تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 284 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    من یکی دو ماهه که درگیره ابن موضوعم که چه ریش تراشی بهتره.توی فروشگاه ها که اینقدر مدل هست آدمو گیج میکنه فروشنده هم هر مدلی که داره رو میگه بهترینه و معمولا کسی هم نیست که مدل های مختلف را امتحان کرده باشه اینه که به چندتا سایت خارجی و سابت های بران و فیلیپس و پاناسونسک سر زدم تصمیم گرفتم نتیجش را اینجا بگم امیدوارم به درد شما هم بخوره
    اول اینکه بین اینکه ژیلت بهتره یا ماشین یه انتخاب شخصیه که بستگی داره با کدوم راحت تر باشید اما ژیلت یه لایه از پوستم بر میداره که باعث پیری پوست و جوش و چروک میشه
    فیلیپس مدل ها و تنوع خیلی بیشتری از بران داره رنج قیمتش از 12 دلار شروع میشه به بالا مدل های آخرش از آخرین مدل بران گرونتره
    فیلیپس ریش تراش چرخشیه اما بران و پاناسونیک فویلی اند . بران میگه foili ها اصلاح نزدیکتری و 3 تیغ تری میدن در عوض فیلیپس مدل senso touch 3d را داده که میگه این مدل کاملا 3 تیغ میکنه و موهایی که هنوز در نیومدن هم میزنه. فیلیپس ادعا میکنه که ریش تراش های چرخشی اصلاح راحتری برای زیر گلو دارن و بران در عوض میگه فویلی ها اصلاح راحتری برای روی صورت دارن
    در کل برای ریش های ضخیم یا پوست های حساس یا کسایی که میخوان هر روز اصلاح کنن بران بیشتر پیشنهاد شده بود.اگر ریش ها کوتاه و بلند باشن چرخشی ها مناسب ترند
    اینم بگم که اگه یه مدل قدیمی از یکی دارید و جدید رو از یه مارک دیگه گرفتید با هم مقایسه نکنید از هر مارک سری که در یک سال تولید شده را مقایسه کنید
    مثلا sensotouch 3d از فیلیپس با سری 7 بران که هر دو خیلی خوبن و کسایی که خریده بودن راضی بودن
    در آخر به این سایت سر زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که 5 ریش تراش بهتر رو از جهات مختلف معرفی کرده بود و sensotouch 3d از فیلیپس با سری 7 بران هر دو بودن
    یه کلیپ هم هست که نصف صورتش رو با sensotouch 3d از فیلیپس و نصف دیگه رو با سری 7 بران اصلاح کرده.من سری 7 بران را ترجیح دادم اصلاح تمیز تر و سریعتری داشت به نظر من خودش هم گفته بود با بران راحتر بوده
    در ضمن یه چیز دیگه که در مورد سری 7 بران اضافه شده 10.000 میکرو ویبریشنه که باعث میشه موهای بیشتری رو بگیره و اصلاح سریعتری داشته باشه کلیپ تبلیغاتی خود بران میگفت اگه مدل های قبل مثل تراکتور بودن این مدل مثل فراریه.
    سری 7 بران پر فروش ترین ریش تراش بوده و فقط در سابت آمازون یک ملیون و نیم فروش داشته
    پاناسونیک هم مدل های خوبی داشت که جزو مدل های برتر بود اما بخاطر اینکه توب تاپیک های ایرانی خوندم از خدمات پس از فروشش راضی نبودن و در صورت خراب شدن قطعه نو گیرشون نیومده یا هزینش بالا بوده من کلا سمتش نرفتم دیگه
    در کل اگه مدل های دیگه ای هم از هر مارک مد نظرتونه من پیشنهاد میکنم یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید یا یه کلیپ از اصلاحش ار youtube دانلود کنید
    در آخر هم هر مارکی که میخرید ترجیحا از نمایندگی بگیرید که اصل باشه و به نظر من از آخرین سری هم بگیرید درسته بیشتر هزینه میکنید ولی یه باره و ارزششو داره

2. 6 کاربر از viuna90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان. من یه مدل ریش تراش فویلی میخوام که ارزون باشه و خوب باشه . خط زن هم اگه داشته باشه خوبه . ارزوون هم باشه. نمیخوام خیلی هزینه کنم. فوقش 300 تومن!
    رمینگتون خوبه؟؟؟
    اگه کسی مدل فویلی استفاده میکنه یا خریده یا اطلاعات داره یکم راهنمایی کنه
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

میتونید از سری 3 بران بخرید حدودا از 230 شروع میشه راجع به رمینگتون اطلاعی تدارم اما هیچ مدلیش به عنوان مدل های برتر انتخاب نشده تا جایی که من اطلاع دارم

5. این کاربر از viuna90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

سلام دوستان
    تا سقف 500 هزار تومان چه ریش تراشی رو معرفی می کنید
    خودم نظرم روی پاناسونیک مذل ES ST25
    برای ریش ضخیم و پرپشت میخوام..
    ممنون میشم راهنماییم کنید....

7. این کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

من تقریبن 2-3 روز یکبار ریشمو میزنم . تقریبن 3 روز یکبار یعنی 2 بار در هفته

بین 700 هزار تا 1 میلیون تومان چه ریش تراشی بگیرم که در حد تیغ صاف بزنه ؟
    پوستم کمی خشک هست ولی جوش اینها کلن کم میزنه فقط کمی خشک هست

چی بگیرم که بتونه خوب باشه ؟

ممنون

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان ریش تراش PHILIPS RSCX-1160 را پیشنهاد میکنید؟ قیمتش حدودا چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

من تقریبن 2-3 روز یکبار ریشمو میزنم . تقریبن 3 روز یکبار یعنی 2 بار در هفته

بین 700 هزار تا 1 میلیون تومان چه ریش تراشی بگیرم که در حد تیغ صاف بزنه ؟
    پوستم کمی خشک هست ولی جوش اینها کلن کم میزنه فقط کمی خشک هست

چی بگیرم که بتونه خوب باشه ؟

ممنون
    سلام

به نظر من براون سري 7 مثل 790 يا 720
    بعد از اون پاناسونيك lf51

اين هردو زير 800 هستند و دومي با گارانتي هست

پاناسونيك lv65 , lv61 هم هستند هردو بالاي يك ميليون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    خدا قوت
    کارشناسان عزیز بنده قصد خرید ریش تراشی دارم که مثله تیغ صاف بزنه و باهاش بشه ته ریشم گذاشت
    تا 400 450 میتونم بابتش پول بدم به نظرتون چی بگیرم؟
    پیشاپیش از راهماییتون کمال تشکر دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    خدا قوت
    کارشناسان عزیز بنده قصد خرید ریش تراشی دارم که مثله تیغ صاف بزنه و باهاش بشه ته ریشم گذاشت
    تا 400 450 میتونم بابتش پول بدم به نظرتون چی بگیرم؟
    پیشاپیش از راهماییتون کمال تشکر دارم
    سلام

ريش تراشها شانه ندارند كه بتوان ته ريش با بلندي مختلف گذاشت

در اون قيمت هم پاناسونيك st25 رو خيلي تعريف ميكنن و بران سري 5

13. این کاربر از DIAZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

با سلام دوستان عزیز
    خدا رو شکر نزدیک ده روز هست ریش تراش panasonic RT30 رو با قیمت 297 بود که با تخفیف 292 تومن خریدم و چند بار استفاده کردم گفتم واستون بنویسم
    از لحاظ ضدآب بودن و شستشو واقعا راحته و من یکبار با فوم استفاده کردم و زیرگردن رو با فوم زیاد خوب نتونستم بزنم فکر کنم هنوز قلق اصلاح با فوم دستم نیومده , باید دوباره با فوم امتحان کنم و
    در حالت خشک که خدا رو شکر همه جا رو خیلی خوب میزنه و تقریبا در حد ژیلت هست و فروشنده میگفت شاید تا سه هفته صورتت حساسیت نشون بده که واسه من اصلا از همون بار اول هم حساسیت نشون نداد
    من تا حالا از ریش تراش های خطی و فویلی استفاده نکرده بودم و قبلا فیلپیپس مدل قدیمی داشتیم ولی از این خیلی راضی هستم و یدک هر تیغ اصل ژاپن 37 تومن بود که میگفت هر تیغ حداقل 5 سال میره و خودش مدلهای مختلف براون و فیلیپس و پاناسونیک داشت ولی پاناسونیک رو
    بیشتر پیشنهاد میکرد و بعضی مدلهای پاناسونیک مستقیما از ژاپن میاد و بعضی ساخت چین تحت لیسانس پاناسونیک ژاپن هستن که فرقی ندارن چون همشون تحت گارانتی آژند سرویس هستن و کیفیتهاشون خوبه
    تا الان که خدا رو شکر راضی بودم و حالت خشک رو بیشتر خوشم اومد چون راحتتره ولی با فوم تمیزکاری یه کم طول میکشه
    انشاءالله سربلند باشید
    Last edited by hamidrezaj; 06-04-2014 at 23:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •