تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 451 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مهران جان دست ات درد نکنه برادر.
    منم همون فکر شما رو می کنم. چون اساسا اگر بایوس بپره یا باید کلا آی سی رو عوض کرد (اینطور که از قبل می دونستم و الان هم یه تحقیقی کردم) و یا اینکه دوباره باید خارج بشه از روی مادر برد و پروگرام بشه!
    حالا باید اضافه کنم که لپ تاپ من روشن میشه ولی انگار در حالت هنگ میمونه چون چراغ نام لاک و کپس لاک روشن میمونه امیدوارم راه ساده ای داشته باشه درست شدنش...
    البته یک سری مادر بردهای همین اسوس دال بایوس بود برای همچین مواقعی یه بایوس پشتیبان داشت که فکر نکنم روی این لپ تاپ همچین امکانی باشه ...
    باید ببرم گارانتی سازگار ... کسی آدرس دفتر مرکزیشون رو بلده؟

سلام دوستان. حسن جان اول به شما تسلیت میگم و بعد علی آقا .... گفتم لپ تاپم دستم نیست یادتونه ؟؟ خب مال من هم به علت مشکل الان رفته گارانتی. !!!!!!!!!!

مشکل دمای بالاش رو به یه دوست گفتم که خودش استاد بود. بعد از بررسی حالتای مختلف پاور آپشن آپگرید بایوس رو پیشنهاد کرد. بایوس 212 رو دان کردیم که تست کنیم، چون گفتم قبلی ها رو تماما خودم تست کردم و مشکل دما همچنان وجود داشت. از همون منوی تو بایوس مادربورد آپگرید کردیم. مراحل کار رو دقیقا مثل من انجام داد فقط یه فرق کوچولو داشت اون هم این بود که از رو هارد بایوس رو آدرس دادیم و آپ کردیم. البته فکر نمیکنم مشکل این باشه.

چشمتون روز بعد نبینه. همون ریسکی که میگفتم خودم به جون میخرم اومد سراغم. مراحل آپدیت بایوس از تو منوی بایوس رو واسه همین ننوشتم که مشکلی برای کسی پیش نیاد. از تو ویندوز خطرش کمتره ولی نمیشه دانگرید کرد. دوستم کلی تعجب کرد آخه خیلی بیشتر از من بایوس دستکاری کرده بود. اورکلاک که خوراکش بود و ... خلاصه وارد بود و تعمیرات هم میکرد.

بگذریم لپ تاپ خاموش شد و دیگه روشن نشد. !!!!
    خیلی کم این مشکل پیش میاد. در مورد لپ تاپ های سری ای پی سی ایسوس با 30 ثانیه تخلیه بار مدارهای لپ تاپ از طریق روشن نگه داشتن دکمه پاور و در آوردن باتری و گذاشتن دست رو پورتهای یو اس بی و ای ساتا یا روی ورودی باتری و ... لپ تاپ به حالت اول برمیگرده ولی من همه کارایی که بلد بودم کردم و مشکل حل نشد.

دوستم بایوس پروگرمر داشت و منم فکر میکردم با پروگرم کردنش مشکل حل شه ولی دست میزدم به پیچا گارانتیش میپرید. ولی غلط کردم این کارو نکردم.
    چرا ؟؟؟
    آخه این گارانتی های تو ایران زیاد به درد بخور نیست. یا پول کار رو میگیرن کامل البته به بهانه های مختلف و یا یه دستکاری میکنن تو سخت افزار و ...
    خلاصه اشتباه کردم.

بردم شرکت ویستا. سایتش vistaitd دات کام هست. آدرسش هم تو خیابون خالد استانبولی پایین تر از میدون ونک خیابان 14 پلاک 5 بود. سر راست بود و راحت پیدا کردم.
    خب رفتم تحویل دادم ولی خیلی ناراحتم ندادم دوستم درستش کنه. آخه نوشته بود شرایط گارانتی رو قبول دارین و منم امضا کردم و یکی از شرایط این بود:

کلیه تعمیرات قطعه با هزینه ی کمتر از 150000 ریال و دیگر محصولات با هزینه ی کمتر از 350000 هزار ریال بدون هماهنگی با مشتری انجام خواهد گرفت و مشتری متعهد به پرداخت وجه می باشد.

