قلمچی فک کنم کتابای 7 کنکورش هم خوب باشه
ببين ربط داره ولي نه اونجوري كه مجبور باشي همشو بخوني ، هر جا لازم باشه معلمت يا كتابهاي كمك آموزشي يه يادآوري كرده
ولي زياد بش فكر نكن
من هر 2 سال 5 تا تست قواعد زبانو جواب دادم ،خيلي آسونه ، وقتي بخوني ، قالب تستا مياد دستت ،مخصوصا پيش![]()
به نظر من
30سال ديف و رياضيات پايه
30 سال فيزيك
عربي (( چاپ جديدش ))
زبان جديدش هم خيلي خوبه!
بقيش زياد جالب نيست!![]()
ببين روشت خوبه ، اگه انجام بدي
ولي قبول كن ، الان ديني رو تموم كني بعد عيد يادت ميره ، مطمئن باش ، حتي اگه يادت هم نره ، ديگه اون تسلطو نداري
با توجه به اينكه ديني خيلي مهمه و آسونه ،سعي كن كم كم پيش بري ، مثلا با برنامه آزمون هاي آزمايشي كه بفهمي خوب خوندي يا نه ...
![]()
سلام دوستان
اول از همه بگم از ما که گذشت اما شما درس بخونید!!!
راستش آدم می شناسم فوق العاده خوند(روز های مدرسش توی پاییز و زمستون 10 ساعت بود روز های تعطیل هم بالای 15 رو می خوند اما رتبش شد 20 هزار منطقه 1 !!!!!!!!!! فقط ریاضی همه رو خراب کرد یکی از آشنا ها رو می شناسم یه 15 میلیونی خرج کرد شد 11 هزار منطقه 1 فقط صدقه سر ریاضی فیزیکش رو بالای 85 - 90 درصد زده بود اما سوال های ریاضی رو که دیده بود الفاتحه بریده بود خودم هم کم از این ها ندارم اما لااقل زیاد درس نخوندم که دلم بسوزه)
مهم تر از همه چیز هم خوندن خودتون هست و البته اعتماد به نفس (خودم کوهش هستم!!!)
اما از من می شنوید قلم چی خوبه اما سنجش شرکت کنید بهتره چون برنامش زود تر تموم می شه (من سه سال قلم چی=کلم چی= مداد چی بودم)
و اگه می خواین برید علوی فقط به درد فارق التحصیل ها می خوره و اصلا اگه پیش هستید نرید که نمومش زیاد بوده و خراب کرده
مشاور خوب خیلی تاثیر داره بچه های تهران توصیه می کنم آقای نیک خو واقعا از صفر هم به 100 می رسونتون اگه بخواین(راستش شماره دفترش رو داشتم اما از گوشیم پاک شده هر چند شیراز هستم اما یه همایش توی تهران اومد بعد از عید اگه همون موقع هم می خوندم بهتر می شد اما دیگه گذشته ها گذشته و اگه سال دومی شدم حتما می رم مشاوره ایشون ارزشش رو داره آدم می شناسم 3 ماه شده 700 تجربی از کسی که برای سال بعد می خواسته بخونه)
آرزوی موفقیت رو دارم
یا آرزوتون به اندازه توانتون باشه یا توانتون رو به آرزوتون برسونید
بای
ببين روشت خوبه ، اگه انجام بدي ولي قبول كن ، الان ديني رو تموم كني بعد عيد يادت ميره ، مطمئن باش ، حتي اگه يادت هم نره ، ديگه اون تسلطو نداري با توجه به اينكه ديني خيلي مهمه و آسونه ،سعي كن كم كم پيش بري ، مثلا با برنامه آزمون هاي آزمايشي كه بفهمي خوب خوندي يا نه ...
نه منظور من فقط این بود که توی اون 32 درسی که پارسال و پیارسال خوندیم رو توی 32 روز نکاتش رو با روزی یه درس به طور کامل از تستها و اینا استخراج کنیم بعدش دیگه مرور میشه این کار رو برا ادبیات هم قصد داشتم چنین کاری رو که تا الان با سر درس 7 دینی 2 انجام دادم باهاش انجام بدم و بعدش دوباره مرور چندین و چند باره تا 11 تیر یکم بیشتر روش باید فک کنم توی عمومی ها فقط عربی میمونه با انگلیسی که انگلیسی هم مشکلی ندارم و این غول بی شاخ و دم عربی . . .
این شماره نیکخو رو اگه کسی داره بزاره لطفا...
واست پی ام زدم....این شماره نیکخو رو اگه کسی داره بزاره لطفا...
سلام منظورت اینه که من دی پاس شون کنم تا دیپلم کامل بشم بعد هم ..... (آخه مگه پیش لازمه کنکور و دانشگاه نیست؟ و تا اونو نگذرونی نمیتوتی کنکور بدی؟)
میشه آروم و کامل و طوری که من بفهمم دوباره توضیح بدی؟
![]()
یکی توضیح بده نیکخو کیه ؟
مشاوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)