تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1049 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمی دونم چی بگم.به نظر من که دستگاه upscaling رو به خوبی انجام میده.شما کابل hdmi که تهیه کردید جنس خوب و استانداردی هست؟تنظیمات رو روی 1080p گذاشتی دیگه؟
    شاید این دوستمون توی سورس مشکل دارند. البته LED های سونی هم خیلی به کیفیت تصویر دریافتی حساسند.

2. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان.
    من بودجمو بیشتر کردم، با 600-700 سیستم صوتی خوب برای گوش دادن به موسیقی چی پیشنهاد میدید؟

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نمی دونم چی بگم.به نظر من که دستگاه upscaling رو به خوبی انجام میده.شما کابل hdmi که تهیه کردید جنس خوب و استانداردی هست؟تنظیمات رو روی 1080p گذاشتی دیگه؟
    اره تنظیمات رو به خوبی انجام دادم.کابلم والا با ----- تست زدم.عالی میده کانالهای اچ دی رو.
    رایان جان یه سوال دیگه ظهری تو قسمت ساروند کنترل پایونر حالتهای مختلف صدا رو نشون مداد مثل فیلم موزیک اکشن اسپورت دالبی.الان که میزنمش اونا هیچ کدوم دیگه نیست و به جاش 3 تا دیگه میاد برای تنظیم از جمله فووکوس 1.5

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این مدل رو نمی دونم (امیدوارم کیفیت ساخت خوبی داشته باشه) اما من تعدادی از پلیرهای پایونیر رو که تو فروشگاه نگاه کردم ساخت کشور چین و تایلند بودند...
    صحبت های اضافه ! :::
    تو کشورهای مونتاژ کننده تا اونجایی که من تجربه کردم (تجربه شخصی) غیر از ساخت های اورژینال که دیگه یافتنشون از احتمالات نا ممکنه ! اولویت با خرید به ترتیب : 1- کشور سنگاپور 2- تایوان و مالزی 3- چین (البته چین کالاهایی با کیفیت های متفاوت داره که حتی می تونه خیلی هم بالا باشه اما از اونجایی که جنسی که وارد کشورما می شه معمولا پایین ترین درجه ها هست؛ بهتره فقط امیدوار باشیم که اجناس برگشتی و reproduce نباشن) 4- و..هند.... البته خودم باید این صحبت هایی که کردم، اصلاح کنم و در ادامش بگم که از همه تر اینه اگه جنسی که می خرین به سفارش کدام منطقه یا کشور باشه معمولا تشخیص اینکه کالایی برای چه کشوری تولید شده از روی کدهایی که روی دستگاه وجود داره قابل تشخیصه... به عنوان مثال کالایی که باید برای کانادا و یا ایالات متحده تولید بشود دارای کدهای اختصاصی هست و بخاطر قوانین سخت گیرانه مقصد، کالا از کیفیت ساخت بهتر و همچنین مشخصات و جزئیات بهتری برخورداره...پس اول نگران سفارش دهنده کالا باشین و بعد کشور سازنده... اوه واقعا خرید یه کالا، چقدر بدبختی داره، یعنی نباید یه اداره ای سازمانی جایی باشه تا کیفیت و مشخصات اولیه را کنترل کند تا ما اینقدر وارد این جزئیات نشیم و بیشتر از وقتمون در راه های دیگه استفاده کنیم؟!؟!
    دوست عزیز
    سیستم های حال حاضر پایونیر در بازار ایران همگی ساخت چین هستش ولی از مدل درجه یک .ممکنه پایونیر از ظاهر بعضی مدلها زده باشه یعنی بجای اینکه باندهای mdf استفاده کنه از نوپان استفاده کرده باشه ولی در مورد قطعات الکترونیک که خیلی مهمتر است، اصلا چنین کاری رو انجام نمیده .
    مثلا باید بگم پردازنده اصلی سری rs ساخت کارخانه ای در امریکا و در شهر تگزاس هستش. وبخاطر همینه که در صدای دیجیتال شما تفکیک با کیفیت بالا رو احساس میکنید.
    هرچی باشه پایونیر همیشه خوب بوده و مطمئن باشید از انتخابتون پشیمون نمیشید.

