[حقیقتش من قصد خرید این گوشی رو داشتم ولی با این حرفایی که دوستان اینجا زدند یه مقدار مردد شدم
احساس میکنم همچین آش دهن سوزی هم نیست
از ظاهرش خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم درونش چه خبره!!!
نمیدونم چه کار کنم؟
[حقیقتش من قصد خرید این گوشی رو داشتم ولی با این حرفایی که دوستان اینجا زدند یه مقدار مردد شدم
احساس میکنم همچین آش دهن سوزی هم نیست
از ظاهرش خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم درونش چه خبره!!!
نمیدونم چه کار کنم؟
دادا شوما بایستدوربین رو چک کنی صدا تماس سنسور ها و رم هندز فری خود تاچ حتماً تست کن که کامل کار کنه . جدید قدیم نداره رام گوشی رو هم کار نداشته باش سخت افزار سالم باشه نرم افزار با آپدیت درست میشه .
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
عزیز جان دوستان کمی کم لطفی کردند زیاد جدی نگیر چون بحث بین خوب و خوبتره . اگه تهران اومدی حتماً برو علائدین یا پایتخت تست کن اگه تو اهواز هم جایی هیت این کارو انجام بده راستی یکی از دوستان من میگفت تو هرمزگان از همه جا ارزون تر فوول پک اگه نزدیک یک سر بزن خوشت اومد بخر نیومد نخر . اما از لحاظ علمی من تایید میکنم گوشی بسیار خوبیه . البته بازم میگیم سلیقه ای .
اون لینکای که گذاشتم و فیلم های قبلی رو چک کن نگاه کن شکت بر طرف میشه مخصوصاً فیلم مقایسه با آیفون
اینم یک سری سمپل پیک گرین جان نگاه کن ببین بازم گوشی و دوربینی که تو شب اینجوری عکس بگیره بده ؟
سنسور exmor فقط و فقط در آرک و دیگر محصولات 2011 سونی اریکسونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 14:32.
دادا شوما بایستدوربین رو چک کنی صدا تماس سنسور ها و رم هندز فری خود تاچ حتماً تست کن که کامل کار کنه . جدید قدیم نداره رام گوشی رو هم کار نداشته باش سخت افزار سالم باشه نرم افزار با آپدیت درست میشه .
![]()
میگما این سنسورا که شوما میگوی یعنی دقیقن چی چی ؟اگه متوجه نشدی تا ترجمه کنم .
فهمیدم دادا
یعنی مثل سنسور حرکتی gps ژیرسکوپ و سنسور های تصویر برداری یا بجای واژهای نامانوس سنسور میگگویم حسگر
کافی با گوشی کمی کار کنی صفحه با چرخوندن گوشی بچرخه یا از خوده فروشنده بخوا gps رو اجرا کنه برات . کیف مخصوص آرک هم اومده که چرم همونجا بگیر که سالارت زخمی نشه![]()
Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 14:20.
اینم یک مقایسه کامل بین x10 و arc تو عکس برداری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک مطلب جالب دیدم حیفام اومد نظرام اونم برنده شدن آرک به عنوان European Camera Phone 2011-2012 – Sony Ericsson Xperia Arc
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم از دیگر مزایای سونیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cool20063; 19-09-2011 at 14:33.
سنسور که میدونم چیچی اس . منظورم نوع سنسوراش بود
این سوال ها را کوتاه جواب بدی ممنون میشم
1- این gps فعال کردن داره ؟ هزینه ای بدهم یا نه براش ؟
2- این گوشی ژیرسکوپ داره ؟
3- سنسورهای تصویر بردارش چیا هستند ؟
1- اگر به صورت آفلاین باشه خیر نداره
2- بله داره
3- exmor . تشخیص لبخند . تشخیص چهره . و ....
![]()
دوستان آخرین آپدیتی که واسه آرک اومده همون 2.3.3 هست؟ مثل اینکه ورژن o2 هم از هنگ کنگ بهتره .درسته؟ رام سیانوژن واسه آرک چطوره؟ کسی تست کرده؟
یکی یه عکس از شب نمیزاره اینجا
به پست ای قبلی مراجعه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)