واقعا که ...
باعث و بانی این چنین صحنه هایی اصلا نباید رو زمین وجود داشته باشند .
یک سری آدم های نفهم که وجودشون رو ضمین نه تنها سود نداره بلکه ...
بله
خير
واقعا که ...
باعث و بانی این چنین صحنه هایی اصلا نباید رو زمین وجود داشته باشند .
یک سری آدم های نفهم که وجودشون رو ضمین نه تنها سود نداره بلکه ...
اصفهان پاییتخت فرهنگی جهان !!!
تا کی می خواهیم ادعا کنیم که بهترین تماشاگران را داریم ؟؟
تا کی می خواهیم ادعا کنیم که تماشاگر نماها فقط عده ای معدود هستند ؟؟
واقعا متاسفم.....تا كي بايد شاهد همچين حوادثي باشيم...
آخه مگه مريضن ؟
يكي همين بلا رو سر خودشون بياره خيلي خوشحال ميشن ؟ همچين چيزي رو برا خودشون هم دوست دارن ؟
اين جور .... ها ارزش آدم صدا كردن رو هم ندارن .متاسفم.
نمي دونم يه بازي كه چند نفر مرن دنبال يه توپ ارزش داره كه شاهد چنين صحنه هايي باشيم.
نمي دونم يه بازي كه چند نفر مرن دنبال يه توپ ارزش داره كه شاهد چنين صحنه هايي باشيم.
فقط میشه گفت:
بی فرهنگی بی فرهنگی....
عزیزان به نظرتون کی مقصره ؟ ساکت؟ یا فدراسیون ؟
نه این اولی و نه آخرین بار بوده و هست ... من با اصل این موضوع مخالفم ... حالا این صورتش بنده خدا اینجوری شد , جای دور نریم , دربی تهران یادتون رفت , اون خدابیامورز رو ؟ بازی ایران - ژاپن کشته ها رو یادتون رفت ؟
باید ریشه ای برسی کنید نه سطحی ... آقا تا زمانی که این دستور که ورود مجردها به ورزشگاه ممنوع صادر نشود همین آش و همین کاسه ... وقتی همه خانوادگی بیاند آیا کسی به خودش اجازه حتی یه فحش رو هم میده ؟ خدا وکیلی با فکر جواب بدید....
یا علی
هر کی بوده ، خدا چشاش رو جفتی دراره ، آمین ...
همین جا اعلام می کنم که من خالصانه و در راه فی سبیل الله حاضرم یک لنگه از چشمام رو با وسایل یدکی کامل و خدمات پس از فروش ، اهدا کنم .
Last edited by blackfox; 05-01-2008 at 02:04.
تو ایتالیا به خاطر این که یه پلیس تو درگیری کشته شد رئیس ورزششون می خواست استفا بده و تمام ورزشگاه هاشون رو ملزم به ایجاد دوربین ها مدار بسته و.... کردند و چندی پیش به خاطر این که یه تماشاچی اتفاقی کشته شد یه بازی کنسل شد و تمام بازی های لیگ سریa با تاخیر و با آشوب های بسیار شروع شددند حالا این جا 7نفر کشته می شن و یه سرباز بیناییشو از دست میده در نهایت می گن: متاسفیم! ...... پس فردا هم یادشون میره که همچین اتفاقی افتاده و سرباز رو رها می کنند و دو روز بعدش به خاطر عید غدیر و قربون و...... محرومیت سپاهان بخشوده میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)