پارس آنلاین الان چند ماهه که داره سرویس 128 با سرعت روزانه 1 مگ و شبانه 1 مگ میده قیمتش هم برای 3 ماه 9 گیگ 32 هزار تومن. من اگه مخابرات انحصاریش نکرده بود حتما می رفتم از پارس آنلاین می گرفتم ولی حیف که نمیشه![]()
پارس آنلاین الان چند ماهه که داره سرویس 128 با سرعت روزانه 1 مگ و شبانه 1 مگ میده قیمتش هم برای 3 ماه 9 گیگ 32 هزار تومن. من اگه مخابرات انحصاریش نکرده بود حتما می رفتم از پارس آنلاین می گرفتم ولی حیف که نمیشه![]()
Last edited by worldsat; 01-05-2011 at 20:59.
من دارم
![]()
الو آقا امشب شب دوشنبس. این دو سه شب گویا رویه روز و شب رو تغییر دادن. برای یه مگ قرار بود شبانه یک و برای روزانه تا دو مگابیت شل کنن پیچو. الان ولی برعکسه.
Last edited by qpuzh; 02-05-2011 at 04:37.
منم امروز سرعت رو یک مگ کردم ،سرعت الان که از 128 هم پایین تره که![]()
Last edited by mohsen_zz; 02-05-2011 at 15:12.
واو ! عجب سرعتی دارم من ! مخابرات سپاهی کم کم داره بدعادتمون میکنه . اگه یه روز این سرعت بی نظیر رو کم کنن ما چی کار کنیم ؟!!! حجم دانلودو که دیگه نگو . هر چی دانلود میکنیم تموم نمیشه !!! یکی بگه یه مدت ببندید شیرشو کاربرا یخورده بفهمن ملت های عقب مانده و محروم اروپا و آمریکا و آسیای شرقی چه زجری میکشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من و این همه خوشبختی محاله ...
من یک مگ دارم سرعت دانلود امروز :
سلام این سرعت دانلود من (امروز 128 تمدید کردم)
قبل از این 256 داشتم سرعت دانلود 170 تا 180 بود
و 512 هم یکبار گرفتم سرعت دانلودم تا 200 بود
فکر کنم فرق اصلی سرعت تو شبانه باشه که من نمی رسم استفاده کنم.
بچه ها سرعتا بعد از دو هفته چجوریه؟
خوب شده یا هنوز افتضاحه؟
6-7 باری تست گرفتم تا به این نتیجه رسیدم ! اکثرش غیر واقعی بود . سرور رو Doha انتخاب کردم تا درست شد :
حدود یک مگابیت دانلود رو نوشته که میشه 1000 کیلوبیت در ثانیه که وقتی بر 8 تقسیم کنید به سرعت 125 میرسید . سرعت دانلودم با یکی دو کیلو اینور اونور ! همینه که تست بالا میگه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه : گوش شیطون کر ، صد بار روم به دیوار !!! حداقل در مورد سرعت ، فعلا به حالت عادی (بعد از هدفمند سازی !!! ) برگشته و اون سرعت تخیلی دایال آپی فعلا رفته . اما قیمت ها کشیده شد بالا و هیچ کس به مخابرات نگفت بالای چشمت ابروی بسیار زشت و کریهی دیده میشه ...
Last edited by mohandes; 05-05-2011 at 20:31.
مخابرات اصفهان adsl محدود میده یا نامحدود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)