سلام خدمت دوستان
من این فایل رو اینجا آپلود می کنم و از دوستان می خوام در حل این سوالات بهم کمک کنن هر دوستی زحتش رو می تونه بکشه ممنونش میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان
من این فایل رو اینجا آپلود می کنم و از دوستان می خوام در حل این سوالات بهم کمک کنن هر دوستی زحتش رو می تونه بکشه ممنونش میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني بردار رو يه جوري به صورت مضربي از بردار ديگه نوشتن همين كه ما مي يايم برحسب i,j مي نويسيم اومديم برداري رو بر حسب برداري ديگه نوشتيم
سلام.
میشه یه نفر انتگرال زیر را برام حل کنه؟
![]()
جواب شما رو قبلا دوستان دادن
برای حل اینگونه سوالات یکضرب احتمالات رو در هم ضرب کنیم کمتر گیج میشیم.
اول از همه باید 6 انتخاب از 8 انتخاب ممکن داشته باشیم که در آن عدد فرد بیاید بنابراین داریم:
(انتخاب 6 از 8) * ((احتمال عدد فرد) به توان 6)
نکته ای که شما اینجا جا انداختی اینه که تو دو حالت دیگه نباید عدد فرد بیاد و حاصل بالا در ((احتمال عدد زوج) به توان 2) ضرب میشه.
این کار رو برای حالت های 7 بار عدد فرد و تماما عدد فرد هم تکرار میشه.
شرمنده که همش رو به صورت حروف نوشتم چون من هنوز بلد نیستم عکس تو این صفحه آپلود کنم. به محض اینکه بتونم راه حل رو براتون به صورت فرمول میذارم. فعلا امیدوارم متوجه شده باشین.
Last edited by davy jones; 31-05-2009 at 12:19.
بالاخره تونستم عکس آپلود کنم
![]()
سلام دوست عزيز خيلي ممنون كه منو متوجه اشتباهم كردي
شما مي تونيد از روش زير هم استفاده كنيد كه البته نيازي به آژلود نداره فقط كافيه عكسي رو كه از سايت به دستاوردين كپي پيس كنيد
سلام
اگه شما تو کنکور باشین این تست رو چه جوری حل میکنین؟
راهنمایی : به نظرم اگه از هوپیتال استفاده نکنین بهتره جون باید 4 دفعه مشتق بگیرین و هر بار به عبارت پیچیده تری میرسین و وقت زیادی هدر میره!
جوابش رو فردا براتون میذارم.
موفق باشین.
Last edited by davy jones; 01-06-2009 at 13:37.
این سوال مربوط به آمار و احتماله.
فرض کنید در یک امتحان تستی شرکت کرده اید. آزمون شامل 99 تا سوال تستیه که به ترتیب از آسون به سخت طبقه بندی شده. ابتدا سوالهای آسون و هر چی جلوتر میریم پاسخ دادن به سوالها مشکلتر میشه. احتمال اینکه سوال اول رو بتونید جواب بدید 99 درصده و احتمال اینکه سوال دوم رو بتونید درست جواب بدین 98 درصد و همین جور یک درصد یک درصد کم میشه تا سوال 99 ام که احتمال اینکه بتونید اون رو درست جواب بدین فقط 1 درصده.
اگه شرط قبولی توی این آزمون این باشه که شما حداقل بتونید به 60 سوال از 99 سوال آزمون پاسخ درست بدهید به چه احتمالی توی این امتحان قبول میشید؟
جواب این سوال رو خودمم نمیدونم. هر کس حلش رو میدونه لطفا با راه حل کامل توضیح بده.
ممنون
موفق باشین.
لطفا این سوالها رو برایم تایپ کنید:
اون انتکرال آخری رو اشتباه دادم کلش به توان 2 اینجوری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)