تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 280 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کاروان پرسپولیس عازم قطر شد/انور و زاید ممنوع‌الخروج شدند

خبرگزاری فارس: کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 11 صبح امروز در غیاب 3 بازیکن و با حضور شیث رضایی عازم قطر شد. به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردویی 4 روزه قبل از دیدار مقابل الهلال عربستان، ساعت 11 امروز (پنجشنبه) عازم قطر شد. در این سفر ابراهیم شکوری به دلیل مشکلات دانشگاهی، علیرضا محمد و وحید هاشمیان به دلیل مصدومیت پرسپولیس را همراهی نکردند. همچنین زاید و انور مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس با حضور در فرودگاه به دلیل مشکلات ویزای کار اجازه خروج از کشور را پیدا نکردند. با پیگیری‌های رویانیان و مسئولان باشگاه قرار است این ۲ نفر امشب در صورت مهیا شدن شرایط، عازم قطر شوند. همچنین شیث رضایی که گفته می‌شد نمی‌تواند پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند همراه با قرمزپوشان عازم قطر شد. در فرودگاه به دلیل اظهارات کریمی پس از بازی مقابل قطر، دنیزلی جلسه‌ای را با ملی‌پوشان به صورت سرپایی برگزار کرد و به آنها اعلام کرد که قبلا در جلسه‌ای قبل از بازی با قطر به آنها اعلام کرده در صورتی که خسته هستند اجازه این را دارند که ۲ روز دیرتر به کاروان پرسپولیسی‌ها در قطر بپیوندند. با این حال پس از این جلسه، ملی‌پوشان نیز پس از گفتگو با دنیزلی عازم قطر شدند.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 18:01.

2. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

AFC اعلام کرد: مهدوی کیا در میان افسانه های آسیا
    کی روش در قرعه کشی مقدماتی جام جهانی شرکت می کتد
    مرجع خبری پرسپولیس : کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی نفرات دعوت شده به مراسم قرعه‌کشی مرحله چهارم مقدماتی جام جهانی در این قاره را اعلام کرد که نام کی‌روش و مهدوی‌کیا در بین نفرات دعوت شده به این مراسم قرار دارند.
    قرعه کشی مرحله چهارم مقدماتی جام جهانی 2014 جام مقدماتی آسیا (مرحله نهایی) ساعت 16 روز نهم 9 مارس 2012(جمعه 19 اسفندماه در کوالالامپور برگزار می‌شود.
    کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی نمایندگان تیم‌ها که در این جلسه حضور خواهند داشت را به شرح زیر اعلام کرد:
    برای حضور در این مراسم از گری مورتی مدیریت تیم استرالیا، پل لو گوئن سرمربی تیم عمان، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ایران، زیکو سرمربی تیم عراق، عدنان حمد سرمربی اردن، چوی کانگ هی سرمربی تیم کره‌جنوبی، هیرومی هارا مدیر فنی تیم ژاپن، شهرت ماخسودوف دستیار سرمربی ازبکستان، فهد عبدالله دستیار سرمربی تیم قطر و یوهانس تئودور سرمربی تیم لبنان دعوت شده است.

همچنین AFC برای حضور در این مراسم قرعه‌کشی از افسانه‌های آسیایی از جمله مهدی مهدوی‌کیا از ایران و میاموتو تسونیاسو از ژاپن دعوت به عمل آورده است. طبق اعلام مسئولان رسانه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا، پس از پایان این مراسم نمایندگان تیم‌ها در نشست خبری حاضر شده و در خصوص قرعه‌ تیم خود صحبت خواهند کرد.

مهدوي‌کيابرترين بازيکن وفرکي برترين مربي اخلاق

کميته فرهنگي سازمان ليگ حرفه‌اي فوتبال برترين‌هاي اخلاقي نيم فصل اول ليگ يازدهم را اعلام کرد.

حمید رضا احمدی رئیس کمیته فرهنگی سازمان لیگ حرفه ای فوتبال گفت: انتخاب برترین های اخلاقی فوتبال از لیگ برتر هشتم و با همکاری کمیته فرهنگی سازمان لیگ و ستاد منشوری اخلاقی آغاز و دبیرخانه ستاد برترین های اخلاقی در کمیته فرهنگی سازمان لیگ تشکیل شد.

وی اضافه کرد: هدف از انتخاب برترین های اخلاقی معرفی بازیکنان، مربیان و کانون هوادارانی بود که ضمن انجام بازی جوانمردانه که شعار اصلی ورزش فوتبال است، سجایای اخلاقی ایرانی و اسلامی را هم به نمایش بگذارند. به همین دلیل در لیگ برتر هشتم برترین های اخلاقی هر هفته انتخاب و معرفی شدند.

رئیس کمیته فرهنگی سازمان لیگ اظهار داشت: مراسم تجلیل از برترین ها نیز در پایان فصل لیگ هشتم در مشهد مقدس و با حضور مسئولان عالی رتبه کشوری و ورزشی و همکاری صمیمانه آستان قدس رضوی برگزار شد. در لیگ برتر نهم همین رویه ادامه پیدا کرد و برترین های اخلاقی لیگ به جامعه و اهالی فوتبال معرفی شدند و در نهایت هم در مراسمی که در سالن همایش های بین المللی هتل المپیک با حضور بیش از 700 میهمان برگزار شد از برترین های اخلاقی تجلیل به عمل آمد.

احمدی افزود: این حرکت کمیته فرهنگی سازمان لیگ و ستاد منشور اخلاقی نمود خوبی در فوتبال داشت و حتی در عرصه بین المللی هم بازتاب پیدا کرد به طوری که فیفا از حرکت جوانمردانه امین متوسل زاده بازیکن وقت فجرسپاسی تقدیر کرد.

وی تاکید کرد: در لیگ نهم کریم باقری به عنوان برترین مرد اخلاقی 10 سال اخیر فوتبال ایران منتخب معرفی شد و در نهایت در لیگ دهم مراسم انتخاب برترین های اخلاقی مورد توجه گسترده اهالی ورزش قرار گرفت. رئیس فدارسیون، نواب رئیس و دبیر کل فدراسیون فوتبال ضمن تقدیر از این حرکت ارزشمند فرهنگی تاکید کردند که انتخاب برترین های اخلاقی در سطح وسیع تری برگزار شود تا بازتاب بیشتری در بین اهالی ورزش و ورزشدوستان و کل جامعه داشته باشد.

احمدی گفت: در لیگ دهم با همکاری وزارت ورزش و جوانان، کمیته فرهنگی فدراسیون و کمیته فرهنگی سازمان لیگ انتخاب برترین های فوتبال انجام شد. انتخاب برترین های اخلاقی در این دوره فقط معطوف به لیگ برتر نشد و در تمامی سطوح فوتبال از تیم های ملی گرفته تا فوتبال بانوان و فوتبال ساحلی و فوتسال و حتی رسانه ها در انتخاب برترین ها لحاظ شد و همزمان از سادات جامعه فوتبال هم تقدیر به عمل آمد.

رئیس کمیته فرهنگی سازمان لیگ با اشاره به برگزاری لیگ برتر یازدهم عنوان کرد: در این فصل تغییراتی در نحوه انتخاب برترین های لیگ برتر داده شد و برای اولین مرتبه و به ابتکار دبیر خانه انتخاب برترین های سازمان لیگ تصمیم گرفتیم برترین های اخلاقی نیم فصل اول لیگ برتر یازدهم از سوی اهالی فوتبال انتخاب شوند و به همین دلیل فرم های نظر سنجی برای باشگاه ها ارسال شد تا مدیرعامل، سرمربی، کاپیتان و مسئول فرهنگی باشگاه های لیگ برتری خودشان برترین های اخلاقی نیم فصل اول را انتخاب کنند. باید از تمامی باشگاه های، سرمربیان و بازیکنان تیم ها و مسئولان فرهنگی و کانون هواداران باشگاه ها که در این نظر سنجی و انتخاب کمیته فرهنگی سازمان لیگ را همراهی کردند تقدیر و تشکر کنم.

وی گفت: قرار است برترین های اخلاقی لیگ برتر یازدهم نیز در پایان لیگ با همین مکانیزم انتخاب شود. البته تلاش می کنیم که در انتخاب برترین های پایان فصل از روسای هیئت های فوتبال، مسئولان فرهنگی هیئت های فوتبال که صاحب نظر هستند و اهالی رسانه نیز نظر سنجی کنیم و نظر آنها هم در طرح برترین های اخلاقی دیده شود.

احمدی تصریح کرد: رسانه ها رکن مهم ورزش هستند و بدون آنها ورزش نمی تواند به خوبی نقش سازنده خود را به ویژه در زمینه مسایل فرهنگی ایفا کند. یکی از دلایل تاخیر در انتخاب برترین های اخلاقی نیم فصل اول فشردگی برنامه مسابقات لیگ بود. بدیهی است برای انتخاب برترین های اخلاقی جامعه فوتبال که در سطح گسترده تر و با همکاری وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال انجام خواهد گرفت نظر اهالی پیشکسوتان، صاحب نظران، روسای کمیته فدراسیون ها، کارشناسان گرفته خواهد خواهد شد.

دبیرخانه انتخاب برترین های اخلاقی لیگ نتایج نهایی نظر سنجی نیم فصل اول را به شرح زیر اعلام کرد:

برترین سرمربیان اخلاقی نیم فصل اول لیگ یازدهم

1-حسین فرکی با 75 امتیاز

2- مجید جلالی 44 امتیاز

3-مجید صالح 30 امتیاز

4-غلامحسین پیروانی 27 امتیاز

5-منصور ابراهیم زاده 26 امتیاز

6- عبدالله ویسی 22 امتیاز

7-علی دایی 20 امتیاز

8-ابراهیم قاسمپور 20 امتیاز

9-حمید استیلی 13 امتیاز

برترین بازیکنان اخلاق نیم فصل اول لیگ یازدهم

1-مهدی مهدوی کیا 27 امتیاز

2-وحید هاشمیان 15 امتیاز

3-حسین پاشایی 14 امتیاز

4-سید مهدی رحمتی 14 امتیاز

5-وحید طالب لو 12 امتیاز

6-علیرضا عزتی 12 امتیاز

7-پویا نزهتی 12 امتیاز

8-مهدی بدرلو 12 امتیاز

9-اسماعیل فرهادی 10 امتیاز

10-محرم نویدکیا 8 امتیاز

برترین میزبانان نیم فصل اول

1-اصفهان با 83 امتیاز

2- کرمان با 53

3- تهران با 50 امتیاز

4- گیلان با 35 امتیاز

5 -خوزستان با 35 امتیاز

6 بوشهر با 26 امتیاز

7 -تبریز با 23 امتیاز

8 قم با 22 امتیاز

9 شیراز با 21 امتیاز

10- البرز( کرج) 11 امتیاز

برترین کانون هواداران

1- ذوب آهن اصفهان 56 امتیاز

2-فولاد مبارکه سپاهان 51 امتیاز

3- مس کرمان 40 امتیاز

4- شهرداری تبریز 27 امتیاز

5 صبای قم 26 امتیاز

6 - استقلال تهران 24 امتیاز

7 - ملوان انزلی 19 امتیاز

8- راه آهن شهر ری 18 امتیاز

9 -شاهین بوشهر 17 امتیاز

10- پرسپولیس 15 امتیاز

4. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

قبل از هرچیز باید بگم این واقعا عجیبه که من به بخش های دیگر سایت دسترسی کامل دارم اما در بخش ورزش باید منتظر تایید پست ها باشم!
    در بخش ورزش همه اینطورند دوست گرامی مختص شما نیست و برای جلوگیری از جدلهای احساسی که در موضوعات هواداری طبیعیه و ختم به نابخیر شدن اون اعمال میشه

این بخشی از پاسخ شما هست : و در آخر با اسم رسمی این تیم به اندازه کافی بازی شده و کم کردن یک حرف چیز قابل قبولی نیست
    شما گفتید چنین اتفاقی قابل قبول نیست و من در پاسخ گفتم خیر ، این اتفاق اتفاقی غیرقابل اغماض(=بخشش=قبول) نیست. این چه ارتباطی با مهم بودن و یا نبودن مسئله داشت؟
    این بحثی با شما نیست! بحث من کلی بود و شما در مقام یک پاسخگو بر آمدی و من برای شما توضیح دادم. شخصی نبود.

دلایل شما محترمه اما هیچ کدام اونها رسمی نیست و دقیقا شما داری همه چیز رو برعکس میگی! شما خودت لوگوی رسمی باشگاه رو گذاشتی و بهش اعتراض کردی چرا اینطوره و E نداره ، بعد کامنت گذاشتی که اسم رسمی تیم این نیست و چیز دیگریه؟! در واقع شما داری به اشتباه بودن یک اسم رسمی ، اعتراض می کنید، چون شما به این اسم اعتراض داری و اعتقاد داری املای این اسم اشتباهه پس رسمی هم نیست؟![/COLOR]
    این اسم رسمی نیست ، رسمی اولیه اش که درسته.
    رسمی کنونی و حکومتیش هم که همون پیروزیه.
    شاید امسال اشتباه لپی شده ! همین.
    این لوگوی رسمی امسال باشگاهه! متوجه هستید عکس های من رو دیدید؟ هر سال یه جوره...و اگر در جریان جز به جز تغییرات ثبتی این تیم بودید اینچینین از رسمی و قطعی نام نمیبردید
    باز هم میگم این اعتقاد شخصی من نیست، نوع گفتار شما محدود کردن این موضوع در نظریات منه که اصلا یک بحث واضح لغتی-ادبی است*
    منابع شما قدیمی هست! اسناد و مدارک و قوانین رسمی هم در گذر زمان دچار تغییر و تحول میشن! اینکه شما یک عکس گذاشتی که 40 سال پیش اسم تیم این بوده که دلیل بر رسمی بودنش نیست! شما باید مدرک و سند امروزی بذاری. همون طوری که خود باشگاه رسما در لوگو ، سایت ، روزنامه و همه جا اعلام میکنه که اسم من perspolis هست ،
    wow واقعا نیاز به توضیح واضحات است...اگر چهل سال پیش(و همچنین بیست و ده و چهار سال پیش!) اسم تیمی چیزی بوده قدیمی میشه؟ مثل اینکه ما در تعریف رسمی اشکال داریم...

شما باشگاه رو قبول نداری حرف خودت رو قبول میکنی.
    باز شخصی باز بی ادله..من صدها مدرک دیگه علاوه بر قبلی ها هم میتونم ارائه کنم

از بد روزگار این نظرتون هم غلط هست. واقعا شرمندم انقدر بهتون جسارت میکنم اما چاره ای نیست. طرفدرای اون موقع پرسپولیس کاملا هم اخبار رو پیگیر بودن و تعهد هم داشتن وگرنه پرسپولیس هم مثل تاج به لابلای کتاب های تاریخ پرت می شد ، و جایگزینش مثل استقلال در ورزشگاه ها طنین انداز می شد.
    سمبه اون شخصی که اسم تاج و پرسپولیس رو برداشت پرزورتر از اونی بود که هوادار بتونه جلوش وایسته و اگر لازم بود کل هردوتیم رو هم از علاوه بر اسمشون از روی صفحه روزگار محو می کرد و همین مقاوتی هم که شده جای تقدیر داره. شعر معروف "تو هرج و مرج و بلبشو ، پیروزی کردن اسمشو/پیروزی اسم اون نیست صداش بزن پرسپولیس" همون موقع سروده و نواخته شد.
    شما متاسفانه پستهای که معرفی کردم رو نخوندید و چواشه موضوع رو گرفتید
    اگر هوادار های پرسپولیس روی خط نبودند اسم این تیم الان آزادی بود. لااقل پیروزی مسمایی دارد(چه زیبا نوشته بود سایت فیفا).
    مسلما نیازی به گفتن داره که هوادار وسط دهه 60 زورش به مراجع دولتی نمیرسید؟ دیگه نیاز به گفتن داره منظور من این بود الان سعیمون رو بکنیم و با همین جزییات میشه هواداران کم کم در اداره تیم دخیل بشن.
    چیزی به مثابه قدرت هوادارن بارسا که حتی آگهی رو غیر فرهنگی قبول میکنند.
    منم با این نظر شما مخالفم و پرسپولیس رو اسم قشنگ تری از persespolis میدونم ، چون این E اینجا اضافی هست و آوای تلفظ اسم تیم ما رو به اشتباه میندازه ، تیم ما پرسپولیس هست نه چیز دیگه ، چرا مربیان خارجی باید بیان به کشور ما و اسم پرسپولیس رو به شکل بدی تلفظ کنن؟ این واقعا زشت نیست؟
    شما از فنوتیک رو در نظر نمیگیرید که تلفظ با این تغییرات عوض نمیشه!

Persepolis [per-sep-uh-lis
    و شما هر طور بنویسید ایشان این کلمه با خواستگاه ایرانی و تلفظ غربی رو به همان صورت درست که ما هم میگوییم، میگویند. املا با آوا متفاوت است
    بنقل از صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه پرسپولیس:
    پرسپولیس یک واژهٔ یونانی به معنای شهر پارسی است که از دو واژهٔ «پرسه» (به یونانی: Πέρσης) به معنای پارسی و «پولیس» (به یونانی: Πόλις) به معنای شهر تشکیل شده‌است.

من 100 تا سایت از جمله سایت رسمی تیم به شما نشون میدم که perspolis رو قبول داره ، شما هم فقط یک سایت به من نشون بدید که persepolis رو قبول داشته باشه اون وقت من قبول میکنم که تعداد زیادی مثل شما فکر می کنند.
    برعکس چندین مورد نشون دادم! شما چیزی نشون ندادید. خیلی داره عجیب میشه...این همه مدرک حسابی..البته نه وبلاگ و...!

