تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 229 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه JOOYAND's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من همین اول بگم که نت بوک های سونی اصلا صرفه اقتصادی نداره و در مقابل دیگر برند ها همانند ایسوس بسیار گران قیمت هست .(البته از تنوع و زیبایی بالای برخوردارند )[/QUOTE]

سلام ، یعنی منظورتون اینه که اگر طراحی زیاد برامون مهم نباشه سونی پول مارکش را میگیره؟
    میدانم طراحی خودش مهمه اما آیا در کانفیگ مشابه سونی هیچ مزیت دیگه ای نداره؟
    حدودا چه قدر به طور متوسط این تفاوت قیمت هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام پیروز جان
    ببخشید که همیشه زحمت راهنمایی کردن من گردن شماست.

نه ،من hibernate نمیکنم. shot down میکنم.البته فکر نمیکنم از نظر باتری فرقی با hibernate داشته باشه....درسته؟؟؟؟؟؟

ببین مثلا :
    شارژم میرسه به حدود 10% - بعدش shot down میکنم - میزنم به شارژ - full که شد (چراغ نارنجی خاموش شد) از شارژ درش میارم - روشن میکنم - میبینم 94% هست ( گاهی اوقات هم بعد از یکی دو ساعت روشن میکنم)

حالا فرض کن به 80% که میرسه خاموش میکنم - بعد از یکی دو ساعت هم که روشن میکنم -
    یا 79% درصد هست-یا نهایتا 78% (این خیلی خوبه)

اون 6% که از 100% کن میشه زیاد نیست؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام ، یعنی منظورتون اینه که اگر طراحی زیاد برامون مهم نباشه سونی پول مارکش را میگیره؟
    میدانم طراحی خودش مهمه اما آیا در کانفیگ مشابه سونی هیچ مزیت دیگه ای نداره؟
    حدودا چه قدر به طور متوسط این تفاوت قیمت هست؟
    ببینید بحث صرفا مارک نیست ...
    مهمترین چیز به نظرم کیفیت هست که کمپانی سونی با این سابقه عظیم اینو ثابت کرده ...
    اگه منظورتون اینه که Core i5 یا Core i7 سونی یا اپل پرفورمنس بیشتری میده نه اصلا اینطور نیست ...
    ولی چیزایی که من بخاطرش سونی را انتخاب کردم
    اول کیفیت و آسودگی خاطر...
    دوم صفحه نمایش با کیفیت و همین طور دیزاین و زیبایی ...
    سوم پشتیبانی مناسب تر هر چند که کشور ما تحریمه و از خیلی خدماتش محرومیم ...
    ولی در آخر دوست من اگر بودجتون زیر 1300 هست به نظرم به ایسوس هم میتونید تکیه کنید ...
    البته این نکته را فراموش کردم که بگم اگر بحث صرفا نت بوک باشه من به هیچ وجه سونی را پیشنهاد نمیکنم ...(اختلاف قیمت حدود 2 برابر هست)
    Last edited by piroooz; 23-06-2011 at 20:04.

4. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام پیروز جان
    ببخشید که همیشه زحمت راهنمایی کردن من گردن شماست.

نه ،من hibernate نمیکنم. shot down میکنم.البته فکر نمیکنم از نظر باتری فرقی با hibernate داشته باشه....درسته؟؟؟؟؟؟

ببین مثلا :
    شارژم میرسه به حدود 10% - بعدش shot down میکنم - میزنم به شارژ - full که شد (چراغ نارنجی خاموش شد) از شارژ درش میارم - روشن میکنم - میبینم 94% هست ( گاهی اوقات هم بعد از یکی دو ساعت روشن میکنم)

خواهش ...
    شما یکبار shot down کن ببین تغییری احساس میکنی(چون با توجه به اینکه هایبرنت برنامه های موجود را در حافظه رم ذخیره میکنه چند درصد از باتری استفاده میشه )
    در ضمن خیلی حساسیت به خرج نده عمر باتری های استاندارد لیتیوم نهایتا 3 سال هست که همه ی این جوانب را هم که رعایت کنیم نهایتا 3 تا 6 ماه فرقش هست ...
    راستی اینو همین الان برو انجام بده که توی عمر باتری خیلی تاثیر داره :
    VAIO Control Center--------->> Power Management---------->> Battery Charge Function
    تیکش را بزن تا فعال بشه ...
    وقتی این حالت فعال بشه باتری بیشتر از 80 درصد شارژ نمیشه و روی همین حالت میمونه
    البته اگه توی خونه استفاده میکنی اگه بیرون میخوای ببری که بزار تا 100 درصد شارژ بشه که باتری کم نیاری

