« زندگی آبتنی در حوضچه ی اکنون هست » !
دوست عزیز الآن رو بچسب خیلی وقت هست ! چرا 91 ؟؟؟
« زندگی آبتنی در حوضچه ی اکنون هست » !
دوست عزیز الآن رو بچسب خیلی وقت هست ! چرا 91 ؟؟؟
سلام کسی که معدل کتبیش 14 شده چند درصد از 25 تاثیر مهدل رو حدودا کسب می کنه ؟
(حدودا 5 یا 10 یا 20 )
ممنون
در ضمن اگه سایتی برا محاسبه داره بدید
عزیز همین الانش کل تاثیری که داره میانگین 4-5 تا سوال درسته !سلام به همگی
برخلاف اکثر دوستان من خیلی دوست دارم درصد تاثیر معدل بره بالاتر چون از نمراتم خیلی راضیم و کارم تو کنکور اسون تر میشه از طرفی بنا به دلایلی هدفم به جای کنکور 90 "کنکور 91" هستش. حالا سوالی که دارم اینه که اگه من امسال شرکت نکنم اصلا ثبت نام نکنم بازم همین وضعه یعنی درصد تاثیر واسه من همین 25 درصده یا نه مثل کنکوری های 91 که متعاقبا (سال دیگه!) اعلام میشه هست ؟
این موضوع خیلی واسم مهمه چون اگه شرکت کنم و سال دیگه تاثیر زیاد بشه و مال من 25 بمونه که خیلی ... میشه!!! حالا از کجا میتونم مطمئن شم ؟
راستی یه چیز دیگه درسته که پیش واسه 90 یها تاثیر نداره اما سال دیگه به احتمال زیاد تاثیر داده میشه درسته ؟میخام اینو بگم که من باید پیش دانشگاهی امسال رو "نهایی موثر در 91 " فرض کنم درسته ؟ یعنی اگه فرض کنیم سال دیگه پیش موثر شده نمراتی که من امسال تو این چارتا درس میارم رو اعمال می کنن اینم درسته؟ خب حالا که همه چی درسته ...!!!
فوقش نمره یک یا دو سوال دیگه بش اضافه شه ! اینقدر ارزش داره یه سال وقت بزاری ؟
بعد اگه ساله دیگه کمترش کردن میخوای چیکار کنی ؟ با توجه به اینکه میخوان به جای سال سوم امتحانای سال چهارم رو نهایی کنن
سلام کسی که معدل کتبیش 14 شده چند درصد از 25 تاثیر مهدل رو حدودا کسب می کنه ؟
(حدودا 5 یا 10 یا 20 )
ممنون
در ضمن اگه سایتی برا محاسبه داره بدید
لطفا جوابم رو بدید
در ضمن حدودا چند تا سوال زیست بیشتر بزنم جبران میشه ؟
سلام
من اینترنتم قطع شده با dial up کانکت شدم.
حال ندارم 3 ساعت عکس آپ کنم.
اینم درصدام.
البته زیاد جالب نبود.
اما خداوکلیلی خیلی سخت بود.
ادبیات: 37
عربی:64
دینی:96
زبان:100
ریاضی:45
فیزیک:47
شیمی:66.
فعلا بای.
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
سلام
ببیبن دوست من به این راحتی ها نیست که بتونی حساب کنی.
این 15یا 25 درصد تو تراز تاثیر داره نه تو درصدت تو آزمون.
به همین خاطر نمیشه دقیق محاسبه کرد.
سوال دومت رو نمیدونم.ریاضی ام.
کسایی که 91 شرکت می کنن و 90 فارغ شدن باید دوباره امتحان نهایی بدن.
حتی الامکان همین امسال تمومش کنید.
.................................................. .
اگر به چند صفحه ی گذشته دقت کنین همه پست ها مربوط به تاثیر معدله.
این قدر تمرکزتون رو رو چیزای الکی نذارین!
چه 15 چه 25 چه صفر شما باید حداکثر تلاشتون رو بکنید.
رفقا برید حال کنید !.
......................................
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سئوالات آزمون سال 90 در حدود اطلاعات علمی مشخص شده نظام جدید متوسطه سالی واحدی است، گفت: «دروس نهایی سال سوم دبیرستان 25 درصد در کنکور سراسری 90 تأثیرگذار است».
حسین توکلی افزود: «کنکور سراسری سال 90 برای پذیرش دانشجو در دوره های شبانه، روزانه، بین الملل، دانشگاهها و دانشگاه پیام نور، مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش ویژه فرهنگیان شاغل همانند سال گذشته در یک مرحله برگزار می شود».
وی اظهار داشت: »در این آزمون دارندگان دیپلم نظام قدیم و مدرک پیش دانشگاهی و داوطلبان شاغل به تحصیل در دوره پیش دانشگاهی که 31 شهریور فارغ التحصیل می شوند، می توانند ثبت نام کنند».
معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش گفت: «دارندگان مدرک کاردانی مورد تأیید وزارت علوم، بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی و دارندگان مدرک کاردانی پیوسته فنی و حرفه ای حق ثبت نام در این آزمون را خواهند داشت».
وی اظهار داشت: «این آزمون برای کلیه داوطلبان اعم از نظام جدید و قدیم شامل آزمون عمومی اختصاصی به صورت تستی و در حدود اطلاعات علمی مشخص شده نظام جدید متوسطه سالی واحدی است».
توکلی گفت: «سوابق تحصیلی در این آزمون به صورت نمرات تراز شده دروس امتحانات نهایی برای دیپلمه های نظام جدید یکی از سالهای 84 تا 89 که امتحانات سال سوم آنها نهایی برگزار شده به میزان 25 درصد در نمره آزمون 90 تأثیر خواهد داشت».
هیچی دیگه به فنا رفتیم.
معدل کتبی ام همچین بد هم نیست 18.06 ولی 15 درصد بود بهتر بود.
ما که رسما نابود شدیم! معدل کتبی ۱۵ بود! (ریاضی)هیچی دیگه به فنا رفتیم.
معدل کتبی ام همچین بد هم نیست 18.06 ولی 15 درصد بود بهتر بود.![]()
سلام دوستان معدل مهم نسیت سما برید به ادرس زیر اینا نفرات 50 تا 100 کنکور هستن معدل 14 هم هست !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)