تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 2605 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من اول فکر کردم دیشبدیگه کلا اینترنت ملی شد ! چون فقط بعضی از سایت ها که سرورشون تو ایران بود باز میشد !

ولی اینو خوندم یکم آروم شدم !!!:

"به گزارش ايتنا رضا تقی‌پور در گفت‌‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که آیا در شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به سایت‌های خارجی مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت؛ اما برای دسترسی‌های داخلی، این شبکه همچنان از ویژگی‌هایی برخوردار است."

حالا منظور از اسکلت رو نفهمیدم !

تاریخ خبر 26 دی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

دوستان من با دایال اپ اومدم .
    این adsl کانکت میشه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه واسه شما همین طوره؟
    آره ولی با Socks صفحه هم باز میکرد دیشب. ملی شدیم رفت
    پینگ من صبح ها هم خوب نیست :

3. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

من اول فکر کردم دیشبدیگه کلا اینترنت ملی شد ! چون فقط بعضی از سایت ها که سرورشون تو ایران بود باز میشد !

ولی اینو خوندم یکم آروم شدم !!!:

"به گزارش ايتنا رضا تقی‌پور در گفت‌‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که آیا در شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به سایت‌های خارجی مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت؛ اما برای دسترسی‌های داخلی، این شبکه همچنان از ویژگی‌هایی برخوردار است."

تاریخ خبر 26 دی:
    منظورش اینه که دیگه اسکلت شبکه های ملی اینترنت نیست. از این به بعد اینترانته.
    یعنی دیگه بانکا و ادارات دولتی و بیمارستانا و .... بازم نیست برای وصل بودن به هم به اینترنت وصل بشن.

5. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

الان یاهو میل برای شما باز می شه؟؟؟ گوگل چی؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من وایمکس داشتم ، الان مخابرات 256 - الان سرعت من عالیه عالیه عالیه - وایمکس همش قطع بود 12 تا 3 شب - خداییش خیلــــــــــــــــــــــ ی راضیم
    اولشه داداش.
    من 1 ماهيه كه اينترنت از مخابرات گرفتم. منم 2-3 هفته اول ، مثل خودت حال مي كردم.
    اما 1 هفته ايه كه اوضاع وحشتناك افتضاح شده : هر روز بين 8 تا 15 ساعت قطعي دارم.
    (الانم با اينترنت محل كارم ، پست ميدم)
    فكر كنم به اينترنت حلال ، خيلي نزديك شديم !

2 نكته جالب هم وجود داره :
    1) به 1899 ، شركت مخابرات تهران و سازمان تنظيم مقررات هم شكايت كردم. نتيجه اش هم مشخصه ديگه !‌!!!
    2) وايمكس ، منطقه ما رو پوشش نميده و اگه برم اينترنتم رو قطع كنم ، مخابرات خطم رو PCM مي كنه (در نتيجه از هيچ ISP اي نميتونم اينترنت بگيرم بجز مخابرات) كه كاملا قانوني هستش. (ري... توي اين قانون)
    تاریخ خبر 26 دی:
    هم اينترنت خواهيم داشت و هم اينترنت ملي.
    ولي اينترنت رو به همه نميدن.
    Last edited by feizol65; 17-01-2012 at 13:45.

8. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من وایمکس داشتم ، الان مخابرات 256 - الان سرعت من عالیه عالیه عالیه - وایمکس همش قطع بود 12 تا 3 شب - خداییش خیلــــــــــــــــــــــ ی راضیم
    الان هنوزم راضی هستی؟؟ از چی راضی هستی؟؟ از اینکه نمی تون ی بری گوگل و 4 تا مقاله دان کنی؟؟ یا یاهومیل چکک کنی؟؟ بعضی ها چه حرفا می زنن من افسرذگی مزمن گرفتم

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

الان هنوزم راضی هستی؟؟ از چی راضی هستی؟؟ از اینکه نمی تون ی بری گوگل و 4 تا مقاله دان کنی؟؟ یا یاهومیل چکک کنی؟؟ بعضی ها چه حرفا می زنن من افسرذگی مزمن گرفتم
    منم راضیم !!!!!!!!!!!!!!!!!
    میدونین از چی راضیم!!!؟ از این که به مودمم نگاه میکنم ومیبینم سریه nهست!!!و تا سرعت 300mb/sرو ساپورت میکنه و دلم قرصه که اگه یه زمانی تکنولوژیش اومد من میتونم استفاده کنم!!!!و اینکه الان چراغاش ثابته!!!!!!!هیچی دیال آپ نمیشه!!!حداقل میدونستی با سرعت نفت وصلی وانتظار بیجا ازش نداشتی!!!!

داره خودمونی میشه astrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

12 کمک مخابرات

سلام به همه بچه ها.
    آقا من ای دی اس ال از مخابرات گرفتم، بعد از 24 ساعت ، چراغ دی اس ال سبز ثابت هست، مودم من هم dlink مدل DSL-2640u هست، اما الان چراغ اینترنت خاموشه، کسی میتونه من رو کامل راهنمایی کنه، تا جالا adsl نداشتم،هیچی بلد نیسم، ممنون میشم فوری کمکم کنین.
    راستی با سی دی مودم تا آخرش میرم،اما آخرش که میخواد کانکشن و اینترنت رو چک کنه ارور میده و میگه که یا کانکشن وصل نیس یا اتصالات مودم، آیا هنوز اینترنتش وصل نشده،.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام به همه بچه ها.
    آقا من ای دی اس ال از مخابرات گرفتم، بعد از 24 ساعت ، چراغ دی اس ال سبز ثابت هست، مودم من هم dlink مدل DSL-2640u هست، اما الان چراغ اینترنت خاموشه، کسی میتونه من رو کامل راهنمایی کنه، تا جالا adsl نداشتم،هیچی بلد نیسم، ممنون میشم فوری کمکم کنین.
    راستی با سی دی مودم تا آخرش میرم،اما آخرش که میخواد کانکشن و اینترنت رو چک کنه ارور میده و میگه که یا کانکشن وصل نیس یا اتصالات مودم، آیا هنوز اینترنتش وصل نشده،.
    ممنون میشم راهنمایی کنین.
    سلام
    اصلا نگران نباش اینجا مثل خودت هستن!!!!
    شما باید در مرور گرت و اون آی پی که پشت مودمت هست رو بزنی(یوزر وپسورد زیر خود مودمت هست!)بعدش باید بری در قسمت کویک ست آپ در قسمت pppoe یوزر وپسوردی رو که مخابرات بهت داده رو بزنی و سیو کنی اونوقت با هر دستگاهی میشه کانکت بشی فقط حواست باشه که گزینه کد گذاری رو رویهwpa2بزاری ویک رمز مرکب از اعداد و حروف بزاری که خودتم یادت بمونه!!!

داره خودمونی میشه astrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

10

سلام
    اصلا نگران نباش اینجا مثل خودت هستن!!!!
    شما باید در مرور گرت و اون آی پی که پشت مودمت هست رو بزنی(یوزر وپسورد زیر خود مودمت هست!)بعدش باید بری در قسمت کویک ست آپ در قسمت pppoe یوزر وپسوردی رو که مخابرات بهت داده رو بزنی و سیو کنی اونوقت با هر دستگاهی میشه کانکت بشی فقط حواست باشه که گزینه کد گذاری رو رویهwpa2بزاری ویک رمز مرکب از اعداد و حروف بزاری که خودتم یادت بمونه!!!
    سلام
    ممنون دوست عزیز
    همین کار رو کردم،اما دیروز بهم اینترنت اکسس نداد، حالا امروز هم امتحان میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •