دوستان لطفا یکی تاپیک MW3 رو هم بزنه... میدونم که اینجا جاش نیست...
من حوصله تایپ کردن ندارم, وگرنه خودم میزدم...
کسی میدونه قضیه این چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا یکی تاپیک MW3 رو هم بزنه... میدونم که اینجا جاش نیست...
من حوصله تایپ کردن ندارم, وگرنه خودم میزدم...
کسی میدونه قضیه این چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان اصفهانی هر کسی خواست من نسخه reloaded را میفروشم با کرک تضمینی
Id : marshaltnt
از دوستان كسي نسخه blackbox كه p30day واسه دانلود گذاشته رو دانلود كرده يا نه؟ مشكلي چيزي كه نداره احيانا؟ ميخوام دانلودش كنم. لطفا اگر كسي دانلود كرده به ما هم بگه اگه مشكل داره دانلود نكنم. ممنون
متاسفانه من دیروز واسه خرید این بازی رفتم ( شیراز هستم ) و با برخورد عجیب فروشنده ها متوجه شدم طوری که اگه کسی نمیدونست من دنبال چی هستم با برخورد فروشنده فک میکرد دنبال مواد مخدر !!!! هستم...
به هر حال کاملا نایاب هستش...
دوستان اگر کسی در شیراز ادرس خرید اینو داره ممنون میشم پ خ کنه واسم
آ چندی ؟؟؟؟؟؟ من کل اصفهان را زیرو رو کردم نبود حتی نارسیس هم به من نداد.![]()
Last edited by pouya_1631; 31-10-2011 at 17:07.
مرسی که نظرات رو بدون اطلاع دادن پاک میکنید.....
چقدر آزادی بیان رو ارج می نهید!!!!!!!!!
از کجای بازی میشه فهمید که کدام نوع هست؟(منظور Reloaded .....)
من اینجا گیر کردم
X رو هم زدم نشد
یکی توضیح بده
ممنون
![]()
نسخه RELOADED نیاز به نصب نداره، فقط اکسترکت میکنی و بازی میکنی. Setup و Install و اینا نداره.
ببین دوست عزیز , من اینجا گیر کرده بودم ولی ردش کردم .( یه قلقی داره )
همون موقعی که هواپیماهای شکاری رو که روی باند نشستن میزنی , یه سیو میزنه بعدش ازت میخواد که هلیکوپتری که چند نفر رو که دارن با ماشین وسط فرودگاه به سمتش میرن رو بزنی . شما صبر کن تا خودش روی صفحه بنویسه تا اسلحه ات رو عوض کنی . خیلی شفاف گوشه سمت چپ تصویر مینوسه دکمه شماره 3 رو بزن , بعد که این کار رو کردی هواپیماهای a10 آماده میشن تا با فرمان تو به سمت هلیکوپتر شلیک کنن . شما باید هم هلیکوپتر رو بزنی و هم ماشینای دور و برش رو . هلیکوپتر جایی میشینه که اتومبیها دور و برش هستن . دقیقا با کلیک راست روی هدف (هلیکوپتر ) کلیک کن یادت باشه حتما باید با حالت" زوم " (کلیک راست) این کار رو انجام بدی که هدف به درستی مشخص بشه . بعدش a10 ها میان و همه رو دود میکنن میفرستن هوا . اصلا هم خودت رو درگیر اون ماشینی که توی فرودگاه در حال حرکت هست نکن . اصلا نیاز نیست اونو بزنی . وقتی هلیکوپتر و ماشینهای دور و برش رو بزنی , یه دمو نشون میده که روی باند ناو هواپیمابر میشینی .
همین ...
به نظر من که این بازی اصلا انتظارات رو براورده نکرد !
نه شخصیت پردازی خوب داشت نه داستان و نه ویژِگی های یه شوتر خوب !!
تو سری mw انقدر این نقش های مکمل رو خوب معرفی کردن که ادم تو بازی لحظه شماری میکرد که فرضا بره کاپتان پرایس رو نجات بده
اما تو این بازی فقط خواستا گرافیک رو نشون بدن ! لوکیشن ها هم کاملا مشخصه که واسه این هدف ساخته شدن
فقط گرافیک که بازی نمیشه (هر چند که گرافیک هم اون انتظارات تریلر ها و پیش نمایش های بازی رو براورده نکرد )البته با اینکه خیلی عالی هست ولی انقلابی نبود
تو سال 2008 که کرایسس اومد کلا یه گرافیک نوین رو به بازی ها اورد ولی این bf3 نتونست همون کار رو تکرار کنه
البته بعضی قسمت های بازی هم به شکل واضحی از cod کپی شده بودن !!
البته نظرات شخصی من اینه و نظر دوستان کاملا محترمه
در ضمن طوری گفتین که تو بازی ف ح ش میدن که من فکر کردم الانه که جلوی همه ابروم بره !!
اینها که چیزی نبودن !![]()
Last edited by kamran987456; 31-10-2011 at 18:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)