با سلام!
ترجمه ارور رو نمی دونم ( چون انگلیسی نیست! ) ولی باید بگم که احتمالا کرک رو نریختی ... ویا کرک اشتباهی ریختی ... اگر سوال دیگه ای داشتی در تاپیک حل مشکلات نصب بازی ها ... مطرح کن!
با تشکر
با سلام!
ترجمه ارور رو نمی دونم ( چون انگلیسی نیست! ) ولی باید بگم که احتمالا کرک رو نریختی ... ویا کرک اشتباهی ریختی ... اگر سوال دیگه ای داشتی در تاپیک حل مشکلات نصب بازی ها ... مطرح کن!
با تشکر
P No : 11
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Only For Sharing !
hey everyone,
what's the meaning of " gluntes" in this sentence?
l
Hey, why don't you work on my glutes a little bit
Dear Archi-Girl,
where is this sentence? in a movie?
glutes is a slang witch means : gluteus muscle (any of a number of muscles in the buttocks)
have fun buddy
سلام
معادل عبارت (( طول درمان )) رو می خواستم که در فارسی برای بیان مدت زمان مورد نیاز برای بهبود یک بیماری بکار میره!
ممنون
فکر کنم بشه Therapy Durationعادل عبارت (( طول درمان )) رو می خواستم که در فارسی برای بیان مدت زمان مورد نیاز برای بهبود یک بیماری بکار میره!
بزار بقیه هم نظر بدن بعدا استفاده کن.
thanks dear vahed
so what this sentence means?
I'm going to chum the water with your head !l
سلام مجدد
من باز یه سئوال موسیقیایی داشتم
Umm Kulthum is remembered in the Arab world as one of the greatest singers and musicians who have ever lived. It is hard to accurately measure her vocal range at its peak, since most of her songs were recorded live, and she was aware not to strain her voice too much due to the extended rendition of her songs. It is known that she had the ability to sing as low as the second octave, as well as the ability to sing as high as between the seventh and the eighth octave at her vocal peak—yet she also could easily sing over a range surpassing two octaves near the end of her career.
و باز هم بخاطر همه راهنمایی هایی که تا حالا لطف کردین متشکرمندم
البته این تعدادی اصطلاح مربوط به موسیقی داره که من نمی فهمم ولی آنچه رو که می فهمم می نویسم.
«ام کلثوم» در جهان عرب به عنوان یکی از بزرگترین خوانندگان و موسیقی دانانی که تا کنون زیسته اند شناخته می شود. به دشواری می توان گستره صوتی او را اندازه گرفت، چرا که اکثر ترانه های او به صورت اجرای زنده ضبط می شدند و او آگاه بود که بعداً روی موسیقی ضبط شده اصلاحاتی صورت می گرفت و لذا از تمام توان خود استفاده نمی کرد. می دانیم که او قادر بود حتی در اکتاو دوم که خیلی کم محسوب می شود بخواند و همچنین در دوران اوج خود می توانست در اکتاوهای بالای 7 و 8 نیز بخواند، هر چند در انتهای دوران کارش هنوز می توانست در گستره بیش از دو اکتاو آواز بخواند.
![]()
سلام
اگر منظورتون دوره نقاهت باشه ( که معمولا بدون دارو و با استراحت بیماری رو به بهبود میره) میتونین بگین convalescence
اگر منظورتون "طول درمان" یعنی مدتی که باید دارو مصرف کرد تا بیماری بهبود پیدا کنه فکر میکنم بشه گفت treatment period. وقتی کسی تحت درمان باشه هم میگن under treatment
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)