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------

ممنون از جوابتون

از بین سری z ها کدوم مدل خوبه؟
    دیگه بستگی به جیب مبارک داره
    با توجه به هزینه ای که پرداخت میکنید کانفیگ میره بالا ...
    اگر هم بودجتون محدود تره سری S , SB
    برای مشاوره به تاپیک مربوطه مراجعه کنید

داره خودمونی میشه behzad.mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    IRAN-ABADAN

پيش فرض

یکی از دوستان بیاد این جریان رو روشن کنه که بلاخره چه سری هایی از سونی Made In USA هستن؟
    من خودم با نمایندگی سونی آمریکا ( نیویورک) تماس گرفتم سری F رو که چک کردم گفت MAde In China
    و این که از نظر کیفیت با هم فرق دارن China &USA
    یا اون هایی که سفارش آمریکا هستن یا خاور میانه؟تفاوت کیفیت؟!!

داره خودمونی میشه JOOYAND's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---------- Post added at 08:07 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------

ببین مثلا :

البته با وجود حضور فیروز جان جایی برای اظهار نظر من نیست، اما باید بدانید که برای شارژ 100% نمیشود به چراغ شارژ اعتماد کرد و اگر میخواهی به دقت ببینی باید ازpower option بررسی کنی .وقتی چراغ شارژ خاموش شد اونجا 100% شارژ شده؟ البته 6% برای سه سال خوب قابل ملاحظه نیست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خواهش ...
    شما یکبار shot down کن ببین تغییری احساس میکنی(چون با توجه به اینکه هایبرنت برنامه های موجود را در حافظه رم ذخیره میکنه چند درصد از باتری استفاده میشه )
    در ضمن خیلی حساسیت به خرج نده عمر باتری های استاندارد لیتیوم نهایتا 3 سال هست که همه ی این جوانب را هم که رعایت کنیم نهایتا 3 تا 6 ماه فرقش هست ...
    راستی اینو همین الان برو انجام بده که توی عمر باتری خیلی تاثیر داره :
    VAIO Control Center--------->> Power Management---------->> Battery Charge Function
    تیکش را بزن تا فعال بشه ...
    وقتی این حالت فعال بشه باتری بیشتر از 80 درصد شارژ نمیشه و روی همین حالت میمونه
    البته اگه توی خونه استفاده میکنی اگه بیرون میخوای ببری که بزار تا 100 درصد شارژ بشه که باتری کم نیاری
    پیروز جان زدی درست زدی تو خال........

ایراد دوم کار اینجاست که :
    زمانی که Battery Charge Function رو مثلا روی 80% انتخاب میکنم 2 حالت داره ....

1 - اگر لپ تاپ روشن باشه ، درست کار میکنه . یعنی 80% بیشتر شارژ نمیکنه

2 - اما اگر که خاموش باشه ، انگار نه انگار . 100% شارژش میکنه. اینجوری خیلی بده ه ه ه ه ه ه

حالا چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
    ایراد کار کجاست؟؟؟؟؟؟
    Last edited by mehdi af; 25-06-2011 at 16:34.

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

6

یکی از دوستان بیاد این جریان رو روشن کنه که بلاخره چه سری هایی از سونی Made In USA هستن؟
    من خودم با نمایندگی سونی آمریکا ( نیویورک) تماس گرفتم سری F رو که چک کردم گفت MAde In China
    و این که از نظر کیفیت با هم فرق دارن China &USA
    یا اون هایی که سفارش آمریکا هستن یا خاور میانه؟تفاوت کیفیت؟!!
    من یکی از آشناهامون مغازه داره و من رفتم یه لیست قیمت از اون گرفتم که زیرش نوشته بود مخصوص همکار
    قیمت ها که یه 30 40 تومنی ارزون تر بود شایدم بیشتر ولی نکته جالب این بود که نوشته بود که هر مدل از سونی USA هست یا China و منم که کف کرده بودمممممممممم
    امروز عصر هم می خوام برم یه Sony بخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من يه لپ تاپ از سري C انتخاب كردم. به نظرتون ميشه ويندوز سون Home Premium رو به Professional تغيير داد؟ روي سرعت و ... تاثير نميزاره؟ اخه تو سايتاي مختلف ميخوندم كه انگار با تغيير سيتم عامل و نصب ويندوز براي لپ تاپشون مشكل دارند! و چون منم براي كاراي برنامه نويسي لازم دارم ميخوام راحت كار كنم.
    Last edited by hobab1987; 26-06-2011 at 12:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •