حدود قیمت من حدود 3 - 4 ماه پیش جفتی 140 گرفتم
یوکوهاما ژاپن
متاسفانه در لاستیک های ایرانی تجربه ندارم
ماشین خودش کویر زیرش بود که به نظرم بد نبود و 32 هزار تا هم کارکرد
حدود قیمت من حدود 3 - 4 ماه پیش جفتی 140 گرفتم
یوکوهاما ژاپن
متاسفانه در لاستیک های ایرانی تجربه ندارم
ماشین خودش کویر زیرش بود که به نظرم بد نبود و 32 هزار تا هم کارکرد
بارز از همه بهتره من چند روز پیش قیمت کردم جفتی 85 تومن
به نظر من پول برای لاستیک خارجی ندین
ما خودمون بهترین لاستیک ها رو داریم
دیروز یه عده مست به ماشینم حمله ور شدن تو خیابون و متاسفانه یکیشون یه لگد به کنار درب سمت راننده زد که یه تورفتگی جزیی ایجاد کرد ، چطور میتونم صافش کنم بدون اینکه رنگش کنده بشه ؟ زیاد فشار بهش نیومده کمی تو رفته
حالا این که میگید بارز خوبه منم بارز رو لاستیک خوبی میدونم ولی کویر تایر من داشتم 55 هزار تا زیر ماشین باهاش رفته بودم هنوز 30% دیگه عاج داشت لاستیک و مشکلی هم نداشتم باهاش
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
همینطوری الکی ؟
با گریس + حرارت ( شعله نیستا )+ مکش ( یه دستگاهی داره )
اگه تورفتگی جزئی بود راحت درست می شه ولی پیشنهاد می کنم ببری پیش صافکار تا مثل اولش بشه .
لاستیک های خارجی درست و حسابی و نام آشنا اصلا با مدل های ساخت داخل قابل قیاس نیستن از نظر کیفیت
چسبندگی بهتر ، ترمزگیری بهتر از خاصیت هاشون هست
سلام
من زیر ماشینم هانکوک ( رادیال175) انداختم. اگر چه خیلی وقت نیست اما توی این مدت 8-9 ماهی که دارم استفاده می کنم راضیم. لاستیک نرم و خوبیه البته فکر می کنم لاستیک کومهو از هانکوک برای پراید نرم تر باشه اما دوام هانکوک بیشتره. کلا اگه لاستیک نرم می خواین باید لاستیک از نوع نخی بگیرین نه سیمی. سایز بیشتر از 175 هم برای پراید خوب نیست. پراید قبلی 185 هانکوک بلک برد با رینگ های فابریک زیرش بود. خیلی پهن بود، ترمز گیری خوبی داشت و زیر ماشین هم قشنگ شده بود. اما موقع نصب چرخ عقب به اکسل گیر داشت و با مراجعه به یک تعمیرگاه و هزینه اضافی برطرف شد. بعد از یک مدتی هم بخاطر پهنای خیلی زیاد تایر، ماشین می کوبید.
ضمنا همونظور که اساتید گفتن لاستیک های خارجی خوب، واقعا ترمزگیری بهتری دارن و به اسفالت می چسبن. اما لاستیکهای ایرانی رو زمین سر می خورن.
من دو روزی هست که تو بازار دنبال لاستیک می گردم ولی بیشتر گیج شدم .
اول که لاستیک ایرانی می خواستم ولی همه می گفتن که بالانس نمی شن و خشکن و دست انداز رو نشون می دن و ....
بعدشم که نه کویر تو بازار بود و نه یزد و نه بارز . فقط ایران تایر بود . قیمتشم 95 تومن
بعد گفتم برم لاستیک خارجی بگیرم . هرجا روفتم گفتن که مارشال حرف اول رو میزنه و ...
هانکوک هم که خشکه و باقی لاستیک ها هم یه ایرادی دارن و ...
والا موندم چه لاستیکی بگیرم .
یه لاستیک می خوام که هم نرم بشه ماشین و هم قیمتش ارزون باشه .
یه سوال دیگه به جز لاستیک چطور می شه ماشین رو نرم کرد ؟
شما تهران خیابون ملت برو هر لاستیکی گیر میاد
اونجا رفتی و گیر نیومده ؟
--
لاستیک درجه یک میخوای برای پراید یوکوهاما و کومهو کره ای ، 175 بگیر که تعادل ماشین سر پیچ ها بهتر بشه
لاستیک ایرانی هم کویر تایر ، به نسبت خودش خوب و نرمه و مشکلی نداره و باهاش 80 هزار کیلومتر میشه رفت
سلام
چند روز پیش تو جاده این ماشینای رنگ پاش که خط وسط جاده رو رنگ میریزن داشتن رنگ میریختن.منم داشتم پشت سرشون میرفتم که خریت کردم از رو خط کشی تازه رنگ شده یه چند تا زیگزاگ رفتم! بعد که رسیدم خونه دیدم که عجب اشتباهی(خریت)کردم.! زیر در راننده و در عقب و لاستیک ها همه رنگی شده بود!
با اب هر چی شستم پاک نشد که نشد! دوستان چطوری باید پاکش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)