تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 332 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اخه تو قسمت تمرین توضیحاتشو انگلیسی نوشته ادم نمیفهمه که چی میگه

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

13 آموزش شیوه ی دفاع کردن در بازی Pro Evolution Soccer2012

خب از اونجایی که تقریبا همه ی دوستان توی دفاع کردن در این بازی مشکل دارن ، و با توجه به این که بارها و بارها توضیح دادم ، لازم دیدم که 1 بار به صورت کامل توضیح بدم

بهترین راه واسه یاد گرفتن دفاع کردن در این بازی تمرین کردن در قسمت Training > Training Challenge هست .
    توی این بخش به قسمت Defence بروید .
    اونجا روی تصویر بهتون توضیح داده اما از اونجایی که بعضی از دوستان متوجه نشدن یا حالا به هر دلیل دیگه من این دو عکس رو گذاشتم تا از روی تصویر توضیح بدم

همون طور که توی عکس زیر توضیح دادم با زدن ضربدر میشه توپ رو از حریف گرفت اما این حالت همیشه هم جواب نمیده ، پس بهترین کار اینه که زمانی که بازیکن حریف میخواد شروع کنه به دریبل زدن و توپ کمی ازش فاصله میگیره با زدن ضربدر توپ رو بگیرید ( تجربه شخصیم میگه که زدن مربع هم کارسازه )

اصلا نیازی نیست که شما بی دلیل برید روی پای بازیکن ، اجازه بدید زمانی که اون داره بهتون نزدیک میشه و در لحظه ای که شروع میکنه به دریبل روی پای بازیکن برید .

عکس زیر هم در مواقعی ای است که بازیکن هم تیمی دیگری کنار شما باشد

همون طور که روی عکس توضیح دادم با نگه داشتن ضربدر و R2 بازیکنی که نشانگر روش باشه جلوی بازیکن حریفتون سد میکنه و در همون زمان شما با زدن مربع هم میتونید بازیکن هم تیمیتون و به سمت بازیکن حریف بیارید تا اون بازیکن حریف رو پرس کنه و توپو ازش بگیره ( اکثرا جواب میده اما اگر هم بازیکنتون دریبل خورد حداقل خیالتون راحته که یه بازیکن دیگه هست که ساپورت کنه )

تموم توضیحاتی که بالا دادم واسه انجام شدن فقط و فقط و فقط به هوش ، دقت و سرعت عمل خودتون بستگی داره

دوستانی که توی دفاع کردن مشکل دارن بعد از تمرین کردن بازی هاشون رو روی یه درجه پایین تر مثل پروفشنال شروع کنن تا به این شیوه جدید عادت کنن ( اصلا هم افت کلاس نیست ، من خودم وقتی بازی اومد 10تا بازی اولم رو روی رگلار و پروفشنال بازی کردم اما الان همش دارم سوپر استار بازی میکنم )

امیدوارم که تونسته باشم کمکی کنم

تمرین یادتون نره

تهیه : محمدحسام ( ..Parsa..)

3. 19 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان من پچ pesedit 1.03 نصب کردم می خواستم بدونم برای بازی با تیم اصلی تو مستر لیگ چیز دیگه ای هم باید نصب کنم ؟

و آیا راهی هست بدون تغییرات این عمل انجام بشه یادمه چند وقت پیش یکی آپشن فایل گذاشته بود که وقتی کپی می کردی تنظیمات کلی از جمله دسته به هم می ریخت آیا میشه بدونه تغییرات این کار کرد ؟

5. این کاربر از seday baron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

دوستان من پچ pesedit 1.03 نصب کردم می خواستم بدونم برای بازی با تیم اصلی تو مستر لیگ چیز دیگه ای هم باید نصب کنم ؟

