تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1024 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قلمچی فک کنم کتابای 7 کنکورش هم خوب باشه

2. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

یعنی گرامرش هیچ ربطی به اول و دوم نداره؟
    ببين ربط داره ولي نه اونجوري كه مجبور باشي همشو بخوني ، هر جا لازم باشه معلمت يا كتابهاي كمك آموزشي يه يادآوري كرده
    ولي زياد بش فكر نكن
    من هر 2 سال 5 تا تست قواعد زبانو جواب دادم ،‌خيلي آسونه ، وقتي بخوني ، قالب تستا مياد دستت ،‌مخصوصا پيش

4. این کاربر از soheiltaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه راهنمایی ازتون می خواستم.
    من بیست هزلرتومن بن تخفیف کتاب قلم چی دارم به نظرتون چی بخرم؟
    هرچی پیشنهاد دارین بدین(البته یه توضیح مختصرهم بدین خوب میشه).
    به نظر من
    30سال ديف و رياضيات پايه
    30 سال فيزيك
    عربي (( چاپ جديدش ))
    زبان جديدش هم خيلي خوبه!
    بقيش زياد جالب نيست!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون سهیل جان

توی دینی من از گاج سه سال سفیدش هر درس دینی رو حداکثر تو 40 دقیقه میخونم نکات آیاتشو استخراج میکنم تستاش رو هم که بعد از پایان درسنامش نوشته میخونم میزنم نکته اونا رو هم استخراج میکنم کنار همون مطلب مورد نظر توی کتاب درسی مینویسم حالا با توجه به این ارزش داره که 32 روز وقت بزارم همه درس هارو اینطوری تموم کنم بعدش با مرور این درس که 70 درصدش هم آیات و احادیت هست بپردازم البته به خاطر مدرسه الان درس سر درس هفتم دینی2 هستیم یعنی از دوم فقط 9 تا درس مونده که این کارا رو براشون نکردم
    ببين روشت خوبه ، اگه انجام بدي
    ولي قبول كن ، الان ديني رو تموم كني بعد عيد يادت ميره ، مطمئن باش ، حتي اگه يادت هم نره ، ديگه اون تسلطو نداري
    با توجه به اينكه ديني خيلي مهمه و آسونه ،‌سعي كن كم كم پيش بري ، مثلا با برنامه آزمون هاي آزمايشي كه بفهمي خوب خوندي يا نه ...

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    اول از همه بگم از ما که گذشت اما شما درس بخونید!!!
    راستش آدم می شناسم فوق العاده خوند(روز های مدرسش توی پاییز و زمستون 10 ساعت بود روز های تعطیل هم بالای 15 رو می خوند اما رتبش شد 20 هزار منطقه 1 !!!!!!!!!! فقط ریاضی همه رو خراب کرد یکی از آشنا ها رو می شناسم یه 15 میلیونی خرج کرد شد 11 هزار منطقه 1 فقط صدقه سر ریاضی فیزیکش رو بالای 85 - 90 درصد زده بود اما سوال های ریاضی رو که دیده بود الفاتحه بریده بود خودم هم کم از این ها ندارم اما لااقل زیاد درس نخوندم که دلم بسوزه)

مهم تر از همه چیز هم خوندن خودتون هست و البته اعتماد به نفس (خودم کوهش هستم!!!)

اما از من می شنوید قلم چی خوبه اما سنجش شرکت کنید بهتره چون برنامش زود تر تموم می شه (من سه سال قلم چی=کلم چی= مداد چی بودم)

و اگه می خواین برید علوی فقط به درد فارق التحصیل ها می خوره و اصلا اگه پیش هستید نرید که نمومش زیاد بوده و خراب کرده

مشاور خوب خیلی تاثیر داره بچه های تهران توصیه می کنم آقای نیک خو واقعا از صفر هم به 100 می رسونتون اگه بخواین(راستش شماره دفترش رو داشتم اما از گوشیم پاک شده هر چند شیراز هستم اما یه همایش توی تهران اومد بعد از عید اگه همون موقع هم می خوندم بهتر می شد اما دیگه گذشته ها گذشته و اگه سال دومی شدم حتما می رم مشاوره ایشون ارزشش رو داره آدم می شناسم 3 ماه شده 700 تجربی از کسی که برای سال بعد می خواسته بخونه)

آرزوی موفقیت رو دارم
    یا آرزوتون به اندازه توانتون باشه یا توانتون رو به آرزوتون برسونید
    بای

8. این کاربر از batlagh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

ببين روشت خوبه ، اگه انجام بدي ولي قبول كن ، الان ديني رو تموم كني بعد عيد يادت ميره ، مطمئن باش ، حتي اگه يادت هم نره ، ديگه اون تسلطو نداري با توجه به اينكه ديني خيلي مهمه و آسونه ،‌سعي كن كم كم پيش بري ، مثلا با برنامه آزمون هاي آزمايشي كه بفهمي خوب خوندي يا نه ...

نه منظور من فقط این بود که توی اون 32 درسی که پارسال و پیارسال خوندیم رو توی 32 روز نکاتش رو با روزی یه درس به طور کامل از تستها و اینا استخراج کنیم بعدش دیگه مرور میشه این کار رو برا ادبیات هم قصد داشتم چنین کاری رو که تا الان با سر درس 7 دینی 2 انجام دادم باهاش انجام بدم و بعدش دوباره مرور چندین و چند باره تا 11 تیر یکم بیشتر روش باید فک کنم توی عمومی ها فقط عربی میمونه با انگلیسی که انگلیسی هم مشکلی ندارم و این غول بی شاخ و دم عربی . . .

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

این شماره نیکخو رو اگه کسی داره بزاره لطفا...

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این شماره نیکخو رو اگه کسی داره بزاره لطفا...
    واست پی ام زدم....

12. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

خب برو امتحان بده خودتو خلاص کن!
    پیش دانشگاهیی که حتما نباید بری شما برای دانشگاه باید ترم 1 و ترم 2 پیش درساشو پاس کنی حالا چه بری سر کلاس چه خودت بخونی

شرایطشم این بسته به دانشگاه داره ممکنه یه دانشگاه قبول نکنه ثبت نامت کنه (چون برای ثبت نام نیاز به مدرک پیش هست)
    شما دی امتحانتو بده بعدشم برای کنکور که میخونی درسای پیشم میخونی دیگه
    بعدش برو یکی از این مدرسه هایی که غیرحضوری هستن ثبت نام کن امتحان پیش 1 و پیش 2 رو تا شهریور دیگه بده که بعدش بتونی بری دانشگاه
    سلام منظورت اینه که من دی پاس شون کنم تا دیپلم کامل بشم بعد هم ..... (آخه مگه پیش لازمه کنکور و دانشگاه نیست؟ و تا اونو نگذرونی نمیتوتی کنکور بدی؟)
    میشه آروم و کامل و طوری که من بفهمم دوباره توضیح بدی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

یکی توضیح بده نیکخو کیه ؟
    مشاوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •