سلام
من یکی دو ماهه که درگیره ابن موضوعم که چه ریش تراشی بهتره.توی فروشگاه ها که اینقدر مدل هست آدمو گیج میکنه فروشنده هم هر مدلی که داره رو میگه بهترینه و معمولا کسی هم نیست که مدل های مختلف را امتحان کرده باشه اینه که به چندتا سایت خارجی و سابت های بران و فیلیپس و پاناسونسک سر زدم تصمیم گرفتم نتیجش را اینجا بگم امیدوارم به درد شما هم بخوره
اول اینکه بین اینکه ژیلت بهتره یا ماشین یه انتخاب شخصیه که بستگی داره با کدوم راحت تر باشید اما ژیلت یه لایه از پوستم بر میداره که باعث پیری پوست و جوش و چروک میشه
فیلیپس مدل ها و تنوع خیلی بیشتری از بران داره رنج قیمتش از 12 دلار شروع میشه به بالا مدل های آخرش از آخرین مدل بران گرونتره
فیلیپس ریش تراش چرخشیه اما بران و پاناسونیک فویلی اند . بران میگه foili ها اصلاح نزدیکتری و 3 تیغ تری میدن در عوض فیلیپس مدل senso touch 3d را داده که میگه این مدل کاملا 3 تیغ میکنه و موهایی که هنوز در نیومدن هم میزنه. فیلیپس ادعا میکنه که ریش تراش های چرخشی اصلاح راحتری برای زیر گلو دارن و بران در عوض میگه فویلی ها اصلاح راحتری برای روی صورت دارن
در کل برای ریش های ضخیم یا پوست های حساس یا کسایی که میخوان هر روز اصلاح کنن بران بیشتر پیشنهاد شده بود.اگر ریش ها کوتاه و بلند باشن چرخشی ها مناسب ترند
اینم بگم که اگه یه مدل قدیمی از یکی دارید و جدید رو از یه مارک دیگه گرفتید با هم مقایسه نکنید از هر مارک سری که در یک سال تولید شده را مقایسه کنید
مثلا sensotouch 3d از فیلیپس با سری 7 بران که هر دو خیلی خوبن و کسایی که خریده بودن راضی بودن
در آخر به این سایت سر زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 5 ریش تراش بهتر رو از جهات مختلف معرفی کرده بود و sensotouch 3d از فیلیپس با سری 7 بران هر دو بودن
یه کلیپ هم هست که نصف صورتش رو با sensotouch 3d از فیلیپس و نصف دیگه رو با سری 7 بران اصلاح کرده.من سری 7 بران را ترجیح دادم اصلاح تمیز تر و سریعتری داشت به نظر من خودش هم گفته بود با بران راحتر بوده
در ضمن یه چیز دیگه که در مورد سری 7 بران اضافه شده 10.000 میکرو ویبریشنه که باعث میشه موهای بیشتری رو بگیره و اصلاح سریعتری داشته باشه کلیپ تبلیغاتی خود بران میگفت اگه مدل های قبل مثل تراکتور بودن این مدل مثل فراریه.
سری 7 بران پر فروش ترین ریش تراش بوده و فقط در سابت آمازون یک ملیون و نیم فروش داشته
پاناسونیک هم مدل های خوبی داشت که جزو مدل های برتر بود اما بخاطر اینکه توب تاپیک های ایرانی خوندم از خدمات پس از فروشش راضی نبودن و در صورت خراب شدن قطعه نو گیرشون نیومده یا هزینش بالا بوده من کلا سمتش نرفتم دیگه
در کل اگه مدل های دیگه ای هم از هر مارک مد نظرتونه من پیشنهاد میکنم یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید یا یه کلیپ از اصلاحش ار youtube دانلود کنید
در آخر هم هر مارکی که میخرید ترجیحا از نمایندگی بگیرید که اصل باشه و به نظر من از آخرین سری هم بگیرید درسته بیشتر هزینه میکنید ولی یه باره و ارزششو داره