تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 507 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وقتی دسته جمعی مثلا سه چار خونواده ای یا دوسه خانواده ای جایی مسافرت میرید حتما حتما هوای همدیگرو تو تمامی مراحل مسافرت مخصوصا تو جاده داشته باشید
    ما فامیلی داریم تو جاده که میریم هیش کیو مراعات نمیکنه و تخته گاز میره و از همه جلو میوفته بی توجه از این که شاید واسه رفیقایی که پشت سر گذاشته مشکلی پیش بیاد و به کمک نیاز داشته باشن و یا اینکه خودش جلو بیوفته و راهو گم کنه و سر از بیراهه دربیاره
    دیروز داشتیم چهار خانواده ای با 4 تا ماشین تو مسیر جلفا-تبریز در حال برگشت از مسافرت بودیم که باز ایشون تخته گاز کرد و واسه اینکه نشون بده پژو پارسش از ماکسیمای یکی از ماها خوش رکابتر و قدرتمند تره جلو افتاد و رفت و گم شد با زنگ زدن و رد گیری و هزار مکافات دیدیم راهو اشتباهی از مرند پیچیده به ناکجا آباد رفته
    در ضمن پشت سرش هم خیلی حرفا میشه و همه میگن تو مسافرت و رفاقت و مرام دستی نداره و ...

2. 16 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیلی خیلی زیبا بود و استفاده کردم از نوشته های دوستان...

به نظر من خیلی مهمه که تو زندگی، در هر حال، سعی کنیم تا تفکر مثبت رو از دست ندیم و با همون چیزی که داریم حال کنیم.

من زمانی که بچه بودم فکر می کردم کسایی که بنز سوارن خیلی خوش به حالشون شده. گذشت و گذشت تا الان که خدا لطف کرد و به ما یه بنز داد. حالا می بینم اصلا هیچ ربطی به بنز و ... نداره. آدم اون جایی خوشه که دلش خوش باشه...

هیچ وقت قانون جذب را شوخی نگیریم و همیشه مثبت فکر کنیم و در حال آموختن باشیم...

در نبرد روزهای سخت با انسان های سخت، آنچه که می ماند انسان های سخت است نه روزهای سخت.

4. 13 کاربر از m.ali_110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

برای اینکه امیدتون به زندگی بیشتر بشه سعی کنید با افرادی رفت و آمد داشته باشید که به زندگی امید دارن.

اونا با حرفای مثبتی که از زندگی میزنن و همچنین اعتماد به نفسی که دارن و انرژی مثبتی که به شما میدن شما رو هم به زندگی امیدوار میکنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

دلتون رو پیش فروش نکنید منتظر بمونید تا خریدارش پیدا بشه
    یعنی به اولین کسی که تو زندگیتون میاد دل نبندید و نگید این همونیه که میخواستم
    شاید اشتباه کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

اگه با دوستان بیرون میرید یا اینکه تو خوابگاه هستید ومیخواید برای اتاق خرید کنید سعی کنید هیچوقت مادر خرج نشید چون آخرش یه چیزی باید از جیب خودتون بزارید و همیشه یکی هست که بگه فلان چیز خوب نبود یا اینکه چرا فلان چیزو چرا خریدی؟
    یه بار سر همین قضیه با یکی از هم اتاقیام دعوام شد
    برای ناهار ماست گرفته بودم هم اتاقیم گفت چرا با پول ما ماست خریدی؟شاید ما نمیخواستیم ماست بخوریم
    منم اعصابم خورد شد چون زحمت خرید با من بود آخرش هم یه منتی رو سرم گذاشته بود
    بهش گفتم نمیخوری؟گفت نه منم گفتم به جهنم نخور همشو خودم میخورم همه ی پولش هم خودم میدم(البته یه سری چیزای دیگه گفتم که اینجا جاش نیست)خلاصه که هر چی از دهنم در اومد گفتم
    یه چیز دیگه هم بگم که رو حرف جنس مخالف زیاد حساب باز نکنید و صرفا به خاطر حرفاش همه ی دوستای خوبی که دارید رو از دست ندید چون امکان داره که یه روز بی دلیل زیر همه ی حرفاش بزنه و شما بمونید و این همه دوست خوب که به خاطر کارایی که باهاشون کردید حالا دیگه مثل یه غریبه باهات رفتار میکنند اونوقت تو میمونی وتنهایی...
    بعضی ها هستن که ادامه دوستی باهاشون از غرورتون بیشتر ارزش داره(یادتون باشه که فقط بعضیا)
    Last edited by Majid_17_206; 01-04-2012 at 18:39.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

تو ماشین در حال حرکت هی به راننده نگید که از فلان جا برو فلان نکن اونجوری برو چون حواسش پرت میشه و کلا کار اعصاب خورد کنی هست
    یه بار که با خودتون این کار رو بکنن متوجه میشید که بد هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

من میخوام در مورد یکی از تلخ ترین تجربه های این چند سال اخیر زندگیم بگم! چون شاید شرایط مشابهش برای شما زیاد پیش بیاد شاید به دردتون بخوره. تا حالا هر چی اینجا پست داده بودم کلی بود اما این دفه در مورد یه تجربه یا یه شخص خاصه!
    من پارسال کنکور داشتم و یکی از کاربرای اینجا واقعا به من کمک کرد و منو راهنمایی کرد. و راهنمایی هاش مفید بود و تا حدود زیادی کمک کرد که به دانشگاه و رشته ای که دوست داشتم رسیدم. و من دیدم اون شخص آدم خیلی خوبیه و تصمیم گرفتم محبتش رو جبران کنم. سعی کردم هر چه قدر میتونم بهش خوبی کنم! حتی شماره موبایلشو گرفتم و هر وقت پیامک قشنگ داشتم براش میفرستادم! اگه ایمیلی داشتم که خوشم میومد یادش میفتادم و براش میفرستادم! تاریخ تولدشو نگاه کردم و روز تولدش بهش زنگ زدم! که خوشحالش کنم! خیلی وقتها به فکر بودم و با تمام وجود میخواستم خوبی که در حقم کرده بود جبران کنم! ولی به هر حال از فاصله هزار کیلومتری بیشتر از این نمیتونستم کاری انجام بدم! ولی سعی کردم هر وقت میشه موردی هست بهش کمک کنم اگه میتونم! اونم گاهی خوبی میکرد مثلا تولد منو تبریک گفت و ... اما بعد یه مدت دیدم اولا اینکه چون خیلی از هم دوریم نمیشه چندان صمیمی شد! دوم اینکه بعضی وقتها الکی سوتفاهم پیدا میکردیم و مشکل داشتیم! و کلا دیدم نمیشه تو نت با کسی زیاد صمیمی شد مثل دنیای واقعی و اون شخص هم کلا شخصیتش متفاوت بود با من! گفتم بهش ما به هم نمیخوریم و بهتره دوستی مونو ادامه ندیم! جوابی نداد! و یکماه گذشت و نزدیکای عید شد! من حس کردم شاید از دستم دلخور شده و دوست نداشتم کسی که بهم خوبی کرده از دستم دلخور باشه ازش معذرت خواستم! گفتم اگه ازم دلخوری منو ببخش و بعدش از هم خداحافظی کنیم! حداقل با قهر از هم خداحافظی نکنیم! با یه حس خوب باشه که نه اون ناراحت باشه نه من! اون شخص گفت بعدا جواب میده اما جواب نداد! دوباره براش پیغام دادم! یکبار دیگه هم معذرت خواستم! بازم هیچ! و آخرش هم هیچی جواب نداد! و با این کارش منو آزار داد! و این برام خیلی عجیب بود که کسی که خوب بود و من چند ماه تمام فکر خوبی بهش بود گفتم شاید دلخور باشه ازش معذرت خواستم که دلخور نباشه و به فکر بودم بعد اون خوشش میاد منو آزار بده! شاید دو تا جمله میگفت که ناراحت نیست یا ... و هم اون حس خوبی داشت و هم من و تمومش میکردیم. اما...
    چند سال قبل یه دختری بود که پسره که ازش جواب منفی شنیده بود برا ازدواج تو صورتش اسید ریخت! بعد چند سال اون دختر، پسره رو بخشید! توی تلویزیون هم نشون داد! بعضی آدمها واقعا بزرگوارن! اما همه این طور نیستن!
    و من اشتباه کردم! تجربه تلخی برام بود! یاد گرفتم این انجمن یا هر جای دیگه تو نت جایی برای صمیمی شدن و دوستی نیست هر چقدر هم شخص مقابل خوب باشه به خاطر دوری و ... سوتفاهم پیش میاد و درست کردنش مکافاته! بلکه این جاها جاییه برای اینکه اگه سوالی داریم به هم کمک کنیم و ... اگه کسی خوبی کرد با یه تشکر ساده تمومش کنیم یا نهایتش یه مدت بهش خوبی کنیم و بریم! کاسه داغ تر از آش نشیم! در مقابل هر کسی غرورمونو نشکنیم بریم معذرت بخوایم که بعد بخوره تو ذوقمون!
    و حدی رو در دوستی همیشه حفظ کنیم! یه دوستی معمولی خیلی بهتر از اینه که با یکی یه مدت خیلی دوست باشیم بعد با قهر جدا شیم!
    و یاد گرفتم چقدر کار زشتیه که یکی معذرت بخواد و ما محل نذاریم! تا حالا نشده کسی ازم معذرت بخواد من نبخشمش اما دیگه از این به بعد اگه حس کنم شخص مقابل پشیمونه قبل معذرت خواهی میبخشمش!
    یکی از فامیلامون بچه کوچیک داره! یه بسکوئیت دستش بود خواستم ازش عکس بگیرم ازش گرفتم یه لحظه با نفرت نگاهم کرد! دو دقیقه بعد یادش رفت و میخندید و دوست داشت بیاد تو بغلم! ای کاش همه مثل بچه ها گذشت داشتن! همه اشتباه میکنن! بد نیست ببخشیم و نه خودمون رو آزار بدیم و نه شخص مقابل رو!
    این تجربه برام خیلی سخت بود! ولی دیگه تجربه شد...
    یه چیز دیگه اینکه! یاد بگیریم هیچ چیز اون طور که به نظر میرسه نیست! دنیا پر از وقایع عجیب و راز و معماست! همه چیز! و در مورد هر چی بیشتر تحقیق کنیم شاید سوالهایی که در ذهنمون هست جواب داده بشه اما سوالهای جدیدی ایجاد میشه! و تا ابد ادامه داره! در گذشته وقایعی پیش اومده که شاید هیچ وقت نشه واقعا دلیلشو فهمید! آینده هم همین طور! دنیا جای خیلی قشنگ و عجیبیه! سعی کنیم درکش کنیم!
    عمر کوتاهه! به جای آزار دادن هم به هم خوبی کنیم! به بچه های خیلی کوچیک و آدمهای خیلی مسن بیشتر اهمیت بدیم! اونا باارزش تر از بقیه آدمهان! پاک ترن!
    حدی رو در دوستی نگه داریم! توی نت نخوایم با کسی خیلی صمیمی بشیم! حتی اگه آدم خیلی خوبی باشه! اون شخصی هم که گفتم آدم خوبی بود اما به هر حال نت جای این کار نیست! برای دوستایی که در زندگی معمولی داریم بیشتر وقت بذاریم! ولی بازم زیاده روی نکنیم! بعضی وقتها با سکوت همدیگه رو آزار میدیم! چند تا جمله میتونه همه چی رو به خوبی و خوشی تموم کنه! چرا همو آزار میدیم؟! آشتی کردن آسونه! البته نه برای همه! این تجربه ها برام تلخ بود! گفتم و امیدوارم شما هیچ وقت این جور تجربه ها براتون پیش نیاد...
    هیچ وقت زیاده روی نکنیم و حد هر چیزی رو نگه داریم! انجمن و ... جای رفیق بازی نیست جای جواب به سوالهای هم و کمک به همه! همین! نه جای رفیق بازی!این تجربه برای من خیلی سخت تموم شد امیدوارم برای کسی پیش نیاد...!
    توی زندگی اگه شخصی بهمون خوبی کرد و حس خوبی داشت شاید اشتباه هم کرد یکبار ! همه اشتباه میکنن! میشه بخشید و آشتی کرد و حسهای خوب داشت....
    هیچ چیز رو زیاد سخت نگیرید! دنیا زودگذره! زندگی کوتاهه! این جهان با تمام شگفتی هاش فانیه!
    و وقتی به گذشته نگاه کنیم میبینیم چقدر اشتباه کردیم! تنها راهی که داریم اینه که ادامه بدیم و از تجربه ها درس بگیریم! و به آینده امیدوار باشیم... امیدوارم که تجربه های تلخ برای هیچ کس پیش نیاد! چون هم سخته و هم تلخ...! ولی تجربه راحت به دست نمیاد...
    موفق باشین.
    1391/1/14

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

هر وقت جنس مخالفتان خواست تا از شما جدا بشه جلوی اون اظهار ناراحتي نکنید.

سعی کنید مثل یک جنتلمن باشید.

و هیچ وقت اصرار برای ماندن او نکنید.

11. 11 کاربر از ♥raha♥ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه htvieq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در ذهن

پيش فرض

آقا من یه چیزو تازه یاد گرفتم.
    بهتره خودم باشم تا کسی که دیگران میپسندن.
    از اینم نترسم که آبروم میره. خب بره بهتره از اینه که یه عمر جوونیم پای حرف اینو اون بره!

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

آقا من یه چیزو تازه یاد گرفتم.
    بهتره خودم باشم تا کسی که دیگران میپسندن.
    از اینم نترسم که آبروم میره. خب بره بهتره از اینه که یه عمر جوونیم پای حرف اینو اون بره!
    دمت گرم ........

همیشه حرفای دیگران رو گوش بدید(بشنوید و بیاندیشید)اما هیچ وقت حرف دیگران ملاک زندگیتون نذارید به نظراتشون احترام بذارین اما نظراته خودتون رو هم قابل احترام بسازین

اولین کسی که باید از "من" راضی باشه "منه"

14. 14 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •