به احتمال زیاد الان باید بین سیاره ها سفر کنی و به شهری به نام Citadel برسی بعد اونجا با نماینده های هر نژاد صحبت کنی تا اونا بهت ماموریت بدن بعد دوباره وارد صفحه ی سیاره ها بشی تا بتونی به سیاره ای که اسم ماموریتت بالاش نوشته شده برسی.
به احتمال زیاد الان باید بین سیاره ها سفر کنی و به شهری به نام Citadel برسی بعد اونجا با نماینده های هر نژاد صحبت کنی تا اونا بهت ماموریت بدن بعد دوباره وارد صفحه ی سیاره ها بشی تا بتونی به سیاره ای که اسم ماموریتت بالاش نوشته شده برسی.
سلام . 3 تا سوال دارم .
1- راهی نیست power های هم تیمی ها مو یه جوری به دکمه های ترکیبی کیبورد بدم ؟! مثلا Alt+1 ؟! اینحوری خیلی رو مخه تا عدد 4 میتونم bind کنم بقیه power ها رو مجبورم shift بزنم وسط معرکه حسش میپره ...
2- من Infilarator ام ... خودم به عنوان هم تیمی با Tali خیلی حال میکنم مخصوصا Combat Drone اش ... ولی واسه یار دیگه ام بین Ashley و James و Garrus میمونم کیو وردارم .... به نظرتون کودوم بیشتر به کار میاد ؟!
3- واسه آپدیت کردن power ها بین Ammo update کودوماشون بیشتر به کار میاد ؟! Armor Piercing ... Disruptor .... Freeze
دوستان میشه یه نفر یه توضیح درباره ی این dlc ها مخصوصا این dlc آخر بده؟ هیچ کدوم هستن که توی داستان تاثیر داشته باشن؟
می دونم که احتمالا توی صفحات قبل هست اما من هنوز وسطای بازی هستم نمیخوام داستان لو بره...
يه سوال! اشلي خائن بود؟؟؟ چرا وقتي شفرد برميگرده به سيتادل اون كارو انجام ميده؟ اون يه قسمت رو دقت نكردم چي به هم گفتن ردش كردم!
اونجايي كه شفرد از سقف آسانسور مياد تو آسانسور و مياد بيرون !
نه نبود فقط Udina اون یارو Earth councilor بود که در اصل با cerbures بود که میخواست متقاعد کنه اشلیو که شپرد با سربرسه ولی اگه توی بخش رول پلینگ باشی میتونی اشلیو به خودت بازگردونی![]()
من از این فایلا استفاده کردم و کار کرد.
ورژن 1.3
بفرمایید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه همه ي اميد و آرزوي من اشلي بوداون بود كه منو واسه ادامه ي بازي اميدوارم ميكرد.
حالا ميخوام ببينم اگه واقعا امكانش هست كه من توي كل كل كوتاه بيام ( جوابهاي انتخابي ) برگردم به سيو قبل از اون واقعه. البته خيلي رفتم جلوتر. اشلي و شپرد يه جورايي معشوقه هم هستن ولي بخاطر اينكه شپرد فرمانده هست اين داستان يذره نظامي شده!
برای رومنس با اشلی
وقتی زخمی میشه باید بری بیمارستان و ازون جلوش که شاپ داره براش کادو مادو بخری
همیشه بهش سر بزنی
بعد توی پرایوت ترمینال بهت مسیج میده
میری توی سیتیدل میبینیش
و اونجا کیس
بعدش هم که ..
از اینجا بگیر.مستقیم هم هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)