تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 447 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام حامد جان
    بلاخره امرو رفتم w8968 گرفتم،قیافش که جالبه هیچ ولی یه پورت usb هم داره که بدرد فایل شیرینگو ... میخوره
    ولی همچنان در حسرت N55U ایسوسم،خیلی ازش خوشم میومد
    در هرصورت ممنون از راهنمایی رفیق
    ایشالله جبران کنیم
    مبارک باشه ! چند گرفتی ؟ با گارانتی فرا دانش یا پارس ارتباط ؟
    این مودم خصوصیت خیلی جالب و کاربردی IP QoS داره ( البته با توجه به اوضاع اینترنت در ایران ) که کمتر کسی بهش توجه میکنه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    این ip qos چیه یک کم توضیح می دی

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون پورت هم خیلی کارایی داره.میتونی به پرینتر وصلش کنی و بیسیمش کنی و یا به گوشی و باهاش فایل بفرستی.
    فعلا نه وقتشو داشتم و نه حوصلشو که باهاش ور برم ببینم چجوری باید ازش استفاده کرد
    یه بار فقط یه فلش زدم تو پورتش که هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
    چجوریاس؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه ! چند گرفتی ؟ با گارانتی فرا دانش یا پارس ارتباط ؟
    این مودم خصوصیت خیلی جالب و کاربردی IP QoS داره ( البته با توجه به اوضاع اینترنت در ایران ) که کمتر کسی بهش توجه میکنه !
    قربونت
    142ت گرفتم
    فرادانش اینو وارد نکرده،تا اونجام که من میدونم دیگه وارد نمیکنه یا نمیتونه وارد بکنه!
    راستیتش دروغ نباشه منم این خاصیتو نمیشناسم،میشه توضیح بدی مام متوجه شیم رفیق؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    این ip qos چیه یک کم توضیح می دی
    قربونت
    142ت گرفتم
    فرادانش اینو وارد نکرده،تا اونجام که من میدونم دیگه وارد نمیکنه یا نمیتونه وارد بکنه!
    راستیتش دروغ نباشه منم این خاصیتو نمیشناسم،میشه توضیح بدی مام متوجه شیم رفیق؟
    در لینک زیر قسمت پایین صفحه توضیح داده !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان ممنون میشم اگه کمک کنید برای خرید ی مودم عالی همین اولم ببخشید اگه زیاد سوال میپرسم چون در این زمینه خیلی اطلاع ندارم
    الان ی مودم معمولی دارم که فقط با pc وصل میشه میخوام ی مودم بخرم که هم به pc وصل شه هم بتونم با دو سه تا لپ تاپ و گوشی و ایپد راحت بهش وصل شم و قدرت خوبی هم داشته باشه
    اگه مودم به کامپیوتر وصل باشه و pc هم خامئوش باشه میشه با وسیله های دیگه به نت وصل شد؟در استفادهی همزمان چند وسیله مشکل نداره؟
    فضای پوشش هم حدود 120 باشه خونه ی طبقه و قیمتم حدود 70 تا 90 باشه 100 هم باشه مشکلی نیست یه مودم کلا خوب باشه من خودم ی نگاه کردم بنظرم مدل td-8951n مدل خوبی باشه ممنون میشم دوستان در این مورد راهنمایی کنید
    بابا تی پی لینک ده مدل داره همش اسماشون شبیه هم قیمتاشون هم خیلی نزدیکه اخر نفهمیدیم کدوم از هممه بهتره ی چیزی ک توپ باشه
    با تشکر فراوان
    دوستان ممنون میشم اگه کمک کنید
    اخه قراره 2 شنبه بخرم
    Last edited by ali_phd71; 22-11-2012 at 15:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان ممنون میشم اگه کمک کنید برای خرید ی مودم عالی همین اولم ببخشید اگه زیاد سوال میپرسم چون در این زمینه خیلی اطلاع ندارم
    الان ی مودم معمولی دارم که فقط با pc وصل میشه میخوام ی مودم بخرم که هم به pc وصل شه هم بتونم با دو سه تا لپ تاپ و گوشی و ایپد راحت بهش وصل شم و قدرت خوبی هم داشته باشه
    سعی میکنم تا جایی که اطلاعات دارم کمکتون کنم
    اگه مودم به کامپیوتر وصل باشه و pc هم خامئوش باشه میشه با وسیله های دیگه به نت وصل شد؟در استفادهی همزمان چند وسیله مشکل نداره؟
    اصولا اشتراک اینترنت چه با کابل و چه با وایرلس ربطی به خاموش یا روشن بودن pc یا هر وسیله دیگه که داره ازش استفاده میکنه نداره،چنتا وسیله ام میتونن همزمان به مودم وصل شن
    فضای پوشش هم حدود 120 باشه خونه ی طبقه و قیمتم حدود 70 تا 90 باشه یه مودم کلا خوب باشه من خودم ی نگاه کردم بنظرم مدل td-8951n مدل خوبی باشه ممنون میشم دوستان در این مورد راهنمایی کنید
    دقیقا همین مدل با بودجه و کاکردتون فک میکنم سازگار باشه،آخرین قیمتیم که از فرادانش گرفتم 97ت بود

9. 2 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

فعلا نه وقتشو داشتم و نه حوصلشو که باهاش ور برم ببینم چجوری باید ازش استفاده کرد
    یه بار فقط یه فلش زدم تو پورتش که هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
    چجوریاس؟
    باید از طریق پنل کاربری مودم اقدام به کنترل ارسال فایل کنی.

11. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مدل TP-Link8951 مدل بسیار خوبیه.
    یکی دو مشکل که این مدل داره اینه که برای گوشی های سانی اریکسون که چند مدل رو روتست کردم، با پسوورد گذاری روی مودم، دیگه نمیشه از قابلیت وایرلس مودم در گوشی استفاده کرد. برای گوشی های موتورولا هم هم این مشکل معمولا وجود داره. ولی برای بقیه برندها مشکلی نیست. خصوصا نوکیا و اپل.
    مورد دیگه ای که این مودم داره اینه که دکمه روشن خاموش وایرلس نداره. این مدل دوسری داره. سعی کنید از سریهای جدید که سفید و تخم مرغی هستن، خرید کنی. چون در سریهای جدید، این دکمه اضافه شده. در کل برای مساحت80متر، این مدل کاملا ایده آل هست و میتونید به بهترین شکل ازش استفاده کنید.
    چه بد !! حامد خان میشه بگید کدوم مدلها رو تست کردین ؟ hardware version مودم چند بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انگلیسیه رفیق،زیاد سر در نیاوردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •