در قسمت نصب بازي ستينگ رو بزن و تيك گزينه play back movi رو بردار
در قسمت نصب بازي ستينگ رو بزن و تيك گزينه play back movi رو بردار
بحث فیفا و PES حکایت بحث استقلال و پرسپولیسه! شما صد سالم بحث کنی که کدوم بهتره، طرفدارای متعصب میگن این عالیه اون یکی آشغاله، طرفدارای منطقی تر عیب اون یکی رو میگم ولی عیب خودشون رو مخفی می کنن، خلاصه این بحث هیچ وقت به نتیجه نمی رسه، حتی اگر دیدگاه علمی و فنی حاکم بشه! چون انسان ها ماشین نیست که یه الگوی مشخص برای همشون یه جور جواب بده!
اما بعضی وقتا کم لطفی طرفداران فیفا در این تاپیک باعث میشه دلخوری برای طرفداران PES به وجود بیاد. به خصوص زمانی که می خوان PES رو یک بازی پر باگ نشون بدن و فیفا رو یه بازی بی نقص، که از قضا اون هم پر باگه، چه تو داوری، چه دروازبان، چه گلهای تخیلی و ...
متاسفانه احترام گذاشتن به عقاید دیگران بین ما ایرانی ها خیلی دشواره، و اغلب ترجیح میدیم با همدیگه درگیر بشیم. یه کم اگر دوستان ملاحظه «نام این تاپیک» رو بکن، این مسائل هم کمتر پیش میاد.
خوب من امدم اینجا تا به همه بگم شما که میگید ما ها یک مشت حرف بدون منطق میزنیم برید بازی FIFA رو دانلود کنید و بازی کنید تا متوجه بشید فوتبال چیه.نیاز نیست من 1 صفحه بگم شما کافیه خودت امتحان کنی با حرف زدن دهن ادم شیرین نمیشه
.برو بخور تا شیرینی فوتبال رو حس کنی.PES از سال 2008 در حال درجا زدن هست و هنوز هم مشکل های که اون زمان داشت رو داره من از اینش بدم میاد حالا Pes 2010 که یادتون نرفته کلکسون باگ بود خدا من چقدر میخندیدم
.و حرس میخوردم
.که چرا این جوریه حالا هم بوسیدم گزاشتمش کنار چون حالا چیز به جز باگ دارم بازی میکنم.نمیگم من به نظر شما احترام نمیزارم دارم میگم هر کسی نظر خواس خودش رو داره و نظر همه محترم و ارزش منده و کسی حق تحمیل حرف خودش به دیگران رو نداره.حالا اگر شما Pes دوست دارید نظر و سلیقه شخصی خود شماست و محترمه من هم بهش احترام میزارم.دیگه هم بحث نمیکنم تمام.
سلام.
دوستان بازی دقیقاً کی ریلیز میشه؟؟
ممنون
نکنه اومده ما خبر نداریم؟![]()
Last edited by HESAM_5700; 17-09-2010 at 10:28.
نسخه اصلی بازی نزدیک 20 روز دیگه ریلیز می شه.
اینی هم که اومده نسخه دمو هستش.
سپاسگذارم.
سلام به همه دوستان
من بعد مدت ها اومدمبه اين تاپيك يعني خيلي وقته كه اين تاپيك رو دنبال نمي كنم .....
در ضمن من همين ديرور دمو 2011 رو دانلو كردم و نصب ... الانم چند تا چيز برام غير عادي اومد به همين خاطر چند تا سوال دارم ... از طرفي هم ماشاالله اين تاپيك خيلي فعاله روزي 10 - 15 صفحه مي ره جلو . وگرنه خودم از صفحه اول مي خوندم اين تاپيك رو و به شما زحمت نمي دادم .... اگه لطف كنين به چند تا سوال من جواب بدين ممنون ميشم ... اگه هم تو صفحه هاي قبلي بحثي راجع به اون شده لطف كنين لينك بدين.
اين جا هم جا داره از آرمين عزيز تشكر كنم كه اومد به من خبر داد كه دمو قابل بازي 2011 اومده و من هم دانلو كردم و كلي باهاش حال كردم ... /ty Kruvser
اگه هم بعدا وقت كنم و بچه ها خواستن ( اوناي كه دانلود نكردن و هنو بازي نكردن ) ميتونم براشون يه توضيح مختصر بدم.
