تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 231 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

کلا گوشی های نوکیا mpeg و dat رو نمیخونن . من توی تبلیغ یه نرم افزار آندرویدی دیدم یه فرمت خاصی از mpeg رو میخوند. فک کنم mpeg1 بود یا یه همچی چیزی . کلا مشکل من از آغاز تا کنون همین بوده. اگه این دو تا فرمتو میخوند که کولاک بود

فرمت mkv فک کنم خیلی خوب باشه . من چن بار رفتم امتحان کنم البته تبدیل نشد !!! فرمت mp4 تبدیل کن رزولشون رو ببر روی 720*1280 خوبه کیفیتش عالیه . البته تا فیلم اولیه توپ نباشه با هرچی تبدیل کنی مالی نمیشه

بروبچز میگم این خبر اومدن بلا فیک بود ؟ شوخی بود ؟!!!مارو مسخره کردن یا داره میاد تو راهه ؟!!! اگه داره میاد من برم بیژامه رو عوض کنم !!!

هیچ گوشی به طور پیش فرض اون فرمتایی که شما گفتی رو اجرا نمیکه مگر با برنامه
    سیمبین Belle هم داره میاد و الان نوکیا 3تا گوشی جدیدشو با این سیستم عامل ارایه داده و برای گوشیهای سیمبین ^3 تو راه است و به زودی میاد!!!!

2. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز مرسی . این بزودیشون معلوم نیس دقیقا ؟میخوام آنا بزنم میگم صبر کنم بل بیاد یا اینکه این قولشون به هزار وعده ی خوبان یکی وفا نمیکنه ؟!!!!

منم میگم دیگه برنامه ای ندیدم برای سیمبیان که mpeg رو بخونه ولی یه جا آندروید رو دیدم حالا فک کنم تو پخش نرم افزارای سیمبیان ضعیف تر باشن

بعد یه سوال من میخوام یه دی وی دی نرم افزار simbian os رو بخرم .برم فروشگاه بخرم. اینا همشون باید ه*ک باشن الان ؟من زیاد وارد نیستم دقیقا باید به فروشنده بگم چی میخوام ؟اینا معمولا خودشون خبر ندارن 20 تا دی وی دی میندازن جلو روت میگن کدومو میخوای . به چی دقت کنم ؟
    بعد من میخوام به گوشی های c5 و x6 هم بخوره. simbian خالی رو باید بخرم ؟
    Last edited by behnam21; 24-08-2011 at 19:20.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نوکیا وعده ی سرخرمن زیاد داده. فکر اینکه belle یک هفته بعد از آپدیت anna برای N8 بیاد رو از سرتون بیرون کنین. محاله محاله محال. من که فعلا به همین S^3 راضیم چون چند نفر که anna ریختن از مشکلات مرورگر و.... شکایت داشتن صبر میکنم تا نسخه ی بهتری ازش بیاد.

5. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

Nokia unveils Symbian Belle, looks Android-ish

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behnam21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نوکیا وعده ی سرخرمن زیاد داده. فکر اینکه belle یک هفته بعد از آپدیت anna برای N8 بیاد رو از سرتون بیرون کنین. محاله محاله محال. من که فعلا به همین S^3 راضیم چون چند نفر که anna ریختن از مشکلات مرورگر و.... شکایت داشتن صبر میکنم تا نسخه ی بهتری ازش بیاد.

دوست عزیز یه آپدیت برا آنا اومده 25 فریم میشه 30 فریم. همین 5 فریم ناقابل یه دنیاست !!!من حاضرم تموم زندگیمو بدم اما 30 فریم فیلم بگیرم !!خدایی پرش داشت . از اینور اونور شنیدم تو 30 فریم پرشی نداره خداروشکر

من هنوز تبدیل به انا نکردم منتظرم ببینم بل میاد یا نه . یه هفته صبر میکنم ببینم اگه اون اومد همونو نصب میکنم یه سره بهتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیالتون راحت Belle به این زودی ها نمیاد...خیلی زود بخواد بیاد اواخر 2011

10. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز یه آپدیت برا آنا اومده 25 فریم میشه 30 فریم. همین 5 فریم ناقابل یه دنیاست !!!من حاضرم تموم زندگیمو بدم اما 30 فریم فیلم بگیرم !!خدایی پرش داشت . از اینور اونور شنیدم تو 30 فریم پرشی نداره خداروشکر

من هنوز تبدیل به انا نکردم منتظرم ببینم بل میاد یا نه . یه هفته صبر میکنم ببینم اگه اون اومد همونو نصب میکنم یه سره بهتره

هنوز ندیدم هیچکس از 25fps شاکی باشه توی موبایلستان هم فقط یکنفر چپ و راست میگه 30fps فوق العاده شده و اینا اگه نگاه کنی هیچکس نظرش رو قبول نداره. من حتی با دوربین Panasonic FZ35 که تا پارسال بهترین دوربین دیجیتال سوپرزوم بازار بود فیلم میگیرم 25fps هست و بسیار باکیفیته و حتی در صحنه های بسیار پرتحرک هم یکذره نقص نداره. نمیدونم چرا فکر میکنین 30fps فرق انچنانی داشته.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام...
    دوستان عزیز..
    من داخل بخش نوکیا تغیرات ورژن جدید سیستم عامل سیمبین که هامون ANNA نام داره رو قرار دادم خودتون میتونید ببینید..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم همون روز دومی که ANNA عرضه شد فلش کردم البته گوشی من C6-01 هست.
    سیمبین ANNA همه باگ های سیمبین 3 رور رفع کرده و قابلیت های جدیدش هم اضاف شده.
    کلا اگه نصب نکردین پیشنهاد میکنم نصب کنید... چون واقعا خیلی بهتر شده..
    به خصوص شما هایی که n8 دارید فیلم بردارید با 30 فرم و همینطور فوکوس دنباله دار هم براتون اضافه شده.

در مورد ورژن جدید سیمبین به نام Belle این ورژن در چهار ماه اخر 2011 عرضه میشه.. به به احتمال خیلی زیاد ماه اخر 2011 چون به تازگی ANNA رو عرضه کرده و 4 تا گوشی جدید با سی پی یو 1GHZ رو معرفی کرده با سیمبین Belle رو اونا فروش کنه..
    البته به احتما99% به محظ عرضه یکی از اون گوشی ها فریمورش رو پورت میکنند تا همه بتونند استفاده کنند
    البته الان به صورت بتا و غیر رسمی سیمبین Belle برای N8 موجود هست. میتونید نصب کنید.
    ولی به نظر من فعلا ANNA رو نصب کنید بعد به صورت رسمی belle رو نصب کنید..

13. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستانی که به آنانا آپدیت کردن چیزی هم کم شده از گوشی؟
    ماله من اسکرین سیور هام کم شده و فقط بیگ کلاک رو داره!!!
    و وقتی برام اس ام اس میاد دیگه به صورت میانبر بهم خبر نمیده!!!منظورم همونی هست که بالای صفحه میاد وقتی تو برنامه یا بخشای دیگه گوشی باشی!!!
    برا شما هم همینطوره یا نه؟

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانی که به آنانا آپدیت کردن چیزی هم کم شده از گوشی؟
    ماله من اسکرین سیور هام کم شده و فقط بیگ کلاک رو داره!!!
    و وقتی برام اس ام اس میاد دیگه به صورت میانبر بهم خبر نمیده!!!منظورم همونی هست که بالای صفحه میاد وقتی تو برنامه یا بخشای دیگه گوشی باشی!!!
    برا شما هم همینطوره یا نه؟
    سلام..
    اره اسکرین سرور ها فقط یکی شده.
    اسکرین سرور زیاده میتونید خودت بریزی...
    sms که میاد به صورت میانبر خیلی خوشگل میاد و میره و ارم sms کنار انتن ظاهر میشه. که اگه روش بزنی میتونی sms رو بخونی..
    اگه میخوای یک ویجیت داره خودش رو home قرار بده که هر sms ویا تماس ناموفقی رو نشون میده.

16. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •