Loaded_nigga جان یه فایل که اینقدر ارزش نداره شما هی تشکر رو میزنی منو شرمنده میکنی![]()
Loaded_nigga جان یه فایل که اینقدر ارزش نداره شما هی تشکر رو میزنی منو شرمنده میکنی![]()
سلام
من در جایی از بازی گیر کردم که باید 4 تا codex پیدا کنیم
من 3 تاش رو به زور پیدا کردم (چون توی نقشه علامتی براشون نیست)
من یه چند صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی اینجا که من گیر کردم کس دیگه ای این مشکل رو نداشت
حالا می خواستم بدونم کلا در این قسمت توی نقشه علامتی برای codex ها وجود نداره و خودمون باید سرچ بدیم تا پیداشون کنیم؟
"این قسمت همون جایی که چند تا مجسمه هم پیدا می کنیم و بر روی سکو های خاصی قرار میدیم تا اون سکو ها باز یشه و از توش 2000f پول در میاریم"
مرسی خیلی زیاد
خیلی باگ داره این بازی.باگ بگم در حدتیم ملی:
اول بازی که هیدن بلید نداری کلیک راست و اسپیسو نگه داشتم و نزدیگ یارو کلیک چپ زدم پرید با هیدن بلید کشتش.نمیدونم هیدن بلیدو از کجا اورد!شایدم انگشت کرده تو چشمش!
واقعا؟ مطمینی با چاقو چیزی نکشته؟ البته نسخه های اولیه هر بازی باگ داره که در اپدیت های بعدیش برطرف میشه
نه دوست من هر چقدر بزنم بازم کمه... خیلی آقایی دستت درد نکنه !!!![]()
آره مطمئنم.همون اوله بازی که دو گروه دعوتتون میشه.واسه دوستمم همین طور شده!!
سلام بچه ها..
آقا يه راهنمايي ميخواستم. الان من تو ونيزم... سكانس 9 فك كنم.
2 تا assasin tomb فك كنم بود داره ديگه.. يكيش كه از يه ساختمون ميرم بالا اونجا بايد داخل شيم.
اون دسته رو ميكشيم بعد از سنگ ها ميرم بالا .. دقيقا گير ميكنم موندم. چيكار كنم.. از سنگ ها بالا ميرم ميرسه به يه مستطيل كه توش داره يه مربع پر ميشه تا اخر كه برسه اون چيزي كه مثل تيكه چوبه مياد اينور. بعد مينوسه كه از جهت اسفاده كنيد سپس دكمه پريدن براي انتخاب محل پريدن! ميدونم بد توضيح دادم اما هيچ جوره بهتر نميشد .. اومدم عكس بگيرم اصلا نميشه.. :(
دوست من اینم راهنمای تمام کدکسها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز چه جوری تو 7 بازی رو اجرا کردی. قبلش مشکلش چی بود؟ چون هرکاری میکنم تو 7 ارور میده و یه پیغام میده که نوشته دیسکانکتم .![]()
دوست عزیز من که بزرگ نوشتم اونایی که جایی گیر کردن اول به این سایت یه سر بزنن حل نشد اینجا بگن تا تاپیک کسل کننده نشه
حالا ببین این سایت با عکس همه چیز رو توضیح داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)