اما بريم سره سوال ها بيش تر از اين حرف زدن خوب نيست
1- توي 2010 حتي توي 2009 گوشه ي چپ و راست پايين كنار اسم بازيكن حالت تدافعي و حمله رو ميشد تعيين كرد و نشون مي داد حتي مي شد دستي به تيم حالت حمله و .... داد ولي الان نه ميشه اين كار و كرد نه اون گوشه نشون ميده . نشون ميده ها ولي موقع شروع مجدد .... اين دليلش چيه آيا تنظيم خاصي داره ؟
2- موقعي كه ميخواستيم تو 2010 ...Replay كنيم مي شد دوبين رو زوم كرد كه تو اين 2011 فقط با عقب جلو كردن زوم مي شه ولي اگه بخوايم دوربين از بالا بازيكن رو نشون بده نميشه تو 2010 مي شد اينجا نميشه چرا ؟
3- من اكثرا با كيبرد بازي مي كنم تو Replay مي شد اون صحنه رو سيو كرد با دكمه خاص ( البته با تنظيم خاص خودم ) ولي الان هر چقد مي خوام سيو كنم نمي شه يعني اون دكمه حين بازي كار ميكنه و لي موقعي كه ميخواي سيو كني نميشه!!!
3- بعضي موقع ها حين بازي زير تصوير بازي 3 رنگ ظاهر ميشه ( آبي - زرد - قرمز ... اگه درست يادم باشه ) ميشه بگين اينا موضوش چيه ؟
4- توي بازي هم فقط اسم بازيمن ها رو مي نويسه ولي تو 2010 و ختي 2009 مي شد تعيين كرد كه آيا عدد بنويسه يا نه ؟! ولي اينجا هر كاري كردم نتونستم پيدا كنم كه اسم بازيكن رو چطوري از بالا سرش حذف كنم؟
5- چرا گوشه پايين سمت رات و چپ اسم بازيكن رو نمي نويسه ... البته درسته ها موقعي كه اسم بالا سرش هست لزومي نداره پايين بنويسه ... ولي موخوام موقعي كه اسم رو حذف كردم از بالا سرش ... اسم رو اون گوشه پايين ( چپ و راست ) بنويسه ؟!
فعلا اين ها نقاط ضعف و تعجب آوري بود كه با يه بازي كردن 10 MIN بدست آورم .... اگه لطف كنين جواب بدين ممنون ميشم![]()
من هردو بازی یعنی پس و فیفا رو دانلود وبازی کردم به نظرم فیفا در حرکات طبیعی تر و روون تره و تماشاگرها و جو استادیوم و گزارشگر و همین طور دروازه بانی بهتره و حرکت 360 درجه موثر تری داره اما پس در گرافیک بالاتره ضمن اینکه بازی کردن پس هیجان بیشتری داره در کل من پس رو ترجیح میدم چون بازی کردن فیفا بعد یه مدتی یکنواخت میشه و اعصاب خورد کن اما پس اینجور نیس
Last edited by karnavaleroos; 17-09-2010 at 10:39.
کسی تو تهران جایی رو سراغ داره که demo این دو بازی رو بیاره ؟![]()
اولا 98 هستش نه 97
دوما اون تکنیک شوتشه نه قدرت!! تو اگه بازیهای زلاتان رو دیده باشی (همین دوتا گل اخیرش تو لباس میلان ب اوسر) میفهمی که واقعا تکنیک شوتهاش بالاست. تو اینتر مخصوصا اگه گلهاشو ببینی میگی 98 هم کمه
بیان تکنیک شوت یه مقدار سخته باید درکش کنی تو بازی.
برای مسی هم 100% تکنیک بالا خواهد داشت. اما رونالدو نه. رونالدو شوتاش همه قدرتی هستن
Last edited by samyar_red; 17-09-2010 at 10:58.
بعضیا خیلی گیر می دن . میگن تو 2010 یه چیزایی بود که حذف شده . جیگرا این نسخه دمو هست . هنوز همه چیز رو نداره . این نظر رو وقتی می تونید بدید که نسخه نهایی ریلیز بشه .
منم امروز دانلود کردم دمو رو و این نسخه رو خیلی خوب می بینم . دیگه 3 ساعت از خودم نقد در نمی کنم . چون همه رو بروبسک گفتن دیگه . فقط دوستان مود excellent رو براش پچی اومده یا نه ؟ و اینکه چه پچ هایی برای اضافه کردن تیمها به صورت رسمی اومده . آرمین جان پست 2 رو آپ کن دیگه . فقط بارسا و بایرن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)