سلام بچه ها جواب بدید دیگه!!
این دستگاه فرمت DAT که مربوط به VCD هست پخش میکنه؟؟
با هاردهای سیگیت و ... مشکلی نداره؟؟؟
سلام بچه ها جواب بدید دیگه!!
این دستگاه فرمت DAT که مربوط به VCD هست پخش میکنه؟؟
با هاردهای سیگیت و ... مشکلی نداره؟؟؟
دوست عزیز الان دنیای فیلم های hd هستش و شما هنوز vcd نگاه میکنی
بله نگران نباش این دستگاه فرمت vcd رو پخش میکنه
با انواع هاردهای اکسترنال کار میکنه ولی بعد اتصال هارد باید 1دقیقه صبر کنی تا اونو
شناسایی کنه ... موفق باشی
دوست عزیز شما برای راه اندازی شبکه بی سیم با توجه به اطلاعاتی که دادی نیاز
به یک روتر داری اگه خواستی روتر بخری حتما به این توجه کن که وایرلس n باشه و قدرت ترانسفر فایلش
یا همونData Rate=up to 300Mbps باشه من خودم چون از asus خوشم میاد بهت پیشنهاد میکنم این برندو بخری
wd رو از طریق کابل به یکی از درگاههای روتر وصل کن چون روتر بیسیمه با لب تابت شبکه میشه مودم ip-link رو هم به پشت روتر وصل کن تا اینترنت رو هم share کنی..... موفق باشی
سلام.
دوستان این مدل تو ایران هست؟
قیمت؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
رفیق همچین میگی hd که انگار داری بلوری میبینی.والله فیلم هایی که تو ایران hd میبین نرخ ارسال بیتش پایینه زیاد هم hd نیست. هروقت بلوری 3dدیدی بعد ادعا کن.دنیای hd ماله 5 سال پیشه رفیق.
الان3d.بلوری.1080p![]()
ممنونم از راهنماییت
من مواردی که زحمت کشیدیدو میدونم
مودم خودمم linksys 120n هست. از اونجایی که فاصله دستگاه با مودم زیاده نمی تونم با کابل شبکه کنمش باید حتما با وایرلس شبکه کنمش؛ به خاطر همین باید دانگل وایرلس واسه دستگاه بگیرم.
می خوام بدونم کسیاین کارو کرده یه اصلا ارزششو داره.... راحت استریم میشه کرد؟؟؟؟؟؟با سرعت اینترنت 1 مگ میشه راحت یو تویوــــــــ رو دید؟؟حالا که فیلجره این سایت چه جوری از وی چی ان واسش استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟؟![]()
بله dat بخش میکنه و با سیگیت مشکل نداره
در مورد استریم واقعا خوب عمل میکنه البته بستگی به شبکه داره !
در مورد دیدن ویدئو های youtube هم من با 2 mb راحت می بینم و فقط روی ویدئو های HD گاهی گیر میکنه !
من قبلا هم در مورد v__p_n توضیح دادم . اگه تو چند پست قبل برگردید حتما به جواب سوالتون می رسید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)