دوستان که میگن واسه گواهینامه های جدید که ده ساله هستن این قوانین رو برداشتن.بلاخره آدم باید یاد بگیره خودم 9 ماه از صدور گواهینامم نگذشته بود که رفتم ماشبن رو از شیراز آوردم اصفهان تازه ماشین معاینه فنی هم نداشت![]()
دوستان که میگن واسه گواهینامه های جدید که ده ساله هستن این قوانین رو برداشتن.بلاخره آدم باید یاد بگیره خودم 9 ماه از صدور گواهینامم نگذشته بود که رفتم ماشبن رو از شیراز آوردم اصفهان تازه ماشین معاینه فنی هم نداشت![]()
خوش به حالت چه شانسی داری![]()
شنبه امتحان افسر دارم جون هر کی دوس دارین دعا کنید قبول شم که 1 ماه بعد گواهینامه بیاد خیلی احتیاج دارم![]()
به سلامتی ایشالا که موفق باشی و بگیری...دوست عزیز حتما میدونی این یک ماهی که میگن به قول خارجی ها بیزنس دی هست یعنی همه روزها منهای تعطیلی ها...
سلام
گواهینامه های ب1 در سال اول با مقصر شدن در تصادف بدون جرح و فوت باطل میشه؟
سرعت و سبقت و اینجور چیزا هم نداشته فقط تصادف سر کوچه بوده که حق تقدم رعایت نکرده
نه دوست من باطل نمیشه .
سلام
دوستان بالاخره امسال هزینه ثبت نام گرون شد؟
نه بابا 250 تومنه دیگه!
سردار مومنی: گواهینامههای یکساله در جادهها اعتبار ندارد
سردار مؤمنی گفت: تعدادی از تصادفات در روزهای گذشته توسط افرادی رخ داده که به تازگی گواهینامه گرفتهاند و هنوز در سال اول اعتبار گواهینامه خود رانندگی میکردند که براساس مقررات، دارندگان گواهینامههای ب 1 یا یک ساله تا پایان سال اول اعتبار گواهینامه خود اجازه رانندگی در مسیرهای برونشهری و همچنین از ساعت 24 در شهر را ندارند و اگر خارج از مجوز رانندگی کنند به منزله راننده بدون گواهینامه محسوب میشون
خداروشکر انگار الان که من گواهینامه بگیرم محدودیت یک سال اول رو نداره نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)