یعنی کلا اصلا به فکر ریختن برنامه نباشم کلا برنامه روش نصب نمیشه ؟؟؟
سئوال بعدی بالاترین کیفیت ویدیویی با کودوم فرمت رو میتونه پخش کنه ؟؟؟که همه ویدیو ها رو به اون فرمت برگردونم
یعنی کلا اصلا به فکر ریختن برنامه نباشم کلا برنامه روش نصب نمیشه ؟؟؟
سئوال بعدی بالاترین کیفیت ویدیویی با کودوم فرمت رو میتونه پخش کنه ؟؟؟که همه ویدیو ها رو به اون فرمت برگردونم
سوال اول رو قبل خرید باید میپرسیدید.
سوال دوم نرم افزار jetaudio رو نصب کنید سپس تو بخش تبدیل تصویری اسم پلیرتون رو انتخاب کنید.
اقا ما یه x7 میخواستیم گیرمون نیومد. وقتی که اوضاح رو به راه بود تو شهرمون این چیزا نبود حالا هم که میگن به خاطر نوسانات بسیار شدید ارز , فروشش رو متوقف کردن . این وضعیت بعیده که به این زودیا درست شه فکر کنم تا عید همینه . تا اون موقع هم که نمیشه صبر کرد
نمایندگیش فقط امرتات هه دیگه ؟ وارد کننده دیگه ای نداره ؟ سایتی که بشه خرید ؟ جایی که بشه پیدا کرد ؟
سلام
نمایندگی که فقط امرتات هست و سایت فروش رو هم توی پیام خصوصی بهتون میگم چون خلاف قوانین هست
سلام:
لطفا برای من هم ارسال کنید سایتهای فروش معتبر رو...ممنون
سلام
دوستان کسی میدون cowon i10 کی وارد بازار میشه؟
خب اخرش یه x7 سفید رنگ تونستم پیدا کنم
یه چند تا سئوال
دفعه اول چند ساعت باید روی شارژ بزارم ؟
با اینکه دستگاه سفید ه شارژر و بندش مشکی رنگه , باید باشه؟
توی جعبه خروجی تلویزیون نداشت جدا باید بخرم ؟
سلام
آقا شرمنده من نتونستم کاری برات بکنم شنبه باید جایی میرفتم و اصلا نشد که بتونم پیگیری کنم
باتری های لیتیومی نیاز به چند ساعت شارژ شدن ندارن همین که پر شد از شارژ ورش دارید
شارژر ها همشون مشکی هستن دوست عزیز
بله خروجی داخل پک نیست و جدا باید بگیرید
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
سلام
هنوز مشخص نیست
با سلام و عرض ادب به بچهای گل p30world....
چند وقت پیش داداشم i9 گرفت البته به اصرار من ....
اما از بلندی صداش راضی نیست,راستم میگه چون خودم iriver e30باipodshuffle که دارم صداشون از i9 خیلی بیشتر ....
البته کیفیت صدایi9 به نظرم زیاده(به خاطر تنظیمات زیاد)...
راه حلی داره که صداش زیاد بشه مثلا از طریق فایرم ور, چون از طریق تنظیماتش که نشد زیاد کاری کرد....
ممنون میشم اگه آبروم بخرین...
سلام دوستان
من قصد خرید cowon v5 رو دارم.نظرتون در موردش چیه؟ارزش خرید داره؟
برنامه نصب میشه روش؟
بعد این cowon z2 کی میاد؟صبر کنیم یا همینو بخریم؟
مرسی![]()
Last edited by Kourosh_Jal; 07-02-2012 at 21:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)