اون دسته سيمي بود كه رله رو به پمپ بنزين وصل مي كرد. كلا اين ماشينا از نظر برقي زياد قاطي ميكنن ببرش تعميرگاه ٥ برات درستش ميكنن فايده نداره بخاي خودت درستش كني
اون دسته سيمي بود كه رله رو به پمپ بنزين وصل مي كرد. كلا اين ماشينا از نظر برقي زياد قاطي ميكنن ببرش تعميرگاه ٥ برات درستش ميكنن فايده نداره بخاي خودت درستش كني
سلام حسین جان راهنمایی می خواستم اول اینکه دوست شما ماشین ها شو گرفت ؟ چون من ماشینو اسفند آوردم خونه ولی هنوز که هنوزه از 10/10 سندش نیومده دفتر منطقه ای هم شکایت کردم ولی هنوز سند نیومده تو اسفند دفتر منطقه ای گفت تخلف کرده نمایندگی ولی کار شما افتاده رو روال اما مدارکم نیومده هنوز میشه بگین میشه چیکار کرد؟
چه مواقعی صدای بوق نمیاد؟
اگر پشت ماشین مانعی نباشه،سنسور هم هیچ صدایی نمیده!
در کل وقتی شما دنده عقب میگیرد سنسور بیه بوق میزنه که یعنی فعاله!
حالا اگه پشت سرتون چیزی نباشه که هیچ بوقی زده نمیشه.بعد از یه فاصله مشخصی صدای بوق میاد و هر چقدر به جسم نزدیک تر بشید فاصله بین بوق ها کمتر میشه،وقتی که به 20 سانتی مانع رسید بوق ممتد میزنه.
در مورد در صندوق تا حالا ندیدم کسی این مشکلو داشته باشه! مطمئنید که موقع استارت دکمه روی سوییچ رو فشار نمیدید؟ شایدم اتصالی داره و موقعی که سویچ رو باز میکنید درب صندوق باز میشه! چون درب صندوق دو مدل باز میشه! یکی زمانی که سویچ بازه و دکمه داخل خودرو رو فشار میدید که بعد 10 ثانیه باز میشه. ویکی دیگه هم از روی سویچه که سوییچ هم بسته باشه کار میکنه.
اگه اتصالی داشته باشه از دکمه روی کنسول هست فک کنم.
سلام
ازشون پرسیدم 2 تا از وانت ها اومده
سند تمام ماشین ها هم مدرک ازش گرفته اند ولی هنوز هیچ کدومش نیومده جالب اینجاست سند همه هم 91 زده شده
پارس و یکی از وانت هنوزم نیومده
البته گفته بودند بیاید اختلاف مدل 91 و 92 برای پارس بدید که میشد 2 میلیون
بعد طبق تبصره هایی که زدند متوجه شدیم که اینا میخوان با این کار هم 2تومن بگیرند هم بزنند زیر اون جریمه دیر کرد
پلاک های ماشین را بتون دادند؟چون پلاک های این 2 تا وانت رو تحویل دادند,ولی هنوز سندو کارت ماشین و سوخت نیومده.
نه بابا پلاک کجا بود ماشین هنوز سند نخورده تا بخواد پلاک بشه خیلی داغونه ایران خودرو قسمت شکایات هم که زنگ میزنی هیچکس گوشی رو بر نمیداره 1ماه جواب نمیدن نمیدونم قسمت بازرسی زنگ بزنم کاری میکنن یا نه تا حالا که فقط به دفتر منطقه ای شکایت کردم.![]()
سلام به دوستان و اساتید گرامی
بنده مدت 20 روز ه که ماشینم رو تحویل گرفتم (ef7 پایه گاز سوز)
از هفته پیش چراغ چک و از دیروز چراغ ای بی اس روشن شده.
لطفا راهنمایی فرمائید چکار کنم .![]()
با تماس گرفتن نمی توانید کاری انجام دهید بهتر است که به ساختمان فروش واقع در کیلومتر 16 جاده قدیم تهران ساختمان اما رضا مراجع کنید
ببرید نمایندگی
دیاگ وصل میکنند اگه مشکل خاصی نداشته باشه
براتون ریست میکنند درست میشه
چراغ چک و ایربگ برای ای اف سون خیلی پیش میاد ممکنه چندین بار براتون پیش بیاد
چیز خاصی نیست ,با دستگاه اررورشو براتون بر میدارند
ببری نمایندگی دیاگ میکنن و درست میشه . جای نگرانی نیست
من یه سمند پایه گازسوز ثبت نام کردم و اردیبهشت تحویل میدن
الان دو دل شدم که پولم رو پس بگیرم یا نه!
در مورد معایبی که اینجا خوندم از موتورش دو دل شدم
هنوز مشکل واشر سر سیلندر و .... وجود داره یا برطرف شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)