و آیا راهی هست بدون تغییرات این عمل انجام بشه یادمه چند وقت پیش یکی آپشن فایل گذاشته بود که وقتی کپی می کردی تنظیمات کلی از جمله دسته به هم می ریخت آیا میشه بدونه تغییرات این کار کرد ؟
    بهترین راه اینه که شما 10 تا بازی انجام بدید تا 100 gp بگیرید ، بعد برید توی قسمت Extra Content و در بخش
    Mode Expansion Kit و از توی منو روی گزینه ی Master League 3 برید اونو باز کنید
    بعد از این زمانی که میخواید مستر لیگ رو شروع کنید بعد از تنظیمات اولیه و قبل از انتخاب تیم 1 منو میاد که شما از اونجا انتخاب میکنید با بازیکن های اصلی شروع کنید یا بازیکن های مستر لیگ

7. 3 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

من یه گزینه اشتباهی زدم که نقل و انتقالات pes 2011 رو کپی کرد واسه 2012 الان می خوام همون 2012 باشه
    باید چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بهترین راه اینه که شما 10 تا بازی انجام بدید تا 100 gp بگیرید ، بعد برید توی قسمت Extra Content و در بخش
    Mode Expansion Kit و از توی منو روی گزینه ی Master League 3 برید اونو باز کنید
    بعد از این زمانی که میخواید مستر لیگ رو شروع کنید بعد از تنظیمات اولیه و قبل از انتخاب تیم 1 منو میاد که شما از اونجا انتخاب میکنید با بازیکن های اصلی شروع کنید یا بازیکن های مستر لیگ
    ممنون دوست خوبم فقط باید 10 بازی کنم یا 10 بازی ببرم تا اجازه آزاد کزدن بهم بده ؟
    بازی ها فقط باید تو مسترلیگ باشه یا دوستانه هم حساب میشه ؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

ممنون دوست خوبم فقط باید 10 بازی کنم یا 10 بازی ببرم تا اجازه آزاد کزدن بهم بده ؟
    بازی ها فقط باید تو مسترلیگ باشه یا دوستانه هم حساب میشه ؟
    با تشکر
    اصلا فرقی نمیکنه بازی ها رو ببرید ببازید یا مساوی کنید
    فرقی هم نمیکنه که بازی توی حالت دوستانه باشه یا مستر یا لجند
    فقط 10تا بازی رو باید انجام بدید
    کلا برای هر بازی شما 10gp (Game Point میگیرید
    حتی اگه بازی روی حالت Watch Match باشه و شما فقط بازی رو نگاه کنید

11. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من خیلی هیجان بازی و صدای تماشاچیا برام مهمه . تو نسخه قبلی نصبش کردم اما دیدم تماشاچیا کاملا غیر طبیعی هستند و هیچ واکنشی در برابر حمله تیمها نشون نمیدند همین موضوع من رو زده کرد و فورا رفتم سراغ فیفا ..
    تو این نسخه هم اینطوره ؟

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام
    دوستان من بازی رو به راحتی دارم روی سیتم خونگی اجرا میکنم ولی الان روی لپ تاپم نصب کردم و با ارور زیر مواجه شدم

تا اوجای که فهمیدم میگه سیستمت پایین هست اما سیستم لپ تاپم قوی هست "GE620 MSI" هست لپ تاپم
    وقتی روی ignore کلیک میکنم توی بازی میره ولی موقعی که میخوام اول بازی فیس رو درست کنم دیگه کلا گیر میکنه
    باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

دوستان من خیلی هیجان بازی و صدای تماشاچیا برام مهمه . تو نسخه قبلی نصبش کردم اما دیدم تماشاچیا کاملا غیر طبیعی هستند و هیچ واکنشی در برابر حمله تیمها نشون نمیدند همین موضوع من رو زده کرد و فورا رفتم سراغ فیفا ..
    تو این نسخه هم اینطوره ؟
    کلا حال و هوا و فضای استادیوم نسبت به نسخه ی قبل خیلی خیلی بهتر شده
    خصوصا هیجان و واکنش های تماشاگران
    هرچند که هنوزم نسبت به چیزی که میتونه باشه ضعیفتره
    اما به هر حال امیدوار کنندس و نسبت به نسخه قبل بهتر شده

15. این کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •