سه ماشین خریدم کلی بدهکارم به بانک میخوام ماشینارو بفروشم ولی زیر قیمت میخرن نمیدونم چیکار کنم رانندهامم خوب پول در نمیارن دوتا دارم یکی شون که همش ضرر میزنه انداختمش بیرون یکی دیگه اوردم اونم همونطوریه![]()
سه ماشین خریدم کلی بدهکارم به بانک میخوام ماشینارو بفروشم ولی زیر قیمت میخرن نمیدونم چیکار کنم رانندهامم خوب پول در نمیارن دوتا دارم یکی شون که همش ضرر میزنه انداختمش بیرون یکی دیگه اوردم اونم همونطوریه![]()
الان من پیچ نصب کردم و خیلی رون شده تو 7
اگر 8 بریزم رون ترم میشه ؟
has stopped working میده.چیکار کنیم دوستان کسی راه حلی داره؟
بهتره اصلا وام نگیر خودت کار کنی
راننده بیخیال خودت فقط![]()
والا واسه من که خیلی فرق کرده ....به عنوان مثال این بازیروWRC_World_Rally_Championship_3 هر کاری میکردم تو سون هی میگفت مدل شادر گرافیک پایینه چند جاهم پرسیدم هی میگفتن کارت گرافیکتو عوض کن به خاطر اونه در حالی که کارت گرافیکم جدیده ...رفتم تو هشت نصب کردم بدون کوچکترین مشکل بالا اومد
داداش خیلی ممنون از راهنماییتون پس بازیه من کامله اما این خودش سوال نیست که اون موارد تو تریلر بود اما تو بازی نیست؟! والا اون تکونو هو زدم بقوله دوستمون اگه آدم توش بود میچسبید به سقف بعدم پرت میشد از ماشین بیرون بخاطره همین هم ازت خواستم ببینم چطور میشه اون میزانشو کاهش داد یا زیاد کرد بازم مرسی...
اقایون یه سوال کسایی که رنالت پریمیوم گرفتن میتونن روش تغیرات اعمال کنن چون تو وسایلی که وا میشه مینوسه رنالت مگنوم؟؟!!!!
این بازی بهتره یا SCANIA Truck Driving 2012 ؟
نه فکر نمیکنم شک دارم حتی یکی دوتاشون لایسنس باشن .
این بازی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)