اولا که 350000 هزار ریال میشه 35 میلیون تومن درسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوما آخه شاید اونا بلد نباشن بایوس رو درست کنن و بلد نباشن مشکل رو بفهمن. در نتیجه کلا مادربورد رو عوض کنن !!!!! بعد پولش رو من باید بدم !!!!!!!!!!!!!! اصلا گیرم سی پی یو سوخت. مشکل از سازنده هست که فکر انتقال حرارت نبوده. عوضش کنن من باید پولش رو بدم !!!!!!!!!!!

خدایی آدم این ها رو میبینه نفله میشه. حالا هی به دوستان میگم وقتی نرم افزارها 95 درصدشون کمتر از 2 هسته رو استفاده میکنن برین دو هسته ای بگیرین میگن نه 4 تاییش 200 تومن گرونتره اشکال نداره، نتیجش این میشه.
    حالا خوبه مطمئنم چیزی نسوخته و نرم افزارهای مانیتورینگ دما چند تاش روش نصب بوده و نمیتونن بهونه بیارن وگرنه حسابم با کرام الکاتبین بود. یهوی میگفتن کلا همه چی سوخته بیا پول یه ان 61 دیگه رو بده ببینیم چی میشه.

به هر حال لپ تاپ خوبی بین چهار هسته ای هاست ولی تو ایران رو گارانتی زیاد حساب باز نمیشه کرد.

همین شرکت اچ پی هم گارانتی کرده. دارم میگم کرده !!!! ولی رفتم دیدم تابلو زده به دلیل تحریم اچ پی گارانتی خبری نیست ولی اگه خواستید از تعمیرات استفاده کنین باید پولش رو بدین !!!!!!

کلا خیلی جالبه. سعی کنید سر و کارتون به این گارانتی بازها نیافته. 50 تومن واسه گارانتی میکشن رو قیمت لپ تاپ بعد هیچی به هیچی.

البته بزارین یه هفته دیگه تو نوبته ، تا بازش کنن ببینن توش چه خبره. نتیجه ی تعمیرات رو بهتون خبر میدم. اگه تازه نخریدید به نظرم صبر کنین ببینم چه قدر از من میگیرن و اگه زیاد بود هر جا دیگه فکر میکنید بلدن بدین تعمیرش کنه.

پروگرم کردن بایوس یه جورایی شبیه پروگرم کردن یه میکرو مثل یه AVR یا هسته ی یه ARM هستش. کار سختی نیست. حالا ببینم چی میشه.

تعمیر بایوس از راه های مختلف:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم چند تا لینکه در مورد ترکیدن پی سی و لپ تاپ بعد از آپ کردن بایوس. البته اینها نهایتش فرستادن گارانتی و مادربورد رو رایگان عوض کردن. ولی اینجا ایرانه و فرق داره.

کد:
    x301.html

کد:
    /td-p/244629

کد:
    کد:
    کد:

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

چه بلا هایی که شما سر این ای سوز بیچاره نیوردین!!!
    ولش کنین به حال خودش کاراشو خوب انجام میده! راستی چرا حسن لپ تاپشو اینقد ارزون گرفته؟
    البته مدلش 1کم با من فرق داشت تو ram & hard کلا من از یک شرکت معتبر گرفتم که کارای خدماتی و همه چیزش کامله! و از این بابت خیالم راحته!!
    مغازه هم میتونستم بگیرم اما مغازه کارا خدماتو.... اینارو انجام نمیده!!
    ایشالا هیشکی به مشکل نمیخوره!!
    ایشالا..
    اونم با گارانتی ویستا گرفته. تازه گرون هم گرفته من اون مدل رو گرفم 1350

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان راستی در مورد رم کسی به من کمک نمیکنه. رم خوب از کجا بگیرم ؟

هر وقت میرم میزنم یه مساله مش بندی بشه و مش یه کم سنگینه فضای رم پر میشه و مجبور میشم با مش کمتر و رم پایین تر حل کنم.

