نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 17م آپریل سال 2009
محل برگزاری : نکسویل ، تنسی
عكس های این هفته ی اسمكدان (شامل 170 قطعه عكس) :: لینک دانلود | حجم: MB 9,16
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
هایلایت هایی از درفت 2009 رو شاهد هستیم .
اینتروی اسمکدان رو میبینیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
جیم راس و تاد گریشم به همه خوش آمد میگن و بیننده ها رو به دیدن شوء دعوت میکنن .
مسابقه اول :: جف هاردی برابر بیگ شو
جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود بیگ شو هستیم . بیگ شو سعی داره جف رو به گوشه ی رینگ بفرسته اما جف در میره و یه حمله انجام میده . جف میره برای حمله ای دیگه اما موفق نیست و بیگ شو او رو به گوشه ی رینگ مبفرسته و بلوز جف رو از تنش پاره میکنه و پرت میکنه . بیگ شو به جف چاپ میزنه . جف چند مشت میزنه و بعد از یه ویپ ، شولدربلاک دریافت میکنه . بیگ شو یک چاپ ، چند مشت و هدبات دیگه میزنه . جف مقاومت میکنه اما بی فایده هست . لگ دراپ از شو . کاور میکنه ، یک..دو.. . بیگ شو ، ساید کیک و تو هندد چوکسلم میزنه . او بوت میزنه . جف سعی داره با یه دراپ کیک به بازی برگرده . او میره برای اسپیر اما بیگ شو ، جف رو به بیرون رینگ پرت میکنه . میریم برای کامرشال . بیگ شو با یه نرو هولد بر بازی مسلط شده . جف قفل رو میشکونه و میره برای توئیست آو فیت اما بیگ شو کونر میکنه . شو میره بالای طناب ها برای بادی اسپلش اما جف جاخالی میده . جف بعد از یه دی دی تی ، میره بالای طناب ها برای سوانتان بامب اما در همین لحظه مت میاد و حواس جف رو پرت میکنه . بیگ شو ، جف رو پرت میکنه روی مت (که بیرون رینگ هست) . جف به آرومی به رینگ برمیگرده ، میره بالای طناب ها تا به بیگ شو ویسپر اینده ویند بزنه اما بیگ شو تو هوا به جف کی او پانچ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : بیگ شو
بعد از مسابقه ، مت وارد رینگ میشه و به جف حمله میکنه . او بیش از هشت لگ دراپ به جف میزنه و سپس در حالی که پای خودش رو روی سینه ی جف گذاشته ، لبخند میزنه .
امشب ، تریپل ایچ و رندی اورتن با هم رو در رو خواهند شد و مین ایونت ، باتیستا برابر تد دیبیاسی هست .
کامرشال .
گریت کالی به همراه منجرش ، رانجین سینگ داخل رینگ هست . رانجین میگه : " گریت کالی از اینکه هفته ی بعد این فرصت رو داره که سانتینا مارلا رو ببوسه خیلی هیجان زده هست . " سپس عکسی از سانتینا نشون داده میشه و رانجین از او تعریف میکنه . رانجین در ادامه ی صحبت هاش میگه : " اما قبل از دوشنبه (امشب) ، کالی میخواد یکی از دختران دانشگاه تنسی رو ببوسه . " دوربین یکی رو به شکل رندوم انتخاب میکنه و اون زن وارد رینگ میشه . کالی او رو میبوسه و سپس رانجین نظر اون زن رو درباره ی بوسه ی کالی میخواد که او میگه : " فوق العاده بود . " رانجین میگه : " دوشنبه در راء هم گریت کالی حس واقعی یک زن رو به سانتینا مارلا تزریق میکنه . "
در بک استیج ، ماریس دیده میشه .
کامرشال .
مسابقه دوم :: گیل کیم برابر دیواز چمپین ، ماریس
ماریس وارد میشه . او در درفت به راء منتقل شده . سپس شاهد ورود گیل کیم در میان تشویق تماشاگرا هستیم . مسابقه شروع میشه و گیل کیم بهتر کار میکنه اما در یه صحنه ، ماریس او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . ماریس میره بیرون و کیم رو به رینگ میکوبه . ماریس به رینگ برمیگرده . کیم هم به رینگ برمیگرده اما ماریس به او حمله میکنه . فیس باستر و بک بریکر از ماریس . کاور میکنه ، یک..دو.. . مادیفاید کمل کلاچ از ماریس . کیم در میره و کار به بالای طناب ها میکشه . بعد از چندین ضربه ، کیم یه نک بریکر زیبا رو اجراء میکنه . ماریس ، یه تاپ روپ منوور رو کونر میکنه و میره برای دی دی تی اما موفق نیست و گیل کیم فینیشر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : گیل کیم
جیم راس و تاد گریشم یادآور میشن که در راء دوشنبه ی این هفته ، رندی برابر تریپل ایچ قرار خواهد گرفت .
امشب ، شاهد رو در رو شدن تریپل ایچ و رندی اورتن خواهیم بود .
مسابقه سوم :: آر تروث برابر جان مورسن
آر تروث وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . میریم برای کامرشال . جان مورسن وارد میشه . مسابقه آغاز میشه . دو استار لاک آپ میشن . مورسن بهتر کار میکنه اما تروث با یه کارتویل اسپلیت به بازی برمیگرده و یه کیک به چونه ی مورسن میزنه . مورسن چیپ شات میزنه و بر بازی مسلط میشه . کار به گوشه ی رینگ میکشه و داور این دو رو جدا میکنه . تروث حواسش طرف داور میره و مورسن به تروث ، اسپرینگبورد کیک میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . چین لاک از مورسن . تروث قفل رو میشکونه . مورسن میره برای سوپلکس اما تروث کونر میکنه و جاء بریکر میزنه . تروث ، مورسن رو به گوشه ی رینگ میفرسته و خودش از طناب های همون گوشه بالا میره و 10 مشت به مورسن میزنه . مورسن به تروث پاوربامب میزنه . حالا مورسن مونلایت درایو رو روی تروث اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : جان مورسن
بعد از مسابقه ، جان مورسن دستش رو بالا میبره و جیم راس میگه که امسال میتونه سال خوبی برای جان مورسن ، قهرمان سابق ای سی دابلیو باشه .
کامرشال .
تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . او میره داخل رینگ و منتظر رندی اورتن میمونه . موزیک رندی نواخته میشه اما رندی نمیاد . برای بار دوم موزیک رندی رو (از اول) میشنویم اما رندی باز هم وارد نمیشه . چهره ی رندی از مانیتور ورزشگاه دیده میشه . رندی میگه : " چی تریپل ایچ ؟ تو میخواستی بجنگی ؟ در حالی که بکلش ، یکشنبه ی هفته ی بعد هست ؛ انتظار داشتی من حتی برای یه ثانیه وارد اون رینگ بشم ؟ من به اون چیزی که میخوام نزدیک هستم و اون دابلیو دابلیو ای تایتل هست . چرا باید من بیام و خودم رو وارد خطر کنم ؟ من تو رو تنها میذارم . " رندی در ادامه ی صحبت هاش درباره ی مسابقه اش در بکلش میگه : " دو همتیمی تو با هم جنگ دارن . تو خیلی راحت در عرض پنج دقیقه کنترل خودت رو از دست میدی و دی کیو میکنی . " تریپل ایچ میخنده . رندی میگه : " این خنده دار بود ؟ این که من به استفنی آر کی او زدم خنده دار بود ؟ اینکه من بهش دی دی تی زدم ... ؟ یا اینکه من او رو بوسیدم ؟ بوسیدن ها ادامه داره ، به لب های نرم او (استفنی) فکر کن . " تریپل ایچ بعد از هر جمله عصبانی میشه و بعد میخنده ! رندی داد میزنه و میگه : " بگو ببینم چی خنده دار بود ؟ " تریپل ایچ میگه : " اینکه تو نمیدونی مسابقه ی هفته ی بعد ما در راء بدون دی کیو و بدون کونت اوت هست . یعنی در واقع بدون قانون . " رندی میگه : " تریپل ایچ ، تو همه چیز رو شروع کردی ، اما من تمومش میکنم . "
ایونت بعدی ، حضور آندرتیکر !
کامرشال .
در بک استیج ، تئودور لانگ در کنار مت هاردی هست . لانگ میگه : " تو در بکلش فرصت این رو داری که یک بار دیگه برابر جف قرار بگیری ، اما اینبار در یه آی کوئیت مچ . " مت راضی بنظر میرسه و میگه : " حالا فرصتش رو دارم که جف رو از دابلیو دابلیو ای پاک کنم . "
مسابقه چهارم :: شلتن بنجامین برابر آندرتیکر
شلتن بنجامین داخل رینگ هست و منتظر هست تا حریفش وارد بشه . موزیک آندرتیکر نواخته میشه و برق آرنا خاموش میشه . تیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . مسابقه آغاز میشه . آندرتیکر بهتر کار میکنه و چند مشت و بادی اسلم میزنه . تیکر اولد اسکول میزنه و میره برای سوپلکس اما شلتن کونر میکنه و نک بریکر میزنه . میریم برای کامرشال . شلتن کنترل بازی رو در دست گرفته و تیکر رو در یه قفل گیر انداخته . تماشاگرا سرود ' آندرتیکر ' رو سر دادن . بنجامین یه قفل دیگه رو اجراء میکنه اما تیکر به بازی برمیگرده . بنجامین چند ضربه ی دیگه میزنه و کار به بالای طناب ها میکشه . تیکر میره برای چوکسلم اما شلتن کونر میکنه و دی دی تی میزنه . تیکر به سبک خودش میشینه و به شلتن حمله میکنه . آیریش ویپ ، کرنر اسپلش و اسنیک آیز از تیکر . تیکر میره برای بوت اما شلتن کونر میکنه و بلی تو بک سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . شلتن نشون میده که میخواد فینیشر موو آندرتیکر رو بزنه (تقلید کنه) . شلتن ، آندرتیکر رو بالای شونه اش میبره اما تیکر ریورس میکنه و تومبستون میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : آندرتیکر
بعد از مسابقه ، نور آبی همه جا رو فرا میگیره و آندرتیکر حرکات همیشگی اش رو بعد از پیروزیش انجام میده .
در بک استیج ، دالف زیگلر میخواد خودش رو به ام وی پی معرفی کنه اما تدی لانگ صحبت او رو قطع میکنه . زیگلر چندین بار دیگه هم سعی میکنه اما نا موفق هست و با عصبانیت میره . تدی لانگ با ام وی پی صحبت میکنه و سپس بهش میگه که مسابقه ی او ، تا دقایقی دیگه باید انجام بشه . ام وی پی میره .
کامرشال .
مسابقه پنجم :: دالف زیگلر برابر یونایتد استیتس چمپین ، ام وی پی
زیگلر داخل رینگ هست . ام وی پی وارد میشه و تماشاگرا عکس العمل خاصی نشون نمیدن . مسابقه آغاز میشه و زیگلر سعی داره تا بار دیگه خودش رو به ام وی پی معرفی کنه اما ام وی پی علاقه ای نداره . زیگلر ، ام وی پی رو هل میده و سپس مانتل (ام وی پی) به او حمله میکنه . زیگلر رینگ رو ترک میکنه . او به رینگ برمیگرده و ام وی پی بهش حمله میکنه . او ، زیگلر رو به گوشه ی رینگ میفرسته . داور این دو رو جدا میکنه و زیگلر به بازی برمیگرده و روی بازوی ام وی پی کار میکنه . یه کاور بی فایده و سپس کار بار دیگه به گوشه ی رینگ میکشه . جامپینگ البوء از زیگلر . کاور میکنه ، یک..دو.. . آرم بار از زیگلر . ام وی پی بریک میکنه و چند کلوزلاین میزنه و فلیپ میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی بالین البوء میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی لحظاتی بعد میره برای درایو بای کیک اما زیگلر یه کیک به زانوی او میزنه . زیگلر ، سر ام وی پی رو با یه اسلم به گوشه ی رینگ میکوبه و سپس رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : دالف زیگلر
کامرشال .
جیم راس و تاد گریشم ، مسابقات بکلش رو میگن .
مسابقه ششم :: تد دیبیاسی برابر باتیستا
باتیستا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود تد دیبیاسی هستیم که تی شرت جدید لگسی رو بر تن کرده . ویدئویی از مسابقه ی کودی رودس و شین مک من در شوء دیشب سوپراستارز رو شاهد هستیم . مسابقه آغاز میشه . دیبیاسی ، باتیستا رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه ولی باتیستا ریورس میکنه و چند مشت و تکل میزنه . باتیستا سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . باتیستا اسلم میزنه و سپس میره برای باتیستا بامب اما دیبیاسی کونر میکنه و روی پای باتیستا کار میکنه . میریم برای کامرشال . دیبیاسی همچنان داره روی پای باتیستا کار میکنه . باتیستا سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست و لحظاتی بعد ، دیبیاسی او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . دیبیاسی هم میره بیرون و چند ضربه به زانوی باتیستا میزنه . او باتیستا رو به رینگ برمیگردونه و از لبه ی رینگ برای ضربه زدن به پای باتیستا استفاده میکنه . یه فلایینگ موو از تد و ضربه ای به شکم باتیستا . کردل از باتیستا ، یک..دو.. . دیبیاسی روی پای باتیستا کار میکنه (باز هم) ولی باتیستا به بازی برمیگرده و اسپاین باستر ، بک فلیپ و کلوزلاین میزنه . دیبیاسی میخواد فینیشرش رو اجراء کنه اما موفق نیست و باتیستا بعد از کونر ، اسپیر میزنه . باتیستا سر دیبیاسی رو بین دو پاش میذاره و باتیستا بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : باتیستا
بعد از مسابقه ، باتیستا شادی اش رو با تماشاگرا تقسیم میکنه و تماشاگرا تشویقش میکنن .
بار دیگه تبلیغ میشه که دوشنبه در راء ، رندی اورتن و تریپل ایچ برابر هم قرار خواهند گرفت .
-----------------------------------