تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 475 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

اره فقط میشه به اینترنت سیم کارت وصل شد .
    عزیز سایت آل دیجیتال هم سایت معتبری هست عین دیجیکالا از نظر قیمت کالا هم بین سایت های معتبر بهترین هست

فعلا این سایت ipad 4 16 gb wifi رو تموم کرده اما طی چند روز آینده میاره و ارزش صبر کردن داره در مورد لوازم جانبیش هم باید بگم این هندزفری کیفیت عالی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیف هم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این عالیه که کیبورد هم داره قیمتش و کیفیتش هم عالیه .

قلم
    مارک گریفین که توش هیچ حرفی نیس از بهترینهاست تو لوازم جانبی .

اینم محافظ صفحه (بعضی دوستان به خشگیر میشناسن)

اینم کارت ریدر که همه چی بهش میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تبدیل hdmi واسه وصل کردن تبلت به تلویزیون ها یا مانیتور های دارای پورت hdmi

در مورد فلش مموری باید به شما عرض کنم که برند San disk فوق العاده هست و نسخه ultra این storage device سرعتی برابر با 30 mg/s رو داره !!!!! (و غیر قابل خرید به دلیل قیمت بالاش ,, 64 gb این نوع رم 240 تومنه )

اما بعد san disk برند patroit رم های فوق العاده ای میزنه که خودم میخوام اینو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم از لوازم جانبی همشون با ipad 4 16 gb wifi میشه 2.150 !!! که واقعا به صرفه هست .

یه وسیله جانبی هست که فقط انحصاری آیپد هست که فعلا نمیتونم بخرم گرونه اما بعدا میگیرم چون قابلیت های جانبی زیادی داره .

امیدوارم راهنمایی هام کامل بوده باشه با تشکر.
    Last edited by sajjad_doost; 11-04-2013 at 15:24.

2. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان میخوام تبلت سامسونگ گلکسی پی 6200 بخرم ، میشه لطفا نظرتونو بگید و راهنماییم کنید؛ ممنون میشم.
    Last edited by ranginkamoon; 14-04-2013 at 18:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض تبلت سامسونگ گلکسی پی 6200

دوستان میخوام تبلت سامسونگ گلکسی پی 6200 بخرم ، میشه لطفا نظرتونو بگید و راهنماییم کنید؛ ممنون میشم.
    در ضمن برام مهمه که قابلیت نصب سیمکارت و مکالمه تلفنی داشته باشه، بیشتر هم برای مطالعه فایلهای pdf میخوام، و ضبط صدای خیلی خوبی داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

در ضمن برام مهمه که قابلیت نصب سیمکارت و مکالمه تلفنی داشته باشه، بیشتر هم برای مطالعه فایلهای pdf میخوام، و ضبط صدای خیلی خوبی داشته باشه.
    عزیز اطلاعاتی که دادید کامل نیس خوب واسه شما مهم نیس رو چه صفحه نمایشی کتاب میخونی !!!

اگه رزولوشن کم باشه دلتو میزنه الان این مدلی که گفتید به زور تو بازار پیدا میشه !!!(من چند بار گفتم سراغ تبلت های سامسونگ نرید بابا الکی گرونه !!!!)

شما میخوای با تبلت حرف بزنی ! به خدا با عقل جور در نمیاد کسی که تبلت داره حداقل یه گوشی 60 70 تومنی هم واسه مکالمه و sms تو جیبش باشه بهتره تا بره به خاطر داشتن قابلیت مکالمه و Sms و اینترنت سیم کارت تبلت 500 تومن بیشتر بده !!!!!

خدایی ما ایرانی ها چرا اینجور فکر میکنیم !!!

اگه نظر منو بخوای تبلت 7 inch خیلی کوچیکه واسه کتاب خوندن (قابل توجه شما تبلت 10 اینچ صفحه نمایشش دقیقا 2 برابره 7 اینچه) !!!!

عزیز شما به من سقف هزینتو بگو تا بیشتر راهنماییت کنم.
    Last edited by sajjad_doost; 12-04-2013 at 00:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

Last edited by ranginkamoon; 14-04-2013 at 18:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عزیز سایت آل دیجیتال هم سایت معتبری هست عین دیجیکالا از نظر قیمت کالا هم بین سایت های معتبر بهترین هست

فعلا این سایت ipad 4 16 gb wifi رو تموم کرده اما طی چند روز آینده میاره و ارزش صبر کردن داره در مورد لوازم جانبیش هم باید بگم این هندزفری کیفیت عالی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیف هم
    این عالیه که کیبورد هم داره قیمتش و کیفیتش هم عالیه .

قلم
    مارک گریفین که توش هیچ حرفی نیس از بهترینهاست تو لوازم جانبی .

اینم محافظ صفحه (بعضی دوستان به خشگیر میشناسن)

اینم کارت ریدر که همه چی بهش میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم تبدیل hdmi واسه وصل کردن تبلت به تلویزیون ها یا مانیتور های دارای پورت hdmi

در مورد فلش مموری باید به شما عرض کنم که برند San disk فوق العاده هست و نسخه ultra این storage device سرعتی برابر با 30 mg/s رو داره !!!!! (و غیر قابل خرید به دلیل قیمت بالاش ,, 64 gb این نوع رم 240 تومنه )

اما بعد san disk برند patroit رم های فوق العاده ای میزنه که خودم میخوام اینو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم از لوازم جانبی همشون با ipad 4 16 gb wifi میشه 2.150 !!! که واقعا به صرفه هست .

یه وسیله جانبی هست که فقط انحصاری آیپد هست که فعلا نمیتونم بخرم گرونه اما بعدا میگیرم چون قابلیت های جانبی زیادی داره .

امیدوارم راهنمایی هام کامل بوده باشه با تشکر.
    سلام ممنون راستش این سایت اون مدلی رو که من میخواستم نداشت و من هم عجله داشتم , ایپد 4گ 64 گیگ در نهایت گرفتم آخه اطرافیان گفتن خیلی خوبه که بشه از اینترنت سیم استفاده کرد به خصوص توی مسافرتها با سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام به همه دوستان گرامی
    تقریبا از صفحه 160 به بعد این تاپیک رو کامل خوندم(چون تاریخش نزدیک به حال بود) و همه حرفای دوستان رو خوندم
    من تبلتی ترجیحا تا 800 تومن میخوام ولی اگر مجبور بشم تا 1،050،000 هم در بالاترین شرایط پرداخت کنم
    قیمت Nexus7 با حافظه 8 گیگ رو دیده بودم که تقریبا 1050 بودش ولی وقتی رفتم بازار پیداش نکردم.....
    تو این چیزایی که تو این صفحه ها هم خوندم ترقیب شدم که یا nexus7 رو بگیرم یا از برندهای چینی ainol و onda تبلت بخرم
    ترجیح میدم سی پی یو Quad باشه برا همینم نکسوس رو انتخاب کرده بودم
    بین این گزینه ها کدوم رو پیشنهاد میکنید (از همه مهمتر برام کیفیتش و سایزش بالاتر باشه بهتر و اینکه ساعت کارکرد باتریش هم خوب باشه) و ترجیحا اگه قیمتی هم دارید ممنون میشم بگید:
    Nexus 7
    Asus memopad فکر کنم که دو هسته ای هستش
    Ainol myth/Venus quad-core
    onda v812(البته فکر کنم باطریش نسبت به سایزش و سی پی یوش یکم ضعیف باشه!! 4500mAH ؟)onda V972Onda V811
    Onda V813
    Onda V971
    ainol novo 9
    ainol novo hero
    ainol novo hero
    II
    البته خودم بیشتر بین Onda V971&V972 - ainol novo9 و Nexus 7 موندم. برندهای چینی تحریک کننده هستند ولی خوب نکسوس رو چیکار میشه کرد!!

نظرتون در مورد برند Huawei چی هستش؟

جدای همه این حرفا ainol & onda رو از کجا میشه خرید!؟ من همه علاءالدین و خیابون ولیعصراساژ رضا-پارسیان و ایارنیان) رو گشتم فقط 3-4 تا مغازه بیشتر
    نداشتن که قیمتاشون هم بالا بود. میشه به سایت های خرید اینترنتی اعتماد کرد؟؟ مثل(فاصله ها رو بردارید تا لینک کار کنه):
    ایران شیپینگ
    http://w w w. i r a n s h i p p i n g . i r/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-32/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-30/
    تبلت هایی که تو پرشین تولز هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o r u m . p e r s i a n t o o l s . c o m/t263217-page140.html

ایران دلیور
    http://w w w . i r a n d e l i v e r .com/forum/thread-2278-page-2.html
    جدا قیمت هایی که دارن میدن نمیشه تو بازار اینجوری پیدا کرد

در کل نمیخوام تبلتی هم بخرم که بعد یکسال بندازمش اونطرف!!

راستی تو یکی دو تا پست هم دیدم یکی از دوستان گفته بود Nexus صفحه مقاوم داره ولی بعضی از چینی ها ندارند!! منظور ازصفحه مقاوم چی هست؟ همون IPS هستش؟

ببخشید که این همه سوال کردم. ممنون از دوستانی که جواب میدن
    Last edited by tahoom; 12-04-2013 at 19:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام به همه دوستان گرامی
    تقریبا از صفحه 160 به بعد این تاپیک رو کامل خوندم(چون تاریخش نزدیک به حال بود) و همه حرفای دوستان رو خوندم
    من تبلتی ترجیحا تا 800 تومن میخوام ولی اگر مجبور بشم تا 1،050،000 هم در بالاترین شرایط پرداخت کنم
    قیمت Nexus7 با حافظه 8 گیگ رو دیده بودم که تقریبا 1050 بودش ولی وقتی رفتم بازار پیداش نکردم.....
    تو این چیزایی که تو این صفحه ها هم خوندم ترقیب شدم که یا nexus7 رو بگیرم یا از برندهای چینی ainol و onda تبلت بخرم
    ترجیح میدم سی پی یو Quad باشه برا همینم نکسوس رو انتخاب کرده بودم
    بین این گزینه ها کدوم رو پیشنهاد میکنید (از همه مهمتر برام کیفیتش و سایزش بالاتر باشه بهتر و اینکه ساعت کارکرد باتریش هم خوب باشه) و ترجیحا اگه قیمتی هم دارید ممنون میشم بگید:
    Nexus 7
    Asus memopad فکر کنم که دو هسته ای هستش
    Ainol myth/Venus quad-core
    onda v812(البته فکر کنم باطریش نسبت به سایزش و سی پی یوش یکم ضعیف باشه!! 4500mAH ؟)onda V972Onda V811
    Onda V813
    Onda V971
    ainol novo 9
    ainol novo hero
    ainol novo hero
    II
    البته خودم بیشتر بین Onda V971&V972 - ainol novo9 و Nexus 7 موندم. برندهای چینی تحریک کننده هستند ولی خوب نکسوس رو چیکار میشه کرد!!

نظرتون در مورد برند Huawei چی هستش؟

جدای همه این حرفا ainol & onda رو از کجا میشه خرید!؟ من همه علاءالدین و خیابون ولیعصراساژ رضا-پارسیان و ایارنیان) رو گشتم فقط 3-4 تا مغازه بیشتر
    نداشتن که قیمتاشون هم بالا بود. میشه به سایت های خرید اینترنتی اعتماد کرد؟؟ مثل(فاصله ها رو بردارید تا لینک کار کنه):
    ایران شیپینگ
    http://w w w. i r a n s h i p p i n g . i r/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-32/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-30/
    تبلت هایی که تو پرشین تولز هستش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o r u m . p e r s i a n t o o l s . c o m/t263217-page140.html

ایران دلیور
    http://w w w . i r a n d e l i v e r .com/forum/thread-2278-page-2.html
    جدا قیمت هایی که دارن میدن نمیشه تو بازار اینجوری پیدا کرد

در کل نمیخوام تبلتی هم بخرم که بعد یکسال بندازمش اونطرف!!

راستی تو یکی دو تا پست هم دیدم یکی از دوستان گفته بود Nexus صفحه مقاوم داره ولی بعضی از چینی ها ندارند!! منظور ازصفحه مقاوم چی هست؟ همون IPS هستش؟

ببخشید که این همه سوال کردم. ممنون از دوستانی که جواب میدن
    سلام
    ببخشید من جواب همه سوالاتتون رو نمیدونم فقط اینکه چون برای خودم بهم گفتن از اینترنت خرید نکنم
    میخواستم بگم ک خرید تبلت با این قیمت (منظورم اینه ک خرید اینترنتی با این قیمت نسبتا بالا) خیلی کار درستی نیست البته این رو ب من گفتن که این مبلغ رو برای چیزی ک هنوز دستت نرسیده اینترنتی پرداخت نکن
    با اینکه من معمولا خرید اینترنتی انجام میدم ولی فک میکنم بهتر باشه بیشتر توی بازار دنبالش بگردید و بعد از اینکه از محصول مطمئن شدید بخریدش
    البته درسته ک میگن تا چند روز میتونید برگردونید و گارانتی داره و این حرفا اتفاقا ایمیلش برای خودم هم اومد و وسوسه هم شدم ولی وقتی از مغازه خرید میکنید مطمئن تر هستید و خیالتون راحتتره.
    موفق باشید.
    امیدوارم بهترین گزینه را انتخاب کنید و از خریدتون راضی باشید.

10. این کاربر از flashdesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشید من جواب همه سوالاتتون رو نمیدونم فقط اینکه چون برای خودم بهم گفتن از اینترنت خرید نکنم
    میخواستم بگم ک خرید تبلت با این قیمت (منظورم اینه ک خرید اینترنتی با این قیمت نسبتا بالا) خیلی کار درستی نیست البته این رو ب من گفتن که این مبلغ رو برای چیزی ک هنوز دستت نرسیده اینترنتی پرداخت نکن
    با اینکه من معمولا خرید اینترنتی انجام میدم ولی فک میکنم بهتر باشه بیشتر توی بازار دنبالش بگردید و بعد از اینکه از محصول مطمئن شدید بخریدش
    البته درسته ک میگن تا چند روز میتونید برگردونید و گارانتی داره و این حرفا اتفاقا ایمیلش برای خودم هم اومد و وسوسه هم شدم ولی وقتی از مغازه خرید میکنید مطمئن تر هستید و خیالتون راحتتره.
    موفق باشید.
    امیدوارم بهترین گزینه را انتخاب کنید و از خریدتون راضی باشید.
    ممنون دوست عزیز
    خودم هم رو این قضیه شک دارم، برا همین میخواستم ببینم کسی تجربه خرید اینطوری رو داره؟
    تو بازار هم هرچی گشتم نتونستم از این برندها چیز خاصی گیر بیارم!! فقط میمونه Nexus7 که اونم فقط 32 گیگش گیر میومد که زیر 1150000 نتونستم پیدا کنم!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    خودم هم رو این قضیه شک دارم، برا همین میخواستم ببینم کسی تجربه خرید اینطوری رو داره؟
    تو بازار هم هرچی گشتم نتونستم از این برندها چیز خاصی گیر بیارم!! فقط میمونه Nexus7 که اونم فقط 32 گیگش گیر میومد که زیر 1150000 نتونستم پیدا کنم!!

میخواید چجور تبلتی بگیرید؟؟؟
    مثلا سیم کارت خور باشه؟رم؟سیستم عامل؟و...
    یه ایمیلی برام اومده بود فک کنم q75و q73بود که درباره اش نوشته بود
    اگه استفاده تون از تبلت در حد سرگرمی و اینترنت و مطالعه و اینها باشه اینها تبلتای خوبی میتونن باشن و قیمتشون هم خیلی خیلی مناسبه و تا جایی ک من پرسیدم اختلاف قیمتش توی اینترنت با بازار زیاد نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •