تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 309 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

شما wipe هم كردي؟ غير از اون مراحلي كه نوشتم چه كارهايي كرديد؟
    در مورد nanandroid هم توضيح بديد خوبه.
    خیر تنها کاری که کردم فایل SBF رو فلش زدم و وقتی گوشی بالا اومد از USB جداش کردم...کیفیت دوربینم خیلی بالا رفته و سرعت گوشی هم خیلی خوب شده...
    من خودم هم هنوز نمیدونم nanandroid کجا استفاده میشه...
    Last edited by vafa1353; 10-07-2011 at 12:59.

2. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

آقا این 2.3.4 سیانوژن رو من امروز فلش زدم به Download RC1 v2 حقیقتا قابل مقایسه با RC0 نیست

-ساپورت کامل فارسی + گزینه زبان فارسی برای منو ها (واقعا خیلی روون و قابل فهم هست ترجمه منو ها)
    -به همون روشی که هادی جان گفتن به راحتی فلش زدم (گرچه هنوز که هنوزه نتونستم بکاپ بگیرم و البته دیگه روم نمیشه بگم کمک کنین همه کار ها رو انجام میدم و بکاپ هم میگیره ولی دیگه برنمیگرده روی boot تا بیاد بالا گوشی و همون توی منو ریکاوری میمونه و مجبور شدم دوباره از اول رام رو فلش بزنم)
    -بسیار سریع و روونه ولی هنوز از مصرف باطریش اطلاع دقیقی در دست نیست (آخه امروز تازه فلش زدم )
    -کیفیت فیلم برداری بهتر شده ولی فکر میکنم کیفیت عکس برداریش کم شده. به این خاطر که با 2.2.2 فرویو که روش بود + لنز قرمز معمولا کیفت عکس ها از 1.7 مگابایت پایین تر نمیومد ولی الان حداکثر 1.4 مگابایت هست)
    -گالری خوشکلی داره
    -گزینه های زیادی واسه کاستومایز کردن گوشی داره (مثلا میتونین تعریف کنین براش که اگه 90 درجه بچرخونین گوشی رو مثلا گالری باز بشه یا اگه 180 درجه بچرخونین پلیر باز بشه...)
    -واسه فرستادن چند فایل با بلوتوث نیاز به برنامه ندارین و این گزینه به صورت پیشفرض توی share گالری هست
    - یه چیزی که خیلی باهاش حال کردم همون خاموش و روشن شدن صفحه هست مثل تلویزیون های قدیمی که نور صفحه جمع میشد وسط و خاموش میشد (نمیدونم خوب توصیف کردم یا نه)

یه بنچمارک هم گرفتم دیدم جالبه بگذارم (در واقع خودم کف کردم) این بنچمارک بدون اورکلاک هست گرچه تا اونجایی که من شنیدم رامهای سیانوژن خودشون اورکلاک دارن (ما که نکردیم اگه اونا کرده باشن گردن خودشون )
    Last edited by mad-defy; 12-07-2011 at 15:45.

4. 4 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

مبارکه
    برای لنز سبز هم جواب میده؟روش رو هم اگر لینک بدید ممنون میشم...

6. 2 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

مبارکه
    برای لنز سبز هم جواب میده؟روش رو هم اگر لینک بدید ممنون میشم...
    توی xda که ندیدم کسی گفته باشه برای لنز سبز جواب نمیده ولی بعید میدونم تغییری ایجاد کنه توی کارایی دوربین با لنز سبز (البته باید تست کنی شاید هم بشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    fire جان زحمت آموزشش رو کشیده ولی باز میگم: من نتونستم با هیچکدوم از اون روش ها مثل تیتانیوم و دیفای ریکاوری ازش بکاپ بگیرم خلاصه بیخیال بکاپ شدم

واسه آپلود بنچمارک ها هم کلا با ارور مواجه میشم توی هر سروری که میذارم
    راستتی الان چک کردم دیدم اورکلاک هم نشده و ماکسیمم فرکانس cpu همون 800Mhz رو نشون میده و یه چیز دیگه: شدت ویبره اون 4 تا دکمه پایین هم کمتر شده و همینطور وقتی که انگشت رو روی صفحه نگه میدارین
    Last edited by mad-defy; 12-07-2011 at 01:20.

8. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

بلاخره تونستم آپلودشون کنم

همونطور که میبینید و توی این عکس هم نشون میده اورکلاک در کار نیست

setting/info

منوی تنظیمات بعد و قبل از تغییر زبان گوشی از انگلیسی به فارسی

فرستادن چند فایل از توی گالری بدون استفاده از نرم افزار خاصی

جایی که قبلا عکسها رو آپ کرده بودم بارون اومده فیلش خیس شده واسه همین یکسری جدید آپ کردم ولی کامل نیست
    Last edited by mad-defy; 29-07-2011 at 18:22.

10. 6 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت powerix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

12

آقا این 2.3.4 سیانوژن رو من امروز فلش زدم به Download RC1 v2 حقیقتا قابل مقایسه با RC0 نیست

-ساپورت کامل فارسی + گزینه زبان فارسی برای منو ها (واقعا خیلی روون و قابل فهم هست ترجمه منو ها)
    -به همون روشی که فرهاد خان گفتن به راحتی فلش زدم (گرچه هنوز که هنوزه نتونستم بکاپ بگیرم و البته دیگه روم نمیشه بگم کمک کنین همه کار ها رو انجام میدم و بکاپ هم میگیره ولی دیگه برنمیگرده روی boot تا بیاد بالا گوشی و همون توی منو ریکاوری میمونه و مجبور شدم دوباره از اول رام رو فلش بزنم)
    -بسیار سریع و روونه ولی هنوز از مصرف باطریش اطلاع دقیقی در دست نیست (آخه امروز تازه فلش زدم )
    -کیفیت فیلم برداری بهتر شده ولی فکر میکنم کیفیت عکس برداریش کم شده. به این خاطر که با 2.2.2 فرویو که روش بود + لنز قرمز معمولا کیفت عکس ها از 1.7 مگابایت پایین تر نمیومد ولی الان حداکثر 1.4 مگابایت هست)
    -گالری خوشکلی داره
    -گزینه های زیادی واسه کاستومایز کردن گوشی داره (مثلا میتونین تعریف کنین براش که اگه 90 درجه بچرخونین گوشی رو مثلا گالری باز بشه یا اگه 180 درجه بچرخونین پلیر باز بشه...)
    -واسه فرستادن چند فایل با بلوتوث نیاز به برنامه ندارین و این گزینه به صورت پیشفرض توی share گالری هست
    - یه چیزی که خیلی باهاش حال کردم همون خاموش و روشن شدن صفحه هست مثل تلویزیون های قدیمی که نور صفحه جمع میشد وسط و خاموش میشد (نمیدونم خوب توصیف کردم یا نه)

یه بنچمارک هم گرفتم دیدم جالبه بگذارم (در واقع خودم کف کردم) این بنچمارک بدون اورکلاک هست گرچه تا اونجایی که من شنیدم رامهای سیانوژن خودشون اورکلاک دارن (ما که نکردیم اگه اونا کرده باشن گردن خودشون )
    سلام ، متاسفانه مدیران این فروم فعلا ما رو محدود کردن نمیتونم تشکر کنم اومدم "سی ام " دادم

12. این کاربر از powerix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یک سوال :

چطور میشه چندتا شماره از لیست شماره های دفترچه تلفن انتخاب و با هم پاک کنم ؟؟

30-40 تا شماره تکراری دارم باید تک تک پاک کنم !! برنامه ی خاصی میخواد !؟

14. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

-به همون روشی که فرهاد خان گفتن به راحتی فلش زدم
    )
    فرهاد نداریم اینجا ! منظورت احتمالا " هادی هست fire159

16. 2 کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

فرهاد نداریم اینجا ! منظورت احتمالا " هادی هست fire159
    همون که شما میگی
    مهم اینه که کارش درسته

18. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها فایلهایی با پسوند ipk ( نه apk ) واسه اندروئید هستش اگه اره چطوری باید نسبشون کرد

20. این کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •