تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 674 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بعد هر بازی برای من نیم ساعت دموی تبلیغاتی نشون میده تا بخواد برگرده و دوباره یبار دیگه بازی کنیم
    دیدم اینجا کسی شکایت نکرده گفتم شاید مشکل منه فقط ؟!بعد دوتا تیم فقط قابل بازی هستن دیگه ! بارسا و بارین ؟!
    در قسمت نصب بازي ستينگ رو بزن و تيك گزينه play back movi رو بردار

2. 3 کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث فیفا و PES حکایت بحث استقلال و پرسپولیسه! شما صد سالم بحث کنی که کدوم بهتره، طرفدارای متعصب میگن این عالیه اون یکی آشغاله، طرفدارای منطقی تر عیب اون یکی رو میگم ولی عیب خودشون رو مخفی می کنن، خلاصه این بحث هیچ وقت به نتیجه نمی رسه، حتی اگر دیدگاه علمی و فنی حاکم بشه! چون انسان ها ماشین نیست که یه الگوی مشخص برای همشون یه جور جواب بده!

اما بعضی وقتا کم لطفی طرفداران فیفا در این تاپیک باعث میشه دلخوری برای طرفداران PES به وجود بیاد. به خصوص زمانی که می خوان PES رو یک بازی پر باگ نشون بدن و فیفا رو یه بازی بی نقص، که از قضا اون هم پر باگه، چه تو داوری، چه دروازبان، چه گلهای تخیلی و ...

متاسفانه احترام گذاشتن به عقاید دیگران بین ما ایرانی ها خیلی دشواره، و اغلب ترجیح میدیم با همدیگه درگیر بشیم. یه کم اگر دوستان ملاحظه «نام این تاپیک» رو بکن، این مسائل هم کمتر پیش میاد.

4. 7 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب من امدم اینجا تا به همه بگم شما که میگید ما ها یک مشت حرف بدون منطق میزنیم برید بازی FIFA رو دانلود کنید و بازی کنید تا متوجه بشید فوتبال چیه .نیاز نیست من 1 صفحه بگم شما کافیه خودت امتحان کنی با حرف زدن دهن ادم شیرین نمیشه.برو بخور تا شیرینی فوتبال رو حس کنی.PES از سال 2008 در حال درجا زدن هست و هنوز هم مشکل های که اون زمان داشت رو داره من از اینش بدم میاد حالا Pes 2010 که یادتون نرفته کلکسون باگ بود خدا من چقدر میخندیدم .و حرس میخوردم.که چرا این جوریه حالا هم بوسیدم گزاشتمش کنار چون حالا چیز به جز باگ دارم بازی میکنم.نمیگم من به نظر شما احترام نمیزارم دارم میگم هر کسی نظر خواس خودش رو داره و نظر همه محترم و ارزش منده و کسی حق تحمیل حرف خودش به دیگران رو نداره.حالا اگر شما Pes دوست دارید نظر و سلیقه شخصی خود شماست و محترمه من هم بهش احترام میزارم.دیگه هم بحث نمیکنم تمام.

6. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام.

دوستان بازی دقیقاً کی ریلیز میشه؟؟

ممنون

نکنه اومده ما خبر نداریم؟
    Last edited by HESAM_5700; 17-09-2010 at 10:28.

8. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام.

دوستان بازی دقیقاً کی ریلیز میشه؟؟

ممنون

نکنه اومده ما خبر نداریم؟
    نسخه اصلی بازی نزدیک 20 روز دیگه ریلیز می شه.
    اینی هم که اومده نسخه دمو هستش.
    سپاسگذارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

2 يه چند تا سوال !؟!

سلام به همه دوستان
    من بعد مدت ها اومدمبه اين تاپيك يعني خيلي وقته كه اين تاپيك رو دنبال نمي كنم .....
    در ضمن من همين ديرور دمو 2011 رو دانلو كردم و نصب ... الانم چند تا چيز برام غير عادي اومد به همين خاطر چند تا سوال دارم ... از طرفي هم ماشاالله اين تاپيك خيلي فعاله روزي 10 - 15 صفحه مي ره جلو . وگرنه خودم از صفحه اول مي خوندم اين تاپيك رو و به شما زحمت نمي دادم .... اگه لطف كنين به چند تا سوال من جواب بدين ممنون ميشم ... اگه هم تو صفحه هاي قبلي بحثي راجع به اون شده لطف كنين لينك بدين.
    اين جا هم جا داره از آرمين عزيز تشكر كنم كه اومد به من خبر داد كه دمو قابل بازي 2011 اومده و من هم دانلو كردم و كلي باهاش حال كردم ... /ty Kruvser
    اگه هم بعدا وقت كنم و بچه ها خواستن ( اوناي كه دانلود نكردن و هنو بازي نكردن ) ميتونم براشون يه توضيح مختصر بدم.
    اما بريم سره سوال ها بيش تر از اين حرف زدن خوب نيست
    1- توي 2010 حتي توي 2009 گوشه ي چپ و راست پايين كنار اسم بازيكن حالت تدافعي و حمله رو ميشد تعيين كرد و نشون مي داد حتي مي شد دستي به تيم حالت حمله و .... داد ولي الان نه ميشه اين كار و كرد نه اون گوشه نشون ميده . نشون ميده ها ولي موقع شروع مجدد .... اين دليلش چيه آيا تنظيم خاصي داره ؟
    2- موقعي كه ميخواستيم تو 2010 ...Replay كنيم مي شد دوبين رو زوم كرد كه تو اين 2011 فقط با عقب جلو كردن زوم مي شه ولي اگه بخوايم دوربين از بالا بازيكن رو نشون بده نميشه تو 2010 مي شد اينجا نميشه چرا ؟
    3- من اكثرا با كيبرد بازي مي كنم تو Replay مي شد اون صحنه رو سيو كرد با دكمه خاص (‌ البته با تنظيم خاص خودم ) ولي الان هر چقد مي خوام سيو كنم نمي شه يعني اون دكمه حين بازي كار ميكنه و لي موقعي كه ميخواي سيو كني نميشه!!!
    3- بعضي موقع ها حين بازي زير تصوير بازي 3 رنگ ظاهر ميشه ( آبي - زرد - قرمز ... اگه درست يادم باشه ) ميشه بگين اينا موضوش چيه ؟
    4- توي بازي هم فقط اسم بازيمن ها رو مي نويسه ولي تو 2010 و ختي 2009 مي شد تعيين كرد كه آيا عدد بنويسه يا نه ؟! ولي اينجا هر كاري كردم نتونستم پيدا كنم كه اسم بازيكن رو چطوري از بالا سرش حذف كنم؟
    5- چرا گوشه پايين سمت رات و چپ اسم بازيكن رو نمي نويسه ... البته درسته ها موقعي كه اسم بالا سرش هست لزومي نداره پايين بنويسه ... ولي موخوام موقعي كه اسم رو حذف كردم از بالا سرش ... اسم رو اون گوشه پايين ( چپ و راست ) بنويسه ؟!
    فعلا اين ها نقاط ضعف و تعجب آوري بود كه با يه بازي كردن 10 MIN بدست آورم .... اگه لطف كنين جواب بدين ممنون ميشم

11. این کاربر از MORTAZA.2FUN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

من هردو بازی یعنی پس و فیفا رو دانلود وبازی کردم به نظرم فیفا در حرکات طبیعی تر و روون تره و تماشاگرها و جو استادیوم و گزارشگر و همین طور دروازه بانی بهتره و حرکت 360 درجه موثر تری داره اما پس در گرافیک بالاتره ضمن اینکه بازی کردن پس هیجان بیشتری داره در کل من پس رو ترجیح میدم چون بازی کردن فیفا بعد یه مدتی یکنواخت میشه و اعصاب خورد کن اما پس اینجور نیس
    Last edited by karnavaleroos; 17-09-2010 at 10:39.

13. این کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که demo این دو بازی رو بیاره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samyar_red's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان خداییش قدرت 97 برای زلاتان ابراهیمویچ یکم تخیلی نیست؟اگه اینه پس مسی باید 100 باشه رونالدو هم 99 .خیلی تخیلی قدرت داده.خیلی میخواست بده باید 92 میداد
    اولا 98 هستش نه 97
    دوما اون تکنیک شوتشه نه قدرت!! تو اگه بازیهای زلاتان رو دیده باشی (همین دوتا گل اخیرش تو لباس میلان ب اوسر) میفهمی که واقعا تکنیک شوتهاش بالاست. تو اینتر مخصوصا اگه گلهاشو ببینی میگی 98 هم کمه
    بیان تکنیک شوت یه مقدار سخته باید درکش کنی تو بازی.
    برای مسی هم 100% تکنیک بالا خواهد داشت. اما رونالدو نه. رونالدو شوتاش همه قدرتی هستن
    Last edited by samyar_red; 17-09-2010 at 10:58.

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

بعضیا خیلی گیر می دن . میگن تو 2010 یه چیزایی بود که حذف شده . جیگرا این نسخه دمو هست . هنوز همه چیز رو نداره . این نظر رو وقتی می تونید بدید که نسخه نهایی ریلیز بشه .
    منم امروز دانلود کردم دمو رو و این نسخه رو خیلی خوب می بینم . دیگه 3 ساعت از خودم نقد در نمی کنم . چون همه رو بروبسک گفتن دیگه . فقط دوستان مود excellent رو براش پچی اومده یا نه ؟ و اینکه چه پچ هایی برای اضافه کردن تیمها به صورت رسمی اومده . آرمین جان پست 2 رو آپ کن دیگه . فقط بارسا و بایرن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •