بابا یکی لینک بده یا اگه ذخیره شده تو سیستمش داره بذاره ثواب داره
بابا یکی لینک بده یا اگه ذخیره شده تو سیستمش داره بذاره ثواب داره
اونا نیان که شما باید بکشیشون به سمتشون شلیک کن در ضمن اونا موجودات تخیلین آدم نیستن که برای ادامه بازی رفیقت میگه اونا بکش بعد شما باید اونا بکشی وگرنه دوستت میمیره
سوالی داشتی در خدمتم فقط تشکر نکنی میرم پشت سرمم نیکا نمیکنم![]()
اول که تشکر از شما واجبه دوست عزیز دوما" با اینکه شما حس انسان دوستانه تونرو نشون دادین و قصد کمک کردن منو داشتین یه دنیا داسه من ارزش داره ولی عزیز من مشکل من این نیست مشکل من اینه که نسخه ای که من نصب کردم مشکل داره اگه 1 ساعت هم وایسم کسی نمیاد تا بکشمش.اگه میشه یه پچی یا یه سیو گیم بعد از اینجایی که پائین بهش اشاره کردم بذارید تا ما بقیه بازی رو بریم.امیذوارم ایندفه دیگه منظورمو فهمیده باشین.اشاره به اونجایی که گیر کردم:
واسه من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
Last edited by hamed_dij; 09-04-2010 at 21:15.
درسته.این سیوو بریز ببین درست میشه.( احتمالا شما نمی تونی اسلحه مخصوص رو برداری درسته؟ )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون که کمک کردی ولی عزیز من این سیو مال قبل از اونجایی هست که من گفتم اگه میشه سیو اونجایی که باید دوستش رو نجات بده ببرتش کنار آتیش تا یخ نزده بذار(اینجا رو خودم نرفتم و ندیدم فقط میدونم به گفته دوستان بعد از اینجایی که من مشکل دارم این اتفاق میفته)یه بار دیگه میگم کجا گیر کردم:
من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
خیلی ممنون که کمک کردی ولی عزیز من این سیو مال قبل از اونجایی هست که من گفتم اگه میشه سیو اونجایی که باید دوستش رو نجات بده ببرتش کنار آتیش تا یخ نزده بذار(اینجا رو خودم نرفتم و ندیدم فقط میدونم به گفته دوستان بعد از اینجایی که من مشکل دارم این اتفاق میفته)یه بار دیگه میگم کجا گیر کردم:
من تو مرحله paradise lost مشکل داره اونجایی که از کوه میای پائین همه یخ زدن بعد از اینکه یه جونور عجیب بهت حمله میکنه دوستت میاد از بینش میبره یه نقطه سبز رنگ تو نقشه نشون میده میرم روش ولی هیچ اتفاقی نمیفته.
سلام. بعذ گذشت دو سال ، بعید می دونم ککه کسی save رو داشته باشه ! بازی ازتون می خواد که چه کار کنید؟! تا جایی که یادمه ، باید اون اسلحه ای که دست prophet بود رو بردارین و از داخل اون کانکس هم مهمات بپیرید و اون تو پناه بگیرید! این کار ها رو انجام دادین؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تمام سیو های بازی ها رو نگه میدارم
سلام دوستان
ببخشید نسخه جدید کرایسیس که اینهمه ازش تعریف میکنند چه وقتی قراره بیاد؟؟؟
فکر کنم اخرای سال یکی از دوستان تو انجمن اخبار بازی ها گفته بود اوایل سال بعد....
میتونی تو انجمن اخبار بازی ها این اطلاعات رو بیشتر بدست بیاری
ولی من اونجا دیدم که گفته بودنآخرای سال2010ویاد
تشکر.......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)