دوستان العان بهترین راه برای ساخت ایمیل بعد حذف نام ایران توی یاهو چیه؟
دوستان العان بهترین راه برای ساخت ایمیل بعد حذف نام ایران توی یاهو چیه؟
دوستان میشه بزرگواری کنید جواب بدید به سوالم؟
و اینکه جدیدا چرا برام ایمیل میفرستن نمیرسه؟کسی این مشکل رو داره؟ از بعضی از افراد ایمیل بهم میرسه و ایمیل بعضی دیگه هم نمیرسه کلا! نه اینباکس و نه اسپم!
پوشه spam رو چک کردی؟ پوشه draft رو هم چک کن
بله اسپم هم بررسی شد موجود نیستش
draftکه پیش نویس های فرستاده نشده ی خودم باید باشه نه پیامهای دریافتی![]()
گفته میشه بعضی وبسایتهای واسطه ای هستند که نقش پیامک گیر رو برای شما این وسط بازی می کنند و شماره ایکه به شما میدن رو میتونید بجای شماره ی موبایلتون در یاهو وارد کنید
البته شخصا سروکارم بهشون نیفتاده تا بتونم شما رو راهنمایی بیشتری بکنم
تأخیر چند دقیقه ای هم عادی نیست تا چه برسه برای چند روز !
بطور معمول از 3 حالت خارج نیست
یا ایمیل از سوی مخاطب ارسال نشده، یا ارسال شده اما آدرس صندوق ایمیل شما رو اشتباه وارد کردند و یا اینکه در پوشه ی اسپم صندوق شما وارد شده
اگر حالت سوم پیش آمده باشه باید امیدوار باشید که تنظیم پوشه ی اسپم رو روی حالت پاک کردن فوری نگذاشته باشید چون بمحض ورود ایمیل به پوشه ی اسپم، پاک میشه
در هر حال لازمه دوباره درخواست ارسال بدید
دوستان نظری ندارید؟
اگر یک شخص این کار رو انجام میداد میگفتم که خب ادرس رو اشتباه وارد کرده! اما الان 3 نفر برام ایمیل فرستادن که متاسفانه به دستم نرسیده!
از طرفی مطمئن هستم که ارسال کردند
در مورد سوم هم پوشه اسپم من تنظیماتش طوری نیست که پیامها رو پاک کنه و همین الانش هم کلی ایمیل دارم در اسپم!
![]()
یاهومیل قابلیت Tab را که در ورژن جدیدش حذف کرده بود را برگرداند!
برید به قسمت view و Tabs را انتخاب کنید!
مدتی هست که وقتی میرم تو ی یاهو میل میتونم پستا رو بخونم ولی خیلی کند میشه و نمیتونم پستا رو حذف کنم و کلا هر کار دیگه ای رو انجام نمیده با کرو و فایرفاکس امتحان کردم جفتشون همین مشکلو دارنبه نظرتون چه مشکلی داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)