یه کمکی کنین بگین رم چهار اصلا تو بازار هست و اگه هست چه مارکی کجا داره؟

قید لیتنسی خوب رو هم زدم خلاص. همین لیتنسی 9 باس 1333 هم خوبه. تفاوت سرعت کار همش 2 3 درصد بیشتر از لیتنسی 7 میشه و به کارم نمیاد. البته اگه قیمتش 10 درصد بیشتر نره بالا لیتنسی 7 هم بد نیست. آخه نمیخوام بندازم رو سیستم بعد به خودم تلقین کنم سرعت خیلی بهتر شده چون معمولا رم 3 تا 4 گیگ سرعت ماکزیمم رو روی یه سیستم میده و بیشترش دیگه واسه همین برنامه های رم خوره. واسه این برنامه هام نبود اصلا نمیگرفتم و همون امتیاز الکی ویندوز برام بس بود.

واسه این عددی که گفتم 2 3 درصد تایمینگ تو سرعت پردازش ها موثره هم میتونین این لینک ها رو ببینید، شاید دوستان بخوان بخرن و بهتره این هارو هم توضیح بدم شاید به دردتون بخوره:

این چند تا رم رو تست کردن:
    کد:
    سیستم تست یه کور آی سون 2.93 گیگاهرتزیه با 8 مگ کش. گرافیکش جی تی ایکس 260 هست که شاید 1.5 برابر لپ تاپ من قدرت داره. مادربوردش هم خیلی خوبه و قابلیت اس ال آی رو هم داره. مدلش EVGA P55 هست. این سی پی یو و مادربورد نتونه 8 گیگ رم رو خوب استفاده کنه دیگه لپ تاپ من که هیچی ...
    کد:
    بهترنی تایمینگ پایدار با ولتاژهای مختلف توسط ساندرا تست شده که نتیجه خیلی نزدیک به هم هست:
    کد:
    قیمتاشون هم که اینجا نوشته و در نهایت یکی از اونایی که یه کم ارزونتره رو انتخاب کرده:
    کد:
    خب این تست ساندار بود. حالا تو برنامه ها چی ؟ رم های دو گیگ رو ببینید. البته مال دستاپه ولی ببینید تفاوت کارایی چه قدری هست. 13 برند تاپ دعوت شدن و 8 تاشون شرکت کردن.
    کد:
    برای هر برند تو صفحات بعدی توضیح داده که cpuz چه تایمینگی رو گزارش میکنه و قیمتش و ... چه طوریاست.
    بعد اور کلاک هم کرده که .... این یکی خطریه بی خیالش ولی هر چیه ocz platinium بهتره بوده:
    کد:
    سیستم تست یه کور تو اکستریم با مادر بورد ایسوس و کارت گرافیک 8800gtx هست:
    کد:
    با 1.8 ولت ولتاژ رم کمترین زمان تاخیر رم ها به ازای مقادیر مختلف کلاک مموری رو تو این جدول گذاشته:
    کد:
    تست تبدیل فایل به دایو ایکس:
    کد:

بین بهترین برند و بدترینش همش 2 ثانیه تو 80 ثانیه تفاوت ایجاد شده. تست اینکدر XVID هم ادامشه.

این هم تست اینکدر معروف lame واسه تبدیل به ام پی تری:
    کد:

اینجا تو 96 ثانیه زمان تبدیل تنها 1 ثانیه تفاوت زمان کار بوده. تست اینکدر صدای سونی یعنی ogg هم در ادامش آورده.

خب تست بازی ها !!! :
    کد:
    جالبه تو بازی فیر 2 فریم ریت در بدترین حالت 310 و در بهترین حالت 316 بوده. یعنی همون 2 درصد تفاوت سرعت اجرای بازی به خاطر نوع رم.

تفاوت زمان رندر کردن با تری دی مکس :
    کد:

اینم جدول قیمت نیو اگ هست. قیمتاش نزدیک هم هستن و آدم گیج میشه.
    کد:
    ممنون میشم کسی در مورد مکان فروش و برندهای موجود کمک کنه.

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

میدونم سرتون شلوغه ولی لطفا من رو هم راهنمایی کنید.
    من بهت پیشنهاد میدم یه کار خوب کنی
    خیلی راحت اون ویندوز رو پاک کن و از لینک ویندوزی که تو همین تاپیک هست استفاده کن
    این رو دانلود کن و با سریال خودت رجیستر کن
    خیلی کارایی لپ تاپ من بعد از نصب این ویندوز بهتر شده
    ویندوز خودش خیلی خیلی سنگینه

5. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بردم شرکت ویستا. سایتش vistaitd دات کام هست. آدرسش هم تو خیابون خالد استانبولی پایین تر از میدون ونک خیابان 14 پلاک 5 بود. سر راست بود و راحت پیدا کردم.
    خب رفتم تحویل دادم ولی خیلی ناراحتم ندادم دوستم درستش کنه. آخه نوشته بود شرایط گارانتی رو قبول دارین و منم امضا کردم و یکی از شرایط این بود:

کلیه تعمیرات قطعه با هزینه ی کمتر از 150000 ریال و دیگر محصولات با هزینه ی کمتر از 350000 هزار ریال بدون هماهنگی با مشتری انجام خواهد گرفت و مشتری متعهد به پرداخت وجه می باشد.

اولا که 350000 هزار ریال میشه 35 میلیون تومن درسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوما آخه شاید اونا بلد نباشن بایوس رو درست کنن و بلد نباشن مشکل رو بفهمن. در نتیجه کلا مادربورد رو عوض کنن !!!!! بعد پولش رو من باید بدم !!!!!!!!!!!!!! اصلا گیرم سی پی یو سوخت. مشکل از سازنده هست که فکر انتقال حرارت نبوده. عوضش کنن من باید پولش رو بدم !!!!!!!!!!!

خدایی آدم این ها رو میبینه نفله میشه. حالا هی به دوستان میگم وقتی نرم افزارها 95 درصدشون کمتر از 2 هسته رو استفاده میکنن برین دو هسته ای بگیرین میگن نه 4 تاییش 200 تومن گرونتره اشکال نداره، نتیجش این میشه.
    حالا خوبه مطمئنم چیزی نسوخته و نرم افزارهای مانیتورینگ دما چند تاش روش نصب بوده و نمیتونن بهونه بیارن وگرنه حسابم با کرام الکاتبین بود. یهوی میگفتن کلا همه چی سوخته بیا پول یه ان 61 دیگه رو بده ببینیم چی میشه.

به هر حال لپ تاپ خوبی بین چهار هسته ای هاست ولی تو ایران رو گارانتی زیاد حساب باز نمیشه کرد.

کلا خیلی جالبه. سعی کنید سر و کارتون به این گارانتی بازها نیافته. 50 تومن واسه گارانتی میکشن رو قیمت لپ تاپ بعد هیچی به هیچی.
    یه جاهایی یه کم اشتباه داریا
    ببین اولا که 350 هزار ریاله اینی که نوشتی یعنی 35 هزار تومن
    2وما دیگه انقد هم کشکی نیست اونی که میبینی نوشتن که کار از محکم کاری عیب نکنه اما معمولا تلاش میکنن تا هرجور شده مشتری رو راضی نگه دارم،دقیقا عین همین نوشته ای که از شما تعهد گرفت تو ویستا بری آواژنگ هم هست،بری پارس کامتل هم هست بری 5(دیجیتال) هم هست..
    اون بیشتر واسه دستگاه های خارج از گارانتیه
    دستگاه شما حتی اگه قطعش سوخته باشه موظفن رایگان عوض کنن و میکنن این کار رو،پس از این بابت نگران نباش
    و مسئله ی دوم که گفتی 50 تومن میکشن رو لپ تاپ نه عزیز من این حرفا نیست شرکت وارد کننده (گارانتی)برای این مدل، من امرتات رو خبر دارم نزدیک 200 تومن میکشه رو قیمت دستگاه ...
    حالا خودت تا ته ماجرا رو برو
    Last edited by pooria-ir; 06-09-2010 at 18:59.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دوستان راستی در مورد رم کسی به من کمک نمیکنه. رم خوب از کجا بگیرم ؟

هر وقت میرم میزنم یه مساله مش بندی بشه و مش یه کم سنگینه فضای رم پر میشه و مجبور میشم با مش کمتر و رم پایین تر حل کنم.

یه کمکی کنین بگین رم چهار اصلا تو بازار هست و اگه هست چه مارکی کجا داره؟
    من در مورد بازار ایران نمیتونم کمکی بهت بکنم اما فقط این رو میتونم بهت بگم که من تمام برندها رو قبل از خریدم رمم زیر و رو کردم.

بهترین تایمینگ رو از رمهایی با باس 1333MHz برند Kingston داره که تایمینگش 7.7.7.20 هست.

بعد از اون تایمینگ همه رمهای 1333 مگاهرتزی 9 میشه و از بین 9 ها بهترین تایمینگ رو OCZ داره.

حالا من چرا Kingston HyperX KHX1333 رو با تایمینگ 7.7.7.20 نگرفتم دلیلش این بود که بعضی ها این رم رو روی ASUS G73JH و همچنین G51 امتحان کرده بودند و مشکل بلو اسکرین یا صفحه آبی رو باهاش داشتند.

سایت زیر رو ببین مشخصات رم نوشته شده. در قسمت مشخصات یک تب وجود داره به اسم FeedBack . اونجا که بری نظرات کسانی رو که استفاده کردند رو میتونی بخونی. روی اکثر لپ تاپ ها خوب کار کرده اما روی ایسوس نه.

کد:

اینو من فقط بهت معرفی کردم و پیشنهاد هم نمیکنم بگیریش چون ریسک کار نکردن و بلو اسکرین اونوقت پای خودته. اما اگر شانس بیاری و کار کنه بهترین تایمینگ بین رمهای 1333MHz رو خواهی داشت.

این هم لیست رمهای 1333MHz.

کد:

راستی این بنچ مارکهایی که گذاشتی مربوط به رمهای پی سی میشه نه لپ تاپ. در لپ تاپ رمها زمین تا آسمون با رمهای پی سی فرق میکنند. یک رم پی سی DDR2 از یک رم لپ تاپ DDR3 خیلی سریعتر میتونه باشه.

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

رو چه حالتی؟؟
    high performance؟ ماله من در حال حاضر پس از روشن بودن 6 ساعته دما رو 77 ه!!!!!!!! البته رو حالت high performance.

حالتش رو که گفتم. پست 1942 رو دوباره بخون.
    entertainment
    Last edited by M E H R A N; 06-09-2010 at 19:23.

8. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان. حسن جان اول به شما تسلیت میگم و بعد علی آقا .... گفتم لپ تاپم دستم نیست یادتونه ؟؟ خب مال من هم به علت مشکل الان رفته گارانتی. !!!!!!!!!!

مشکل دمای بالاش رو به یه دوست گفتم که خودش استاد بود. بعد از بررسی حالتای مختلف پاور آپشن آپگرید بایوس رو پیشنهاد کرد. بایوس 212 رو دان کردیم که تست کنیم، چون گفتم قبلی ها رو تماما خودم تست کردم و مشکل دما همچنان وجود داشت. از همون منوی تو بایوس مادربورد آپگرید کردیم. مراحل کار رو دقیقا مثل من انجام داد فقط یه فرق کوچولو داشت اون هم این بود که از رو هارد بایوس رو آدرس دادیم و آپ کردیم. البته فکر نمیکنم مشکل این باشه.

چشمتون روز بعد نبینه. همون ریسکی که میگفتم خودم به جون میخرم اومد سراغم. مراحل آپدیت بایوس از تو منوی بایوس رو واسه همین ننوشتم که مشکلی برای کسی پیش نیاد. از تو ویندوز خطرش کمتره ولی نمیشه دانگرید کرد. دوستم کلی تعجب کرد آخه خیلی بیشتر از من بایوس دستکاری کرده بود. اورکلاک که خوراکش بود و ... خلاصه وارد بود و تعمیرات هم میکرد.

بگذریم لپ تاپ خاموش شد و دیگه روشن نشد. !!!!
    خیلی کم این مشکل پیش میاد. در مورد لپ تاپ های سری ای پی سی ایسوس با 30 ثانیه تخلیه بار مدارهای لپ تاپ از طریق روشن نگه داشتن دکمه پاور و در آوردن باتری و گذاشتن دست رو پورتهای یو اس بی و ای ساتا یا روی ورودی باتری و ... لپ تاپ به حالت اول برمیگرده ولی من همه کارایی که بلد بودم کردم و مشکل حل نشد.

دوستم بایوس پروگرمر داشت و منم فکر میکردم با پروگرم کردنش مشکل حل شه ولی دست میزدم به پیچا گارانتیش میپرید. ولی غلط کردم این کارو نکردم.
    چرا ؟؟؟
    آخه این گارانتی های تو ایران زیاد به درد بخور نیست. یا پول کار رو میگیرن کامل البته به بهانه های مختلف و یا یه دستکاری میکنن تو سخت افزار و ...
    خلاصه اشتباه کردم.

همین شرکت اچ پی هم گارانتی کرده. دارم میگم کرده !!!! ولی رفتم دیدم تابلو زده به دلیل تحریم اچ پی گارانتی خبری نیست ولی اگه خواستید از تعمیرات استفاده کنین باید پولش رو بدین !!!!!!

البته بزارین یه هفته دیگه تو نوبته ، تا بازش کنن ببینن توش چه خبره. نتیجه ی تعمیرات رو بهتون خبر میدم. اگه تازه نخریدید به نظرم صبر کنین ببینم چه قدر از من میگیرن و اگه زیاد بود هر جا دیگه فکر میکنید بلدن بدین تعمیرش کنه.

پروگرم کردن بایوس یه جورایی شبیه پروگرم کردن یه میکرو مثل یه AVR یا هسته ی یه ARM هستش. کار سختی نیست. حالا ببینم چی میشه.

تعمیر بایوس از راه های مختلف:
    کد:
    این هم چند تا لینکه در مورد ترکیدن پی سی و لپ تاپ بعد از آپ کردن بایوس. البته اینها نهایتش فرستادن گارانتی و مادربورد رو رایگان عوض کردن. ولی اینجا ایرانه و فرق داره.

کد:
    x301.html

کد:
    /td-p/244629

کد:
    کد:
    کد:
    عجب... پس شما هم این مشکلو داشتی.. یه ندا داده بودی ما اینقدر با بایوس ور نمی رفتیم یک مزیت درمیون گذاشتن مشکلاتمون با بقیه تو همچین جایی همینه .. مثلا من خوشحالم که امروز صبح وای پریون با دیدن پست من از انجام این کار صرف نظر کرد و من این رو یک موفقیت برای خودم می دونم...
    البته علیرضا جان این مساله خودت میدونی که بستگی به ساهختار سیستم داره همونطور که گفتم بعضی مادر بردها دو بایوس دارن برای روز مبادا و برخیشون راحت میشه بایوس رو بازنشانی کرد ... باید دید تو این مدل چطوره .
    حالا یک بزرگواری کن و مراحل کار و هزینه ای که احتمالا ازت گرفتن رو بگو البته گارانتی من سازگار ارقام هست و ظاهرا گارانتی بدی نیست ...
    امیدوارم مشکلت حل بشه و مشکل من هم زودتر حل بشه بدجور بهش عادت کرده بودمم حالا که با این پی سی به پیسی خوردم قدرشو می فهم ام و اینکه چقدر سریع و خوب بود بنده خدا

10. 2 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه.راه هایی هم هست که در لپ تاپ را باز کنید و پیچ ها هیچ اسیبی نبینه. ولی پیچ گوشتی کوچیک(ساعتی)و چسب مخصوص میخواهد که به پیچها آسیب نزنه.گارانتی هم نمیسوزه.من خودم بازش کردم.ولی به شما توصیه نمیکنم.اگر هم باز کردید دستکش دست کنید که اثر انگشتتون روی قطعات نمونه.حوصله زیادی میخواهد.
    ونت و سی پی یو و رمها و...
    رمها:Kingston

فکر کنم وایرلس باشه:

سی پی یو:

درب پشت لپ تاپ:

هارد:Seagate
    نشد عکسش را آپ لود کنم.شرمنده.
    Last edited by yperion(-); 07-09-2010 at 12:34.

12. 4 کاربر از yperion(-) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

ویستا که چیز خواستی من ندیدم اونم بازکنی درشو گارانتیش میپره؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من در مورد بازار ایران نمیتونم کمکی بهت بکنم اما فقط این رو میتونم بهت بگم که من تمام برندها رو قبل از خریدم رمم زیر و رو کردم.

بهترین تایمینگ رو از رمهایی با باس 1333MHz برند Kingston داره که تایمینگش 7.7.7.20 هست.

بعد از اون تایمینگ همه رمهای 1333 مگاهرتزی 9 میشه و از بین 9 ها بهترین تایمینگ رو OCZ داره.

حالا من چرا Kingston HyperX KHX1333 رو با تایمینگ 7.7.7.20 نگرفتم دلیلش این بود که بعضی ها این رم رو روی ASUS G73JH و همچنین G51 امتحان کرده بودند و مشکل بلو اسکرین یا صفحه آبی رو باهاش داشتند.

سایت زیر رو ببین مشخصات رم نوشته شده. در قسمت مشخصات یک تب وجود داره به اسم FeedBack . اونجا که بری نظرات کسانی رو که استفاده کردند رو میتونی بخونی. روی اکثر لپ تاپ ها خوب کار کرده اما روی ایسوس نه.

کد:

اینو من فقط بهت معرفی کردم و پیشنهاد هم نمیکنم بگیریش چون ریسک کار نکردن و بلو اسکرین اونوقت پای خودته. اما اگر شانس بیاری و کار کنه بهترین تایمینگ بین رمهای 1333MHz رو خواهی داشت.

این هم لیست رمهای 1333MHz.

کد:

راستی این بنچ مارکهایی که گذاشتی مربوط به رمهای پی سی میشه نه لپ تاپ. در لپ تاپ رمها زمین تا آسمون با رمهای پی سی فرق میکنند. یک رم پی سی DDR2 از یک رم لپ تاپ DDR3 خیلی سریعتر میتونه باشه.

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

حالتش رو که گفتم. پست 1942 رو دوباره بخون.
    entertainment
    آقا مهران اون لینک نیو اگ که دادم مال همین رمهای لپ تاپه که تو بخش پاور سرچ زدم فقط 4 گیگ ها رو نشون بده اونم با باس 1333 باشه.

مشکل صفحه آبی در حالت دوال چنل برای رمی که گفتین فقط وجود نداره. فکر کنم مارک پاتریوت یا جی اسکیل بود که همین مشکل رو داشت. توی نیواگ تو بخش فید بک مشتریان نوشته بود و جوابش رو از سایت رسمی داده بودن که اینا گارانتیش لایف تایمه و هر گونه مشاهده همچین مواردی در هر زمانی که باشه منجر به تعویض قطعه اون هم بدون هیچ سوالی میشه !!!!!!!!!!!!!!!!! مشا الله گارانتی !!!!!!!!!!! ای ول .... آهان اینم لینک صفحه ی مذکور:

کد:
    کد:
    این هم که میگین خودش مساله ایه. من فعلا میخوام بدونم چی تو بازار هست که بعد برم رو اون مارک کار کنم ببینم مشکلاتش خنک کاریش پایداریش و البته قیمتش چه طوره.

بنچی که گذاشتم گفتم مال دستاپه. منظورم همون بود که گفتم. میخواستم بگم اون چهار تا زمان تاخیر تاثیر شدیدی رو سرعت پردازش نداره. البته تفاوت قیمتش هم اگه کم باشه خب زمان تاخیر کمتر بهتره.

به نظرم مهمترین عامل انتخاب رم واسه این لپ تاپای داغ پایداریشه. الان corsair رم با باس 2533 زده که بالاترین رکورده ولی یه تستی تو آناند تچ کرده بودن و گفته بودن کلیه رم های 2000 به بالا یه اشکال دارن که مربوط به جنس مواد به کار برده شده هست. البته الان همون سرعت بالاها فروخته میشه و خوب هم کار میکنه ولی مشکلاتی داره که در آینده ممکنه جدی بشه. مقالش رو دیدم لینک میذارم.
    الان هم لینک نذاشتم چون گفتم کی میخواد بره حالا از اینا بخره ؟؟؟؟؟
    فعلا ببینم یه هارد و رم خوب تو بازار هست و اگه دیدم به بقیه هم آدرس میدم استفاده کنن.

15. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •