معدل کتبی دیپلم رو میخوان یا معدل کل؟من معدل کلم 14.26 هستش دیپلم تجربی.به نظرتون تو همین شهر خودم ارومیه شانس قبولی تو رشته حسابداری یا رشته های مدیریت رو دارم؟
معدل کتبی دیپلم رو میخوان یا معدل کل؟من معدل کلم 14.26 هستش دیپلم تجربی.به نظرتون تو همین شهر خودم ارومیه شانس قبولی تو رشته حسابداری یا رشته های مدیریت رو دارم؟
ممنون
شما ترمی هستین؟
من دیپلم کامپیوتر دارم و میخوام کاردانی ترمی برم ، چون از هرکی میپرسم میگه ترمی بهتره
مثله اینکه دانشگاه علمی کاربردی فناوران اطلاعات تهران فقط پودمانی داره ؟ درسته؟
Last edited by 1_zahra; 31-08-2012 at 23:37.
معدل کل
بله به راحتی قبول میشید.
ببخشید من از این خبر اطلاعی نداشتم .
نه من پودمانی نرم افزار میخونم
از لحاظ مدرک بین ترمی و پودمانی هیچ فرقی نیست و فقط همون بحث مدت زمانش هست که یکم پودمانی بیشتره.
مجتمع فنی رو الان دفترچه ترمی پارسال رو نگاه میکردم اثری ازش نبود و فقط پودمانی داشت .
دوستان برای اینکه با سهمیه شاغل وارد دانشگاه بشیم آیا اون کاری که انجام میدیدم حتما باید به رشتمون مربوط باشه ؟ یکی از دوستان میگفت زیاد به این چیزا گیر نمیدن فقط میخوان جایی به مدت حد اقل یک سالی مشغول به کار باشی این درسته ؟
داداش شرمنده یه سوال دیگه تو انتخاب رشته فقط یه رشته رو انتخاب کنم بهتره یا چندتا رشته رو انتخاب کنم؟مثلا میگم شاید اگه فقط یه رشته رو بزنم شانسم بیشتر باشه!
میتونید چند تا رشته هم انتخاب کنید به شرطی که همشون توی یک گروه آموزشی باشن، مثلا حسابداری و پرورش آبزیان رو با هم نمیتونید انتخاب کنید.
ولی اگه علاقه خاص به یک رشته مثلا حسابداری دارید میتونید چند تا دانشگاه که حسابداری دارن رو انتخاب کنید( این روزا دیگه همه شهرهای بزرگ چند تا مرکز علمی کاربردی دارن)
ایراد آنچنانی نمیگیرن
ولی این برگ ثبت نام دفترچه پودمانی پارسال هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره من دوس دارم حسابداری بزنم ولی چون دیپلمم تجربیه میترسم تو حسابداری قبول نشم معدلمم 14.26
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)