دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده. ممکنه بگی این گوشی گرارانتی داره یا نه؟ 8 گیگه یا 16 گیگ؟
به نظر من همه گوشی های با گارانتی اصلی ماکروتل از زبان فارسی ساپورت میکنند و همه اونها 8 گیگ هستند.
متشکرم![]()
دوست عزیز یه سوال برام پیش اومده. ممکنه بگی این گوشی گرارانتی داره یا نه؟ 8 گیگه یا 16 گیگ؟
به نظر من همه گوشی های با گارانتی اصلی ماکروتل از زبان فارسی ساپورت میکنند و همه اونها 8 گیگ هستند.
متشکرم![]()
سلام
یکی از دوستان Mobilestan در مورد آپدیت یه توضیح مفصل داده. به اینجا مراجعه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
میدونم جای این بحث اینجا نیست اما:
شرکت نوکیا و سونی اریکسون در سه ماهه اول 2009 نسبت به سه ماه نخست 2008 حدود 35 درصد کاهش فروش داشتند اما سامسونگ تنها 1 درصد کاهش داشته.
من خودم گوشی نوکیا E66 خریدم هزار و یک مشکل داشت بردم گارانتی اصلی پذیرش گفت ما روزی حدود 200 تا 300 گوشی نوکیا پذیرش میکنیم
به نظر میاد سامسونگ تونسته تا حدی رضایت کاربراشو فراهم کنه
این حرفم تایید 100 درصد سامسونگ نیست اما میخوام بگم در وضعیت فعلی بایستی خیلی رو انتخاب گوشی دقت کرد و خیلی مطالعه کرد که خدایی نکرده مشکلات متعدد بعدی پیش نیاد.
بالاخره اون گوشی نوکیا رو فروختم رفتم سامسونگ 8510 یکی از دوستانم رو خریدم. خیلی تمیز نگه داشته و حدود 20 ساعت مکالمه کرده با گارانتی اصلی ماکروتل که 6 ماهش مونده بدون خط و خش و اشکالی 440 خریدم ازش که نوش حدود 560 هست.
موید باشید![]()
مبارک باشه
باتریش مشکلی نداره که؟
سلام مرسی
نه مشکل باطری نداره. یعنی فعلا که چیزی ندیدم. چند روزه دستمه هنوز نصف خط هاش مونده
راستی دوستان برای مشکل باطری یه سر اینجا بزنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی جای درستی پست دادی؟!!!![]()
این ها هم برای تایپ فارسی
(البته خودم هنوز تست نکردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی کسی جواب سوال قبلی من رو نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو نصب کن ببین میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)