بخشی از تاریخچه رئال مادرید:

بخشی از تاریخچه آرسنال:

منم با تغییرات اسمی و ماهوی مخالفم اما اگر تغییری چنین مختصر و در جهت بهبود باشه همه جا سابقه داره و هیچ اشکالی نداره.
    در سپیده تاسیس هر نهادی طبیعیه و نه پس از ثبت نهادهای نظارتی مثل فیفا...و نه بعد از شهرتهای اینچنینی این تیم ها و نه در 70-80 سال اخیر.
    و
    باشگاه دوچرخه سواران بخاطر تغییر ماهیت کار تبدیل به تاج و بعد از تغییر رژیم بطور مسلم توسط رژیم جدید این اسم بطور قطع قابل قبول نبود و به استقلال تغییر کرد.
    باشگاه شاهین پس از انحلال توسط رژیم وقت با کوچ بازیکنانش به پرسپولیس و یکی دو تیم دیگرش مواجه شد در سال 66 اسم این تیم در پایان واگذاری های عمده به بنیاد مجدد تغییر کرد. در اواسط دهه 70 بحث تفکیک این دو صورت گرفت!
    در ایران تغییرات از این دستن.

بعد بحث من در اشتباه املایی بود که با مثالهای از تغییرات اسمی بی محابا در ایران خلط شد و من مقایسه کردم که چه ساده در ایران رخ میده، مثل اینکه فردا Arsenal رو Arsanal بنویسیم . این اسم یک محله لندنه دست باشگاه آرسنال نیست، اینها اسم خودشون رو از اونجا گرفتن نه اینها!

از بد روزگار این نظرتون هم غلط هست. واقعا شرمندم انقدر بهتون جسارت میکنم اما چاره ای نیست
    من از مخالفت با نظراتم ناراحت نمیشم و هیچ انسانی این حق رو نداره مخالفت های نظری رو برنتابه. و حتی از چالش استقبال هم میکنم. ولی اگر شما فکر میکنید با مخالفت بامن به من جسارت میکنید : اشتباه میکنید.
    و با کمال تاسف بحث شما فقط شائبه داره.. معرفی میکنم..اینجوریه و... اما دلایل ارائه نمیشه. و کمی این بحث داره پوچ میشه. تاسف بعدی از اینه که منطق و انصاف به یک اندازه در موضوع داره فراموش میشه.
    من بحث رو از سمت خودم خاتمه یافته تلقی میکنم و مطمئنم در مجموع پستهایم دلالیم رو ارائه دادم .

*یکبار دیگر بطور خلاصه کل حرف:
    نام Persepolis در پانصد سال قبل از میلاد توسط یونانیان پس از آشنایی با مجموعه تاسیسات شهری-دولتی در میانه فلات ایران که توسط امپراتوری هخامنشی تاسیس شده بود اتلاق شد. این نام نه توسط من نه شما و نه دیگری و نه اصلا در این زمانه ایجاد شده که به این صورت تغییر املا پذیر باشد.
    شما در هیچ لغت نامه و دانشنامه که جستجو کنید این کلمه رو با غیر از این املا نمیابید و اگر در دیکشنری های آنلاین با املا نامعمول perspolis سرچ کنی با عبارت ? Did you mean persepolis مواجه میشوید.
    در تاسیس بشگاه پرسپولیس در سال 42 توسط موسسه پاسارگاد این تیم با همان املا صحیح persepolis تا سال 66 بکار رفت و با تغییر اسم این تیم در محافل رسمی به پیروزی تا اواسط دهه 70 این عنوان از نام و لوگوی باشگاه حذف شد تا کم کم در این زمان باز هم با املای صحیح بعنوان نام ثانویه و در پرانتز روی پیراهن و بازیکنان و مدارک باشگاه خودنمایی کرد که با واکنش هایی مواجه شد .
    تا اینکه پس از چندین دهه درست نویسی در اوایل دهه 80 گهگاه این کلمه با حذف e توام شد ولی این حذف حرف امسال این نگارش شکل رسمیتری بخود گرفت.

6. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رتبه 285دنیا

خبرگزاری فارس: در آخرین رده‌بندی اعلام شده از سوی فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال، بارسلونا در صدر باشگاه‌های جهان ایستاد و سپاهان در بین 100 تیم برتر جهان قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال، بارسلونا در رده بندی برترین باشگاه‌های جهان با ۳۶۹ امتیاز در صدر ایستاد و رئال مادرید با ۲۹۲ امتیاز در رتبه دوم قرار گرفت. بر همین اساس ولز سارسفیلد آرژانتین در رتبه سوم ایستاد و منچستریونایتد پایین تر از این تیم در رتبه چهارم گنجانده شد. منچسترسیتی، صدرنشین لیگ برتر انگلیس پس از من‌یونایتد در رتبه پنجم ایستاده است. در همین رده‌بندی، تیم‌های بزرگی چون بایرن مونیخ آلمان در رتبه سیزدهم، اتلتیکومادرید پانزدهم، میلان ایتالیا ۱۹، آرسنال لندن ۲۸، چلسی (پایین تر از پنیارول مونته ویدئو) ۴۳، ویارئال ۷۰ و آ.اس رم ایتالیا ۱۵۸ ایستاده‌اند. در بین تیم‌های ایرانی سپاهان اصفهان در رتبه ۹۹ قرار دارد و پس از این تیم، استقلال ۱۴۱، ذوب آهن اصفهان در رتبه ۱۷۹ و بالاتر از باشگاه‌هایی چون لوانته اسپانیا، فنرباغچه ترکیه و سویا (۲۱۱) رویت می‌شوند. پرسپولیس نیز در رده 285 قرار دارد.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:10.

8. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض رویانیان: کریمی باید مقید به قوانین باشگاه باشد!

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از ناکامی در انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون گفت: چون با کسی لابی نکردم،‌ رای نیاوردم. به گزارش خبرگزاری فارس، محمد رویانیان پس از انتخاب علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال گفت: انصافا انتخابات بسیار خوب، منظم و آزاد برگزار شد و من تبریک می گویم. وی در پاسخ به این سؤال که آیا از نتیجه آن راضی هستید گفت: چه اشکال دارد؟ ما هم کار خودمان را انجام می‌دهیم فدراسیون مرجعی برای توسعه کل فوتبال است و پرسپولیس با قدرت کارش را انجام می‌دهد. رویانیان یادآور شد: کفاشیان باید تغییر روش دهد. او با تجربه‌ای که دارد می‌تواند با تغییرات و اصلاحاتی که به وجود می‌آورد موفق باشد. وی در خصوص اینکه چرا کاندیدای پست ریاست فدراسیون نشد گفت: من فوتبالی نبودم. از دولت آمده بودم و بهتر بود که نشوم. رویانیان در پاسخ به این سؤال که قریب گزینه دولتی انتخابات بود یادآور شد: در این مورد چیزی نمی‌دانم. برخی می‌گویند هست و برخی می‌گویند نیست. وی در مورد دیدار پرسپولیس مقابل الهلال تصریح کرد: گروهمان انصافا سخت است و باید کارمان را در دیداری حساس در عربستان آغاز کنیم. عربستان از جام جهانی حذف شده و برابر استقلال هم شکست خورده است و می‌خواهد تلافی‌اش را سر ما دربیاورد با این کار هر کاری که لازم بود برای بازیکنانمان کردیم. مدیرعامل پرسپولیس درباره انتقادات کریمی نسبت به برنامه ریزی این باشگاه گفت: علی کریمی به عنوان یک بازیکن حرفه‌ای باید مقید به قوانین باشگاه باشد. ما ۲۲ بازیکن اعزام کردیم و یکی از آنها علی کریمی است. سایرین هم انسان هستند و قرارداد دارند. در صورتی که کاپیتانی در حد کریمی باید اگر مشکلی هم به وجود می‌آید آن را جمع کند. وی در خصوص شایعاتی مبنی بر اختلاف بین دنیزلی و کریمی تأکید کرد: این دو امروز همدیگر را بغل و در جمع با هم شوخی هم کردند. رویانیان در مورد دلایلش از عدم حضور به عنوان نامزد فدراسیون فوتبال گفت: خیلی‌ها گفتند فوتبالی نیستی اما کفاشیان ۴سال تجربه دارد و با نقاط ضعف فدراسیون به خوبی آشناست. مدیرعامل پرسپولیس در مورد اینکه فدراسیون فوتبال چه ضعف‌هایی دارد تصریح کرد: استحکام برنامه‌ها، اقتصادی کردن فوتبال و تجاری سازی آن و توسعه فوتبال پایه از نقاط ضعف فدراسیون بود. وی در مورد اینکه چرا به عنوان نماینده باشگاه ها رأی نیاورد گفت: علت این بود که لابی نکردم و کسی را نمی‌شناختم. در واقع شانسی آمدم. نمی‌دانستم باید چه کسی ارتباط برقرار کنم. رویانیان در خصوص اینکه کفاشیان قبل از دور دوم انتخابات صحبت‌هایی را مطرح کرد گفت: کفاشیان آدم مأخوذ به حیا و آرامی است. در آن زمان داشت اشتباهاتی می‌کرد که این اشتباهات هم به وزارت ورزش و هم به کسانی که به وی رأی داده بودند اتهام وارد می‌کرد اما زود فهمید و صحبت‌هایش را تصحیح کرد. در مجموع وی آدم خوب و سالمی است که با تغییر روش می‌تواند بهتر از گذشته عمل کند. وی گفت: به وزیر ورزش تبریک می گویم، او به خوبی در مجمع عمل کرد. رویانیان پس از اینکه با اصرار خبرنگاران مبنی بر اینکه به چه فردی رأی داده گفت: به کفاشیان رأی دادم. رویانیان در پاسخ به سؤال دیگری در مورد اینکه عزیز محمدی همچنان به عنوان رئیس سازمان لیگ فعالیت می‌کند گفت: درست است و هرچه قانون می‌گوید همان است. در این مورد هم کفاشیان قرار است تصمیم گیری کند و تا سه ماه هم وقت دارد. وی در پایان در خصوص بازی کردن شیث رضایی در رقابت‌های آسیایی اظهار داشت: پس از پیگیری‌ها و مکاتباتی که داشتیم متوجه شدیم رضایی برای همراهی پرسپولیس در آسیا مشکل ندارد اما اینکه چرا نمی‌تواند در دیدارهای داخلی پرسپولیس را همراهی کند این هم از آن اتفاقات عجیب و غریب‌هایی است که در این ۶ماه زیاد دیده‌ام.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:53.

10. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض انگشت‌نگاری و چشم‌نگاری کاروان پرسپولیس در عربستان و عصبانیت دنیزلی

خبرگزاری فارس: کاروان تیم فوتبال پرسپولیس در هنگام ورود به ریاض انگشت نگاری و چشم نگاری شدند. به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری فارس از ریاض، کاروان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 16:45 به وقت محلی وارد ریاض شد و 4 نماینده از باشگاه الهلال عربستان برای خوشامدگویی به پرسپولیس به فرودگاه آمدند. با وجود آنکه مسئولان الهلال عربستان تلاش می‌کردند بازیکنان پرسپولیس بدون معطلی از مرحله کنترل گذرنامه عبور کنند و برای آنها گیت‌های اختصاصی باز کردند اما از کلیه کاروان پرسپولیس در ریاض انگشت نگاری و چشم نگاری شد. این مسئله باعث ناراحتی مصطفی دنیزلی سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس شد و پلیس عربستان از او عذرخواهی کرد. 5 دوربین از شبکه‌های مختلف تلویزیونی عربستان به فرودگاه آمده بودند تا از ورود پرسپولیس گزارش تهیه کنند. هواپیمای حامل بازیکنان پرسپولیس که از دوحه به ریاض در حرکت بود چند بار در چاله‌های هوایی افتاد و باعث شد حال یکی دو بازیکن پرسپولیس بد شود. علی کریمی نیز در طول پرواز خودش را با بازی‌های کامپیوتری سرگرم کرده بود.
    Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:53.

12. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رسیدیم به آسیا و الهلال
    پرطرفدارترین تیم ایران در مقابل پرطرفدارترین تیم عربستان این بازی به نوعی سمبل بازیهای غرب آسیا در این مرحله اس

عربستانیها بعد از حذف از مقدماتی جام جهانی حالا قطعا بیشترین تلاش خودشون رو برای بازگرداندن اعتبار از دست رفته میکنن
    در واقع عربستانیها تنها جوری که میتونن خودشون و غرورشون رو تسکین بدن قهرمانی یکی از تیمهاشون در باشگاه های آسیاست
    و الهلال در حال حاضر بهترین تیم عربستان برای به دست اوردن این افتخاره

ما قطعا شباهتی به اون تیمی که در لیگ برتر بازی میکنه نخواهیم داشت حتی ممکنه به الهلال ببازیم اما قطعا با کیفیت تر بازی میکنیم
    اگر خط دفاعی خونسرد باشه و با تمرکز بازی کنه بعید میدونم الهلال به سادگی بتونه گل بزنه
    اگر نیمه اول گل نخوریم میتونیم حتی به بردن الهلال امیدوارم باشیم هر چند مساوی هم نتیجه بسیار خوبیه
    نوری میتونه کلید موفقیت ما باشه به این خاطر که اگر نوری خوب بازی کنه کریمی هم راحت تر بازی میکنه هم بهتر راه میفته و هم مکمل خوبی داره اما اگر نوری روز خوبش نباشه کریمی میمونه و تلاش یک نفرش مثل خیلی از بازیهای لیگ
    پرس خط دفاعی الهلال به راحتی میتونه خط دفاعی این تیم رو لذیت کنه و فکر نمیکنم تیمی در ایران در حال حاضر بتونه مثل پرسپولیس پرس کنه چون ما مهره این کار رو داریم رضایی به تنهایی میتونه 50 درصد این کار رو برای ما انجام بده به این شرط که آماده باشه و اولادی و زاید هم در کنارش به خوبی میتونن کمک کنن
    بازی کردن بادامکی در نیمه اول در خط میانی هم میتونه این فشار و پرس رو تشدید کنه ضمن اینکه پولادی هم از سمت چپ به راحتی میتونه سمت راست الهلال رو تحت فشار قرار بده
    قبلا گفتم دفاع در برابر تیمهای عربی یعنی خودکشی چون عربها حمله کردن رو برعکس دفاع کردن خوب بلدن اما خطوط دفاع تیمهای عربی با کوچکترین پرسی به مشکل میخورن

این سخت ترین و مهمترین بازی ماست
    به امید پیروزی در این بازی

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض نوری: فتح‌الله‌زاده از 2سال پیش دنبالم بود اما من پرسپولیسی‌ام

خبرگزاری فارس: هافبک پرسپولیس در واکنش به اظهار نظر مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: ‌فتح‌الله‌زاده از ۲ سال پیش دنبالم بود اما من پرسپولیسی‌ام. محمد نوری در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی فارس به ریاض در خصوص دیدار فردا با الهلال تصریح کرد: بازی سنگینی داریم زیرا الهلال جزء تیم‌های خوب آسیا محسوب می‌شود و از ملی‌پوشان زیادی در ترکیب تیمش بهره می‌برد. وی در خصوص شناختش از نماینده عربستان گفت:‌ چندین بازی این تیم را از طریق سی‌دی تماشا کرده‌ایم و امیدواریم در بازی فردا به ۳ امتیاز بازی دست پیدا کنیم. هافبک پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که فتح‌الله‌زاده اعلام کرده در صورتی که پرسپولیسی‌ها برهانی را می‌خواهند باید کریمی و نوری را به استقلال بدهند، اظهار داشت: بازیکنانی که پرسپولیسی هستند، به استقلال نمی‌روند. فتح‌الله‌زاده ۲ سال پیش به دنبال من بود که به استقلال بروم اما من الان یک پرسپولیسی‌ام و تمام تمرکزم روی این تیم است.
    Last edited by Alinho; 15-05-2012 at 03:10.

16. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در آغاز فعالیت ghoghnoos52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرنگار سرخ :
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به بازیکنان این تیم قول داد مقدمات سفر به مکه را برای آنها فراهم کند.
    محمد رویانیان به بازیکنان پرسپولیس قول داد با توجه به اینکه در سفر فعلی به عربستان امکان رفتن به مکه فراهم نشد مقدمات سفر بازیکنان با خانواده هایشان را به زودی فراهم کند.
    * مصطفی دنیزلی برنامه غذایی و فنی بازیکنان برای امروز را به آنها اعلام کرد. بازیکنان پرسپولیس ساعت ۱۳:۳۰ ناهار می خورند. ساعت ۱۳:۴۵ در جلسه فنی شرکت می کنند، ساعت ۱۷ عصرانه صرف می شود و ساعت ۱۸:۳۰ حرکت به سمت ورزشگاه الهلال در دستور کار قرار دارد.
    * کاروان پرسپولیس پس از بازی با الهلال که امشب به وقت تهران ساعت ۲۱ برگزار می شود از قطر به تهران باز می گردند. این تیم ساعت ۱:۳۰ بامداد فردا به قطر می رود و پس از سه ساعت توقف به سمت تهران پرواز دارد. کاروان این تیم ۱۰ صبح فردا در فرودگاه امام خمینی است..
    * مسئولان باشگاه الهلال عربستان به مسئولان پرسپولیس ۶ عدد بلیت ویژه جایگاه، ۱۵ بلیت جایگاه ویژه و ۱۰۰ عدد بلیت معمولی تحویل دادند.
    * قیمت بلیت ها ۱۰۰ و ۱۵۰ ریال است.
    * درحالی که قرار بود صبح امروز آی دی کارت خبرنگاران صادر شود هنوز کارت خبرنگاران داده نشده و مسئولان برگزار کننده این مسابقه اعلام کرده اند به خبرنگاران رسانه های تصویری کارت نمی دهند.
    * دنیزلی سرمربی پرسپولیس برای دقایقی با سرمربی الهلال روبرو شد و با هم صحبت کردند.
    * دنیزلی آخرین اطلاعات تیم الهلال از جمله مصدومان و محرومان این تیم را از مسئولان باشگاه گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •