اقا الان من چیکار کنم ؟ از اول باید بازی کنم ؟ یعنی صفحه ی سایه مشکلی از بازی هست یا جزئی از بازی ؟ چون نقشه و اینا همه میاد فقط صفحه ی بازی تاریکه
اقا الان من چیکار کنم ؟ از اول باید بازی کنم ؟ یعنی صفحه ی سایه مشکلی از بازی هست یا جزئی از بازی ؟ چون نقشه و اینا همه میاد فقط صفحه ی بازی تاریکه
کی گفت از اول بازی .
فقط اون مرحله رو از اول برید درست میشه .
والا من اسمشو نمیدونم . فقط میدونم که تو منو زامبی مود پخش میشه . منتظر لینک دانلود میمونم .
من سه بار این مرحله رو از اول رفتم ولی بازم بعد اون صفحه سیاه هست و صدای تیر اندازی فقط میاد . اینم عکس از این مکان تاریک
![]()
عجیبه .
شما نسختون چیه ؟ از آپدیت 2-3 + کرک SKIDROW استفاده کنید . لینک توی امضام هستش .
--------
Hosiyar جان شرمنده لینک دانلود برای ost های این بازی نیست . هر چیم بودش پاک شده . انجمن موسیقیم بستسمن فقط همون یدونه تورنتو پیدا کردم
ببین منظور این نیست که از چکپوینت شروع کنیداااا!...!کلآ استارت رو بزنید بعد ریستارت لیول رو بزنید...
اگر باز درست نشد حجت جان گفت کرک و پچ جدید رو نصب کنید..
من این رو گرفتمالان باید چیکار کنم دوست عزیز ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز من سرویس پک 3 هستش
بفرمایین... این ترک مدت زمانش 1:38 هست که بعد از اتمامش تکرار میشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایل Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3.exe رو اجراش میکنین و محتویات پوشه SKIDROW رو هم کپی میکنین به محل نصب بازی.
اون فایل Downloaded from OneDDL هم پیام بازرگانیه!![]()
دشمنت شرمنده عزیز . تورنت رو خودم هم گیر آوردم . در ضمن مدیر انجمن زحمت آهنگ رو کشیدن .
به هر حال ممنون که پیگیر بودی .
موفق باشی .
و این هم اپدیت 4 این بازی که بیشتر مشکل هارو حل میکنه و تایید شده هست
Call.of.Duty.Black.Ops.Update.4.Read.Nfo-SKIDROW
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با حجم 80 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MILAD2799; 19-12-2010 at 07:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)