تو رو خدا یکی جواب منو بده![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
تو رو خدا یکی جواب منو بده![]()
سلام
من يه مشكلي دارم. من 11تاسيستم دارم كه اون ها رو با هم شبكه كردم. ولي مشكل اينجاست كه وقتي ويندوز xp سرويس پك 1 نصب ميشه كارت شبكه بعد از نصب كانكت ميشه و اروري نميده و راحت سيستم ها با هم متصل ميشن. ولي وقتي سرويس پك 3 نصب ميكنم ارور limited or no connectivity ميده و نميشه. به نظر شما مشكل از سوئيچه؟ سوئيچ dlink و يا فايروال سرويس پك 3؟ به نظر شما چيكار بايد بكنم؟
سلام.
خب شما قبل از عوض کردن، سیستم رو از Domain بیار بیرون تا مشخصات سیستم شما کامل از شبکه بره بیرون.
سپس ویندوزش رو عوض کن و مجدد به شبکه Join ش کن.
Last edited by Amir Varasteh; 24-01-2011 at 14:55.
سلام خدمت دوستان
شبکه کردن از طریق بی سیم بین دو نقطه به فاصله ی 2-3 کیلومتر به منظور استفاده از اینتزنت adsl به طوری ک در مبدا هیچ کامپیوتری روشن یا استفاده نشده باشه به چه تجهیزاتی نیاز داره و هزینش چقدر میشه؟(حداقل هزینه و جداکثر هزینه + قیمت قطعات)
لطفا مرحله به مرحله بگین
مرسی
دوستان سلام
یه سوال دارم : چه موقع باید بشکل دستی در dns رکورد بسازیم ؟
فایروال سیستم شما در XP SP3 پیشرفته تر از 1 هست. در نتیجه یا باید خاموشش کنید یا اینکه اگر مسلط هستید تنظیماتی رو در فایروال انجام بدید. این مشکلات ناشی از امنیت ویندوز و معمول هست.![]()
ببینید worlgroup ها در هر سه سیستم یکی هست؟
بر روی تنظیمات کارتهای شبکتون 'file & printer sharing فعال هست؟
فایروالتون رو چطور تنظیم کردین؟
user permision ها رو چطوری دادین؟ ...
بررسی کنین نتیجه رو بگین .![]()
در قسمت تنظیمات WAN مودم شما باید قسمتی مثل pptp IPS --- setup باشه که میتونید مثل ویندوز تنظیمات رو در مودم ست کنید و به محض اتصال به اینترنت شما به سرور وی پی ان هم متصل میشید. موفق باشید
سلام.
هر وقت بخوایم یک نام رو به یک IP اختصاص بدیم.
سوالتون رو واضح تر بگین.
ميشه توضيح بيشتري بديد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)