چرخه عمر باتری های لیتیومی محدود و بین 300-500 چرخه هست یعنی 300 بار شارژ کردن و استفاده کردن ...
اما خب من شنیدم که بعضی جاها تو تهران باتری رو هم با قیمت خوب تعمیر میکنن ...
چه مدلی هست لپ تاپ شما ؟؟
چرخه عمر باتری های لیتیومی محدود و بین 300-500 چرخه هست یعنی 300 بار شارژ کردن و استفاده کردن ...
اما خب من شنیدم که بعضی جاها تو تهران باتری رو هم با قیمت خوب تعمیر میکنن ...
چه مدلی هست لپ تاپ شما ؟؟
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل اف دبلیو 235 خریدم
سئوال اول می شه ویندوز ویستای روی لپ تاپ رو عوض کرد و ایکس پی نصب کرد؟
2- چرا نصب درایورها اینقدر سخته مثلا می خوام یک دوربین نصب کنم راحت روی ایکس پی نصب شد اما الان اینجا مشکل دارم
آفیس 2007 نصب شده روی لپ تاپ key می خواد برای فعال شدن کسی داره؟
1- بله ... میشود و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اتفاقا نصب درایورها در ویستا بسیار ساده و راحت هست ... اون مشکل از incompatible بودن دوربین با ویستا یا قطعات لپ تاپ هست
3- یک دفترچه یا کاتالوگی هست توی جعبخ که کد microsoft works روش هست و همچنین ممکنه زیر لپ تاپ هم باشه ... بهتره اون رو پاک کنی و یک office درست و خسابی نصب کنی
با تشکر
یک سئوال دیگه می گویند بعد از 3 روز که ویندوز رو فعال کردیم باید لپ تاپ رو به اینترنت وصل کنیم و کلیدهاش رو ریجیستر کنیم اگر این مورد درست هست آموزشی توی فروم هست؟
آموزش ؟ دقیقا نمی دانم ... در بخش سیستم عامل بخش نرم افزار سایت مطرح کنید !
من می خواستم یپرسم همون اولی که لپ تاپ رو می خریم و می خواهیم اون رو به charge اولیه بزنیم
که گفته میشه معمولا باید 10 ساعت بذاریم زیر charge ....قبلش می بایست اون مقدار شارزی رو که به صورت فابریک از کارخانه روی باطری وجود داره رو تخلیه کرده و بعدش اون رو زیر شارز اولیه بذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟
یا اینکه لازم به تخلیه اون شارز فابریک داخل باطری نیست و همینکه لپ تاپ رو گرفتیم بزنیمش به شارز 10 ساعته؟؟؟؟؟؟؟
کدوم کار بهتر هست؟؟؟؟؟؟
مررررررسیی
من که گرفتم اصلا باتریش رو روشن نکردم مستقیم زدم شارژ تا 10 ساعت بعد
یه سوال مهم
من بعضی وقتها توی مسافرت تو ماشین لپتاپ رو روشن میکنم
از چاله چوله های خیابون که بگذریم سرعت گیرها خیلی ناجور هستش
می خواستم بدونم این تکون خوردن مشکل آفرین نمیشه؟ و چیکار باید کرد؟
اون شارژ primary هست و برای این هست که فروشنده بتونه ان را روشن و تست کنه و خیلی زود هم تمام میشه ... کار کنید تا اون شارژ به کمتر از 10 درصد برسه و بعد لپ تاپ را خاموش و ان را به مدت حداقل 8 ساعت به شارژ بزارید تا overcharge و کالیبره بشه
وقتی لپ تاپ روشن هست بیشترین خطر متوجه هارد هست ... تکان مشکلی نیست چون روی صندلی و یا پای شما هست و جای انعطاف پذیر و ضربه ای نباید به لپ تاپ وارد بشه ... !
توی بعضی از لپ تاپ ها تکان شدید به lid یا در لپ تاپ وارد میشه و برای پین ها و گیره های LCD خطر ناک هست . برای این کار بهتره هنگام تکان خوردن پشت لپ تاپ به پشت صندلی باشد یا دست خود را در ان قسمت پشتی lid بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)