان بود که اونم یوزر زیاد گرفته و مثل مخابراته دقیقا
اینم یک تست من،البته سرویس مخابرات مازندران نیستش،روی خط دیگه از یک isp خصوصی سرویس گرفتم.،تست از سرور هلند:
![]()
Last edited by ruzbeh1; 02-01-2013 at 14:47.
دقت کردی شدی عین پیام بازرگانی ها صدا و سیما ؟![]()
برادر دل ما رو اینقدر آب نکن.
دوستان الان خونه دوستم هستم 512 پارس آنلاین داره. منطقه ی زیتون کارمندی هستش. سرعت دانلود از تمام سرورها روی 500 هستش.
زیر 500 نمیاد
این چیزهایی که میگی هیچ ربطی به مخابرات خوزستان نداره برو توی تاپیک مربوطه پست بزار این قدر هم رو اعصاب ما نرو خودمون داغونیم..
من الان 2 مگ پارس دارم بدون هیچ گونه کندی سرعت وسرعت از تمام سر.رها 310 هست.گویا برای بعضی ها داون استریم رو تا 4 مگ گذاشتن ولی برای ما 2 و خورده ای هست.مخابرات هم الان از داخلی 280 و از خارجی 8 کیلوبایت میدانلوده.
داون استریم من هم 4 مگ هست ولی سرعت از آپلود باز که اکانت هم دارم بیشتر از 20 نمیشه![]()
منظور من داون استریم پارس انلاین بود نه مخابرات. مال پارس انلاین انگار پهنای باندش بازه و داون استریم روی هر عددی که باشه میشه سرعت .مال مخابرات هم 4 مگه ولی اکانت رو روی سرعت خریداری شده لیمیت میکنند.اپلود باز هم اگر جزو سرورهای خارجی است طبیعیه سرعتش اینقدر کم باشه فعلا مخابرات مشکل داره با نت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)