6. 5 کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز
    سیستم های حال حاضر پایونیر در بازار ایران همگی ساخت چین هستش ولی از مدل درجه یک .ممکنه پایونیر از ظاهر بعضی مدلها زده باشه یعنی بجای اینکه باندهای mdf استفاده کنه از نوپان استفاده کرده باشه ولی در مورد قطعات الکترونیک که خیلی مهمتر است، اصلا چنین کاری رو انجام نمیده .
    مثلا باید بگم پردازنده اصلی سری rs ساخت کارخانه ای در امریکا و در شهر تگزاس هستش. وبخاطر همینه که در صدای دیجیتال شما تفکیک با کیفیت بالا رو احساس میکنید.
    هرچی باشه پایونیر همیشه خوب بوده و مطمئن باشید از انتخابتون پشیمون نمیشید.
    دزسته ببینید در حال حاضر بیشتر از اینکه Made in مهم باشه مارک و شرکت سازنده مهمه و اصلاً به اون معنایی که مثلاً 20 سال پیش وقتی حتی مداد می خریدیم سریع نگاه می کردیم ساخت کجاست دیگه اهمیت نداره.
    امروز مارک خیلی مهم تره چون وسایل امروزی پیشرفته تر شدن و هر کشوری توی جایی که مزیت نسبی داره در تولید یک محصول برای شرکت های بزرگ و بین المللی سهم داره.
    در ضمن خیلی مواقع هم اصلاً دقیقاً نمی فهمیم که جنس دقیقاً ساخت کجاست مثلاً میریم تویوتا کمری می خریم ساخت استرالیا یا حتی مرسدس بنز کلاس ML می خریم قطعاتش ساخت ترکیه و آلمان و اسپانیا و آمریکاست و توی خود آلابامای آمریکا هم مونتاژ میشه.
    در مورد وسایل الکترونیکی اوضاع از این هم پیچیده تره مثلاً همین سری RS پایونیر چیپ اصلیش طراحی آمریکاست و توی تایوان ساخته می شه. بوردش طراحی ژاپنه و توی چین تولید می شه و DRAM روی بوردش ساخت کره است و خیلی جزئیات بیشتر که من نمی دونم. و در آخر هم توی چین مونتاژ می شه.

8. 8 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اره تنظیمات رو به خوبی انجام دادم.کابلم والا با ----- تست زدم.عالی میده کانالهای اچ دی رو.
    رایان جان یه سوال دیگه ظهری تو قسمت ساروند کنترل پایونر حالتهای مختلف صدا رو نشون مداد مثل فیلم موزیک اکشن اسپورت دالبی.الان که میزنمش اونا هیچ کدوم دیگه نیست و به جاش 3 تا دیگه میاد برای تنظیم از جمله فووکوس 1.5
    کمک کمک کمک کمک کمک

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من این سیستم رو ندارم که بتونم کاملا راهنماییت کنم.اگه سورس مورد استفادت فرقی نکرده پس احتمالا جایی رو دستکاری کردی دیگه.دفترچه راهنمارو مطالعه کن تا با سیستمت آشنا بشی.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من این سیستم رو ندارم که بتونم کاملا راهنماییت کنم.اگه سورس مورد استفادت فرقی نکرده پس احتمالا جایی رو دستکاری کردی دیگه.دفترچه راهنمارو مطالعه کن تا با سیستمت آشنا بشی.
    اخه دفترش فارسی نداره.بعد شما اطلاع دارین بلوتوث رو ساپورت میکنه؟؟؟؟
    تو مشخصاتش که زده داره ولی من نمیدونم چطوری فعال میشه

Specifications HTZ787DVD (DSP + 4 Tall)

Power: 600W
    CD->USB Recording: Yes
    USB Movie Playback: Yes
    HDMI and KURO LINK: Yes
    Bluetooth Adaptor Terminal: Yes
    Optical Input for STB/ Game Console: Yes
    Karaoke: Yes
    Advanced MCACC: Yes
    Front Stage Surround Advance: Yes
    Advanced Sound Retriever: Yes
    Auto Level Control: Yes
    2.1ch Front Surround System: No
    Down-firing Subwoofer: Yes
    Dual Centre Speakers: No
    Last edited by BEST 2; 21-09-2010 at 20:25.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اخه دفترش فارسی نداره.بعد شما اطلاع دارین بلوتوث رو ساپورت میکنه؟؟؟؟
    تو مشخصاتش که زده داره ولی من نمیدونم چطوری فعال میشه
    درسته دفترچش فارسی نیست ولی انگلیسیش هم میشه دست و پا شکسته چیزهایی فهمید.
    برای بلوتوث هم باید جاگونه تهیه کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درسته دفترچش فارسی نیست ولی انگلیسیش هم میشه دست و پا شکسته چیزهایی فهمید.
    برای بلوتوث هم باید جاگونه تهیه کنید.
    جاگونهچی هست این؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •