??????????????????????![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
??????????????????????![]()
يعني مايي كه ميگيم دو سه روز نگه ميداره دروغ ميگيم ديگه
من نور صفحه نمايش رو آوردم زير نصف چون خودش ماشالله به اندازه كافي درخشان هست
فقط همين كار رو انجام دادم فعلا دو سه روز شارژ نگه ميداره
بعد هم شايد زبونم لال باتري شما يه مشكلي داره
اخوي بايد حداقل سه چهار نفر اين مشكل رو داشته باشن تا اونو جدي گرفت
من همون عصر كه گرفتم بعد از دو سه ساعت شارژ روشن شد و طبق معمول اولين بارها تا صبح روشن بود بعد گذاشتيم كنار خوابيديم بعد از خواب دوباره كار باهاش شروع شد
با اين استفاده(كه تقريبا 80 درصدش كار با بلوتوث بود براي پركردن گوشي از آهنگ و فيلم و... با توجه به اينكه بلوتوث خيلي باتري رو مصرف ميكنه ) نزديك دو روز شارژ نگه داشت يعني اون روز هم شارژ داشت تا فردا ظهر
بعد من نور صفحه رو كه خودش روي نصف بود آوردم پايين
حالا نزديك سه روز شارژ داره (البته هنوز هم زياد روشنه مطمئنن بعدا با استفاده كمتر بهتر هم ميشه)
اين وضعيت ويو ما خدارو شكر
شما یه عکس از باتریت بزار ببینیم شاید تقلبی باشه!
اگر فرضیه خرابی باتری رو بزاریم کنار مولفه های زیاد دیگه ای وجود دارند که روی شارژ باتری تاثیر میزارن. بلوتوث و وای فای دم دست ترین ها هستند. اگر کاری باهاشون ندارید حتما خاموش کنید. مسئله بعدی جی پی اس هست که چون فعال بودن یا نبودنش داخل منو معلوم میشه ممکنه گاهی فراموش بشه و خب جزو یکی از باتری خورترین تجهیزات گوشی بشمار میره!
از طرفی این گوشی از نسل سوم شبکه های موبایلی یا همون 3g خودمون پشتیبانی میکنه و بصورت پیشفرض هم این پشتیبانی فعاله. البته تاثیرش رو بر عمر باتری ندیدم چون از همون اول غیرفعال کردم با این حال اگر هم تاثیر نداشته باشه دلیلی هم واسه فعال بودنش تو ایران نداریم!!
واسه غیرفعال کردنش هم از settings وارد Connectivity میشیم و در نتورک Network mode رو روی GSM 900/1800 ست میکنیم.
میزان روشنایی صفحه هم بستگی به خودتون داره ولی خداییش با ده درصد روشنایی از 100 درصد خیلی از گوشیها روشن تره. هرچی کمتر مصرف باتری هم کمتر.
فعلا همین چیزا به ذهنم رسید! با این اوصاف من یه سری که کلا فقط با گوشی اس ام اس دادم و حرف زدم اونم خیلی محدود البته! تا 4 روز و نیم باتری نگه داشت. یعنی باهاش ور نرفتم اصلا.
اما حالت معمول که بازی و اینترنت گردی و این حرفا زیاد دارم 2 روز نگه میداره. خدا بده برکت دیگه!
حرفای شما درسته ولی از پستای این دوستمون چیزی جز تخریب به چشم نمیاد!
شما جدی نگیر ... اینجا خیلیا دارن این گوشیو و هیچ کدوم نگفتن باتریش ضعیفه
بعدم وقتی کسی میگه این گوشی چمیدونم چراغ نشانگر شارژ نداره اصلاً نباید پستشو بخونی!
آقا میشه لطفا بگید این 262000 رنگ TFT با 16 میلیون رنگ همین گوشی چقدر فرغ داره؟
اثلا چه فرقی با هم دارن؟
آخه دیدم اچ تی سی گوشیاش تو این رده قیمت اینطورین و گفتم اگه خیلی افتظاحه که دیگه نگردم!
480 با گارانتی اصلی از نمایندگی......
بخرم؟
خوبه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)