مبارک باشه !چند گرفتی ؟ با گارانتی فرا دانش یا پارس ارتباط ؟
این مودم خصوصیت خیلی جالب و کاربردی IP QoS داره ( البته با توجه به اوضاع اینترنت در ایران ) که کمتر کسی بهش توجه میکنه !![]()
مبارک باشه !چند گرفتی ؟ با گارانتی فرا دانش یا پارس ارتباط ؟
این مودم خصوصیت خیلی جالب و کاربردی IP QoS داره ( البته با توجه به اوضاع اینترنت در ایران ) که کمتر کسی بهش توجه میکنه !![]()
سلام
این ip qos چیه یک کم توضیح می دی
فعلا نه وقتشو داشتم و نه حوصلشو که باهاش ور برم ببینم چجوری باید ازش استفاده کرد
یه بار فقط یه فلش زدم تو پورتش که هیچ اتفاق خاصی نیفتاد
چجوریاس؟
قربونت
142ت گرفتم
فرادانش اینو وارد نکرده،تا اونجام که من میدونم دیگه وارد نمیکنه یا نمیتونه وارد بکنه!
راستیتش دروغ نباشه منم این خاصیتو نمیشناسم،میشه توضیح بدی مام متوجه شیم رفیق؟
در لینک زیر قسمت پایین صفحه توضیح داده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون میشم اگه کمک کنید
اخه قراره 2 شنبه بخرم
Last edited by ali_phd71; 22-11-2012 at 15:12.
سعی میکنم تا جایی که اطلاعات دارم کمکتون کنم
اصولا اشتراک اینترنت چه با کابل و چه با وایرلس ربطی به خاموش یا روشن بودن pc یا هر وسیله دیگه که داره ازش استفاده میکنه نداره،چنتا وسیله ام میتونن همزمان به مودم وصل شناگه مودم به کامپیوتر وصل باشه و pc هم خامئوش باشه میشه با وسیله های دیگه به نت وصل شد؟در استفادهی همزمان چند وسیله مشکل نداره؟
دقیقا همین مدل با بودجه و کاکردتون فک میکنم سازگار باشه،آخرین قیمتیم که از فرادانش گرفتم 97ت بودفضای پوشش هم حدود 120 باشه خونه ی طبقه و قیمتم حدود 70 تا 90 باشه یه مودم کلا خوب باشه من خودم ی نگاه کردم بنظرم مدل td-8951n مدل خوبی باشه ممنون میشم دوستان در این مورد راهنمایی کنید
باید از طریق پنل کاربری مودم اقدام به کنترل ارسال فایل کنی.
چه بد !! حامد خان میشه بگید کدوم مدلها رو تست کردین ؟ hardware version مودم چند بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگلیسیه رفیق،زیاد سر در نیاوردم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)