تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 416 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام
    من هم از شما و همه دوستان ممنونم
    اما واسم جای سوال شده بود که هیچکس پی اس 3 رو به هیچ هم حساب نمیکنه
    آخه چطوریاس؟
    بیشتر سوال من سر این مسئله هستش :
    بگزریم از بازی های اختصاصیش یعنی اگه یه بازی کنسول مشترک با پی اس بازی کنم گرافیکش پایینه؟لگ میزنه؟اشکال داره؟یا فرق چندانی نداره؟
    بهتره از کسانی که هر دو کنسول رو دارن بپرسی که 100% بهت میگن توی بازی های مشترک X360 قوی تره . باور کن اصلا تعصبی هم ندارم ولی آینده خوبی واسه 360 هست !

2. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

بهتره از کسانی که هر دو کنسول رو دارن بپرسی که 100% بهت میگن توی بازی های مشترک X360 قوی تره . باور کن اصلا تعصبی هم ندارم ولی آینده خوبی واسه 360 هست !
    شما به آینده خودت فکر کن نه xbox 360 اینا همه ابزاری هستند که به ما آسیب میرسانند.البته در صورت زیاده روی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من هر دو کنسول رو دارم در جواب دوست بالایی hamed که میگن دسته xbox نرمتره اتفاقا دسته ps3 خیلی نرمتره فقط میمونه فرم دسته ها که xbox به نظر من توی بازیهای اول شخص خوش دست تره(مثلا توی بازی cod واقعا بهتره) توی ps3 به دلیل نزدیک بودن دوتا آنالوگ به هم خیلی پیش میاد دوتا انگشت شصت به هم برخورد کنه! ولی خوب از نظر باطری و شارژ دسته ها ps3 واقعا بهتره این رو از اعماق وجودم میگم!ولی توی بازیهای دیگه کاملا صلیقه اییه.اینکه هم گفتن ps3 از نظر سیستم عامل بهتره یه تعصب محضه(البته برای بازی کاری به بخشهای دیگه ندارم)سرعت جابجایی توی منوها و لودینگها در xbox بهتره یعنی واقعا بهتره.کافیه بازی pes11 رو با هر دو کنسول اجرا کنید وتیم بگیرید فکر کنم کمه کمش 4الی 6 ثانیه xbox سریعتر بازی رو لود میکنه!از نظر گرافیک هم فرق ها اینقدر کم هست که متوجهشون نشی!البته بحث بازیهای انحصاری که جداست!به نظر من با توجه به دردسرهای ps3 در زمینه نهیه بازیها یه xbox بگیر اگه دلت هوس god3 و انچارتد2 و کیلزون2و3 کرد برو کلوب بازیشون کن!در مورد کینکت هم باید بگم تا الان 27 تا بازی براش اومده.میدونین درسته اولین باری که با کینکت بازی میکنی خیلی هیجان داری(روزهای اول که خریده بودمش رو یادم نمیره خیلی حال میداد) شاید تا یه هفته نهایت دو هفته ولی بعد تکرای میشه یا شاید بهتره بگیم عادی میشه بازیهایی هم که تا الان براش اومدن به اون صورت که باید چنگی به دل نمیزنن حالا بینیم فورزا و گوست ریکن و geow3 چه میکنن البته بازیهای رقص و ادونچر واقعا زیبا هستن نمیدونم چی بگم من از کینکت یه انتظار دیگه ای داشتم!
    Last edited by samad_sr; 16-06-2011 at 03:07.

5. این کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام من هر دو کنسول رو دارم در جواب دوست بالایی hamed که میگن دسته xbox نرمتره اتفاقا دسته ps3 خیلی نرمتره فقط میمونه فرم دسته ها که xbox به نظر من توی بازیهای اول شخص خوش دست تره(مثلا توی بازی cod واقعا بهتره) توی ps3 به دلیل نزدیک بودن دوتا آنالوگ به هم خیلی پیش میاد دوتا انگشت شصت به هم برخورد کنه! ولی خوب از نظر باطری و شارژ دسته ها ps3 واقعا بهتره این رو از اعماق وجودم میگم!ولی توی بازیهای دیگه کاملا صلیقه اییه.اینکه هم گفتن ps3 از نظر سیستم عامل بهتره یه تعصب محضه(البته برای بازی کاری به بخشهای دیگه ندارم)سرعت جابجایی توی منوها و لودینگها در xbox بهتره یعنی واقعا بهتره.کافیه بازی pes11 رو با هر دو کنسول اجرا کنید وتیم بگیرید فکر کنم کمه کمش 4الی 6 ثانیه xbox سریعتر بازی رو لود میکنه!از نظر گرافیک هم فرق ها اینقدر کم هست که متوجهشون نشی!البته بحث بازیهای انحصاری که جداست!به نظر من با توجه به دردسرهای ps3 در زمینه نهیه بازیها یه xbox بگیر اگه دلت هوس god3 و انچارتد2 و کیلزون2و3 کرد برو کلوب بازیشون کن!در مورد کینکت هم باید بگم تا الان 27 تا بازی براش اومده.میدونین درسته اولین باری که با کینکت بازی میکنی خیلی هیجان داری(روزهای اول که خریده بودمش رو یادم نمیره خیلی حال میداد) شاید تا یه هفته نهایت دو هفته ولی بعد تکرای میشه یا شاید بهتره بگیم عادی میشه بازیهایی هم که تا الان براش اومدن به اون صورت که باید چنگی به دل نمیزنن حالا بینیم فورزا و گوست ریکن و geow3 چه میکنن البته بازیهای رقص و ادونچر واقعا زیبا هستن نمیدونم چی بگم من از کینکت یه انتظار دیگه ای داشتم!
    البته میزان نگهداری شارژ دسته های Xbox 360 در این نسل بهتر از بقیه رقبا بوده

7. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام.
    kinect الان فقط برای 6 یا 7 تا بازی اومده و بقیه بازی ها باید با دسته انجام بشن.
    موفق باشید
    تو سایت زیر حدود 27 تا بازی کینکت برای فروش هست. دونه ای 3000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجب بازیهای با حالی هم هستند.
    دیگه کی حال داره با دسته بازی کنه! با وجود کینکت، آدم کلی میتونه ورزش کنه.

کسی میدونه کینکت چند قیمته؟

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

کد:

سلام کینکت الان حدود 185 تومان هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من میخواستم XBOX بخرم اما توی خرید مدل گیج شدم کدوم رو بخرم .میخوام پول زیادی ندم.
    کدوم ودل رو بخرم Arcade ,slim, elite ?
    البته یه مغازه رفتم که مدل elite رو داشت به قیمت 570 ت که زورم اومد بخرم.
    arcade که بدونه هارد هست چطور میشه بازی هایه کپی خور باهاش بازی کرد؟
    در کل میشه یه راهنمایی از مدل های مختلف xbox کنید و از معایب و مزیتهای هر کدوم برام بگید؟
    میخوام اگه میشه با همون قیمت پاییناش کنار بیام. در مورد وضعیت بازیهای هرکدم هم یه توضیحی بدید لطفا.

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کد:

فروشگاه دی سی میده 180 .
    من تاحالا خرید نکردم ازش . میخوام اما یدونه بگیرم .

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

البته میزان نگهداری شارژ دسته های Xbox 360 در این نسل بهتر از بقیه رقبا بوده
    ولی خدا وکیلی سعید جون کنترلر PS3 بیشتر نگه میداره ها،فکر کنم حدود 10 روز با حدود 5,6 ساعت بازی در روز شارژ نگه داشت............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لبته میزان نگهداری شارژ دسته های Xbox 360 در این نسل بهتر از بقیه رقبا بوده[/QUOTE]

میدونید شاید مصرف دسته های xbox کمتر از ps3 باشه ولی بخاطر نبود یا کمیاب بدون باطریه خوب
    مدت موندگاریه شارژ دسته های xbox کمتره من نمیدونم آخه چرا xbox هم مثل ps3 باطریهای سر خود روی دسته هاش نگذاشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •