سلام:
میخواستم بگید توضیح گرفتن .exe کجای تاپیک هستش. لطفا ادرسش رو بذارید.
سلام:
میخواستم بگید توضیح گرفتن .exe کجای تاپیک هستش. لطفا ادرسش رو بذارید.
سلام
یه نیگاه اینجا بندازین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
اینکه همش خارجی بود آموزش فارسی تو خود این تاپیک یا جای دیگه رو ندارین.
سلام
من یه مشکل در مورد Terrain دارمواسه paint نمیتونم بیشتر از 2 متریال استفاده کنم ، اگر سه یا چهار متریال Add کنم واسه paint کلا قاطی میکنه و رنگ آمیزی بهم میخوره
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلام
کل این صنعت غربیه و در نتیجه همه چیزش انگلیسیه (به قول شما خارجیه). شما باید مشکلت رو از ریشه حل کنی. همین ابتدای کار به زبانت برس، طی چند هفته می تونی تا جایی که ضروری هست زبان یاد بگیری اگه روش درستشو بری. دیگه تو بدترین حالت 3 ماه.
در هر صورت یه فکری براش بکن. چون مواردی که بهش بر می خوری یکی دوتا و 10 تا 20 تا نیست که بخوای با یه ترجمه مشکلو حل کنی. از من گفتن بود.
سلام
من تا 4 تاشو تست کردم، تا 7-6 تا شو هم دیدم، از لحاظ تئوری هم محدودیتی که بهش برسی نداره. شما احتمالا یه جای کار رو اشتباه می ری. اون قسمت ویدئو رو با دقت ببین و مو به مو برو جلو که به مشکل بر نخوری.
بای.![]()
سلام
یه سری مطلب جالب تو فروم اپیک دیدم، گفتم حیفه شما نبینین.
یکی یه متریال برای پوست هست طبیعی در حد تیم ملی:
برین تو صفحه ی زیر و فایلی که گذاشته تو پست اول رو بگیرین. توش هم پکیج UPK هست و هم یه PDF که یه سری توضیح مختصر داره براتون:
کلی امکانات توش گذاشته که بتونین کنترلش کنین. آیدی سازندش هم هست migusan76کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بزرگ شد، بقیش تو پست بعد.
Last edited by tovamohammad; 30-10-2010 at 05:20.
این مورد هم یه دو ماه پیش دیده بودم، مثل اینکه بعدش هم آپدیت شده:
یه سیستم شب و روز کامل با ویژگی های زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سیستم تماما با کیسمت طراحی شده. اینم لینک صفحش:
یه سری عکس تو ضمیمه ازش گذاشتم. تو خود تاپیکش حداقل 3 برابر اینا شات گذاشته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مپ رو می تونین از پست اول بگیرین. یه ویدئو هم ازش هست.
راستی آیدی سازنده هم هست ivangraphics
-------
خب دیگه بیشتر پر رو می شید.بقیش باشه واسه یه دفعه دیگه.
فعلا.![]()
سلام
داشتم اسلحه اضافه می کردم که آخر ار ارور داد.حالا از کجا بفهمم که کجای کلاسی که تعریف کردم مشکل داره؟؟
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام:
یه سوال بزرگ. من میخواهم پنل ها رو عوض کنم توی اون ویدیو ها رو گشتم ولی چیزی ندیدم میشه بگید چطور میشه این کارو کرد.؟؟؟![]()
منظورت از پنل Hud هست؟ اگه این طوره باید از Scaleform استفاده کنی. برای یه پروژه ی ساده می شه با کیسمت کار کرد ولی Hud متوسط و پیچیده از جمله Hud ی که تو UDK می بینی، رو فقط میشه با Unreal Script مدیریت کرد. که الان کار شما نیس.
برای Scaleform به اطلاعات پایه از Action Script و یه نرم افزار فلش هم نیاز داری.
در کل باید برای چند ماهه دیگه روش برنامه ریزی کنی.
جواب داده شد.
بای.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)