تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 196 از 269 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کاملا مشخصه که جدی داره میگه ، البته در قالب شوخی .
    80 درصد شوخی ها جدیه...!

2. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مسعود شجاعی چیکار کرده مگه؟

برای بازی هفته ی دیگه باید امیدوار باشیم عربهای قطری یه جور تبانی نکنن با ازبکستان ها که ایرانو به زحمت بندازن
    از اونطرف باید امیدوار باشیم ایران حداقل با کره مساوی کنه

در موزد شجاعی بگم که بازیش خیلی داغون شده دیگه خیلی افتضاح شده
    +
    توجه کرده باشین قوچان نژاد خیلی خیلی شبیه سبک اوزیل بازی میکنه
    حرکاتش هم شبیه اوزیله

4. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حمله تند کی روش به سرمربی کره: تو مایه ننگ فوتبالی چوی! / برایت لباس ازبکستان می خرم ، آن را بپوش

کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ایران در آخرین مصاحبه مطبوعاتی خود در ایران پیش از بازی کره ، شلنگ را به سوی سرمربی کره گرفت!
    سایت گل - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست خبری نیم ساعته خود ، از جملات بسیار تندی علیه چوی سرمربی تیم ملی کره استفاده کرد.
    به گزارش گل ، پس از آنکه چوی در مصاحبه دیروز خود پس از بازی اعلام کرد که تیمش را با تمام توان در بازی مقابل ایران به میدان خواهد فرستاد ، کی روش هم که سرش برای دردسر درد می کند ، با اظهاراتی تندتر جواب تندی به او داد و سرمربی تیم ملی کره را باعث ننگ فوتبال دانست!
    مشروح حرفهای سرمربی تیم ملی ایران را بخوانید:

اتهام تبانی به کره
    من در صحبت‌هایم گفتم که حریفان ما سه تیم هستند اما شما باید آقای چوی را هم به حریفان ما اضافه کنید. او گفته از ایران خوشش نمی‌آید. من می‌خواهم حرف‌هایم را شفاف بگویم و امیدوارم رسانه‌های بین‌المللی صحبت‌های من را پوشش دهند. مطالبی که ایشان می‌گویند به این معناست که تیم ملی کره مقابل ازبکستان خیلی تلاش نکرده است و تنها ازبک‌ها با یک گل که مدافعان‌شان به ثمر رساندند باعث پیروزی کره شدند. این نشان می‌دهد کره‌ای‌ها هیچ تلاشی برابر ازبکها انجام ندادند.

مایه ننگ ...
    چوی مایه شرم و ننگ فوتبال کره است. من مطمئن هستم که بازیکنان کره و هواداران او موافق حرف‌های چوی نیستند. سرمربی تیم ملی افزود: چوی مایه ننگ فوتبال کره است. او به فوتبال ایران و مربیانش بی‌احترامی کرده است. او گله‌مند است که با تیمش در ایران برخورد خوبی صورت نگرفته است اما باید بگویم ما بهترین امکانات را در اختیار تیمش قرار دادیم.اجازه بدهید مثالی برایتان بزنم. وقتی شما 5 مرغ دارید و به یک نفر تنها بال یک مرغ را می‌دهید، این یک مسئله است اما وقتی شما یک ران مرغ دارید و آن را با مهمان‌تان شریک می‌شوید او باید از شما متشکر باشد.

پیراهن ازبکستان برایت می‌خرم
    چوی حق اظهار نظر دارد ولی حق بی‌احترامی ندارد. کلمات آخر من در مواجهه با سرمربی کره است. او باید پیش از آنکه ایران به بوسان برسد از هواداران ایران و کره جنوبی به خاطر حرف‌هایش عذرخواهی کند. مطمئنا او احترامش را از دست داده است. من در کره پیراهن ازبکستان را می‌خرم و قبل از بازی به سرمربی کره هدیه می‌کنم و امیدوارم او شجاعت این را داشته باشد که پیراهن ازبکستان را بر تن کند. سرمربی کره در گروه مربیان بین‌المللی مایه شرم است.

عذرخواهی کن
    باید این را بگویم که حرف‌های سرمربی کره هیچ ارتباطی به فدراسیون فوتبال کره ندارد. این شخص که بعضی‌ها به او می‌گویند مربی این مسائل را مطرح کرده است. او باید مجبور شود که یا عذرخواهی کند یا استعفا دهد چرا که هیچ یک از بازیکنان کره از این پس برای او احترامی قائل نیستند.

همه تیم ها با تمام وجود
    این قسمت آخر است که باید پشت سر بگذاریم و آرزو می‌کنم که چهار تیمی که هنوز در این مسابقه‌ها شانس دارند، بتوانند نقش بهتری را ایفا کنند و با تمام قوا بازی کنند. مطمئنم قطر به نحو احسن بازی می‌کند و ازبکستان و کره هم تلاش می‌کنند، البته شکی نیست ما هم با تمام وجود برابر کره به میدان می‌رویم. 10 متر آخر این مسابقه بسیار حساس است. شکی نیست با توجه به اینکه امتیازها را باید دریافت کنیم.

هواداران از ما راضی اند
    ما می‌خواهیم بازی خوب‌مان را ادامه دهیم. تلاش خواهیم کرد که به پیروزی برسیم. هیچ شکی نداریم که زمانی که ایران را ترک می‌کنیم 76 میلیون نفر از مردم ایران دل‌شان می‌خواهد که ما پیروز شویم، آن‌ها از پیروزی ما خوشحال می‌شوند. آن‌ها دیروز بازی همدلانه و رو به جلویی انجام دادند و من فکر می‌کنم تمامی هواداران از عملکرد دیروز بازیکنان ما مفتخر باشند.

6. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما رو نمیدونم ولی من که وحشتناک استرس دارم این روزا

یه حس لعنتی به من میگه تیم ما فقط بخاطر یه دونه تفاضل کمتر نسبت به ازبکستان نمیره جام جهانی !!!

وقتی به بازی قطر-ازبکستان فک می کنم قشنگ نتیجه 5-0 میاد جلوی چشم !!!

قطری که من میشناسم به خودشونم گل میزنن تا یقه تیم مارو بگیرن لحظه آخر و نذارن ما بریم جام جهانی

درسته سرنوشت ما دست خودمونه ولی ازنظر من سرنوشت ما یه جورایی دستِ قطر ِ !!!

بعد از صحبتهای مربی کره،محمدنوری گفته انگیزه ما واسه بازی با کره خیلی بیشتر شده ، امیدوارم بتونیم با شکست
    کره هم یه گوشمالی حسابی بدیم بهشون هم اینکه با افتخار بعنوان تیم اول گروه بریم جام جهانی

8. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منم دقيقا از هنين ميترسم که قطر بخواد کارى کنه که ايران به جامه جهانى نره
    به قوله دوستمون الان همه چى دسته خودم نه ىعنى اگه کره روببرىم اونا هرکارى بکنن هيچ تاثيرى نداره
    ولى اون حرفى که مربى کره زده هيچ رقمه حاضر نىست امتياز بدنا
    گه مثل بازى با لبنان بازى کنن به نظرم کمه کم مساوىو ميگيريم
    من موندم چرا همه ى بازى هاى آخرو همزمان نذاشتن!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شك نكنين قطري كه ما باهاشون بازي كرديم جادارتر از قطر بازيهاي گذشتس!خيلي گل ميخوره و ازبكستان هم انصافا نشان داد تاكتيك داره درسته

از ترس كمتر جلوي كره نشون دادن همانطور كه جلوي ما ولي خوب بلدن بازم همانطور كه جلوي ما (در ازبكستان)!منتظر گلهاي فراوان باشيد

ماهم ميريم دفاع كنيم ببنيم چي ميشه چهار سال پيش هم آخرين بازيمون با كره داشتيم ديگه!؟جام جهاني بود گمانم انقدر تحت الشعاع وقايع

شد آدم يادش نمي مونه !
    Last edited by نادر1368; 13-06-2013 at 03:09.

11. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

منم دقيقا از هنين ميترسم که قطر بخواد کارى کنه که ايران به جامه جهانى نره
    به قوله دوستمون الان همه چى دسته خودم نه ىعنى اگه کره روببرىم اونا هرکارى بکنن هيچ تاثيرى نداره
    ولى اون حرفى که مربى کره زده هيچ رقمه حاضر نىست امتياز بدنا
    گه مثل بازى با لبنان بازى کنن به نظرم کمه کم مساوىو ميگيريم
    بازی های آخر همزمانه !

13. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من اصلاً فكر نميكنم قطر بازي را رها كنه. حتي درصد بالايي احتمال ميدم كه قطر بتونه جلوي بردن ازبك ها را بگيره و ديگه نتيجه بازي ما با كره بي اثر بشه.

اينقدر نا اميد نباشين دوستان.
    درسته همه مون استرس داريم ولي منطق كه پشت استرس ما قايم نشده.

همونطور كه قبلاً هم ذكر كردم ازبك ها خيلي بيشتر از ما استرس خواهند داشت. ما به هر حال دو امتياز ازشون جلوتريم و اونها بايد قطر را ببرن و از اونطرف هم منتظر باشن ايران به كره ببازه چون عمراً نتونن 4 گل به قطر بزنن چون اصلاً ازبكها مال بردن با اختلاف بيش از 1 گل نيستن و نبودن.

ممكنه اونها بتونن برنده بازي با قطر بشن اما بايد كلي براش زحمت بكشن. من قدرت ازبكستان و قطر را مساوي ميدونم. درسته كه در قطر تونستن شكستشون بدن ولي قطر هم دست و پا بسته جلوي اونها بازي نميكنه. يادتون رفته كره را تا دقيقه نود در سئول متوقف كرده بودن؟

و اما ايران!
    ما اين اواخر قطر را در قطر برديم و لبناني كه تا دقيقه 97 (با هر نيرنگ و كلكي) 1-0 از كره جلو بود را در تهران با 4 گل كه جا داشت حداقل 4 گل ديگه هم بخورن له كرديم. به ننه من غريبم بازي در آوردن مربي لبناني ها هم هيچ كاري ندارم ولي به هر حال زدن 4 گل به اون تيم باور كنيد از دست كره هم بر نميومد.
    ما روز به روز بهتر شديم و تجربه ثابت كرده هر وقت تحت فشار بوديم تونستيم خيلي بهتر عمل كنيم. من حتي اين احتمال را ميدم كه اگر مثلاً با دو گل هم از حريف عقب بيفتيم توانايي جبرانشو داريم. ولي استرس كشنده اش براي ما تماشاگرها خواهد بود. مثل راننده اي كه خودش از رانندگيش مطمئنه و در لحظات حساس ميدونه چطوري عكس العمل نشون بده ولي مسافر بيچاره با هر فرمون و ترمز و گازي دلش ميتركه (عجب مثالي زدم)

15. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خب تو اکثر مسابقات و تورنمنت های گروهی چه تو رده باشگاهی چه تو رده ملی همیشه بازی های آخر همزمان هست
    واسه جلوگیری از تبانی

ولی خب کسی که بخواد تبانی کنه کارشو انجام میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به گزارش اروم نيوز، نکونام در دیدار مقابل لبنان بازوبند آبی خود را در آسمان می‌چرخاند و به آن بوسه می‌زد که باعث خوشحالی هواداران استقلال شده بود.
    پرسپولیسی‌ها اما نسبت به این حرکت واکنش نشان داده و تاکید کردند این رفتار باعث ایجاد دودستگی بین حامیان تیم ملی خواهد شد.
    نکونام در مورد شادی اش با بازوبند آبی تیم ملی تاکید کرد قصد داشته به عنوان یک استقلالی از هواداران تشکر کند چراکه آنها یک فصل از او حمایت کردند.

18. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •