نه بابا
حضور اون شخصیت تو اون مراحل بیشتره که عکس یه شخصیت مثلا پرایس رو گذاشته![]()
نه بابا
حضور اون شخصیت تو اون مراحل بیشتره که عکس یه شخصیت مثلا پرایس رو گذاشته![]()
من در مرحله ای که تو لندن هست وسط های بازی یکهو با پیغام زیر مواجه میشم و بازی قطع میشه .حالا ارور به خود بازی هستش یا چیز دیگه نمیدونم . دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون مرحله به جای اینکه از تو خیابون رد شی از تو ساختمون سمت راست برو درست می شه
چرا! واسه من می ارزه
البته به نظر نمیاد همه اون فولدر لازم باشه
به هر حال لینک بدی دانلود می کنیم
این مرحله رو از اول برو حل میشه منم اینجور بودم
البته من از یه مرحله قبلش از اول رفتم![]()
سلام بچه ها من بلاخره گیج شدم با حجم عظیم سایتهای مربوط به چند نفره این بازی هیچ تایپیک بدردبخوری هم تو انجمن نیست
یک آموزش هست که زدن 4 بار فرستادن بیشتر تاپیکها رو که انتقال دادن مشخص نیست کجا قرار دارند
من فقط روش شبکه کردن چند نفره(فقطmultiplayer) بازی رو میخوام دردسرش که از انلاین کمتره الان خود تکنوگاد هم گذاشته که بعضی فایلهای ارجینال از بازی مثل Original IW5SP.exe, IW5Server.exe and IW5MP.exeمیخواد که من با هزارجور بدبختی فقطIW5SP.exeرو پیدا کردم
بقیشو لطف کنید بزارید اگه تاپیک یا وبلاگ مبلاگ میشناسید که راهنمایی بیشتری در مورد شبکه کردنش بدونه خوشحال میشم معرفی کنید
متشکرم
تاپیکش که بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست هم مربوط به تکنوگاد هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش خیلی سنگینه ... لپ تاپ من با گرافیک جی تی 540 و سی پی یو 2630qm توی حالت mid میشه بازی کرد ...
قربون مرامت ویروس جان
امامن هرچیکردم نفهیدم چجوری سروربسازم وچجوری وارد سرور بشم (شبکه رومیگم بین دوکامپیوتر) (طبق دستور العمل فایل آپدیت رفتم اما هیچی نفهمیدم)
خواهش .
توی همون تاپیک بپرس تا اگه بحث ادامه دار شد اینجا شلوغ نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)