سلام بچه ها می گم راهی وجود نداره که بشه برگشت به همون زیر زمین ی که ازش اومدیم و رفیقای اول بازی رو پیدا کرد
من خیلی علاقه دارم برگردم اونجا
اگه می شه بگید بازی رو نصب کنم
سلام بچه ها می گم راهی وجود نداره که بشه برگشت به همون زیر زمین ی که ازش اومدیم و رفیقای اول بازی رو پیدا کرد
من خیلی علاقه دارم برگردم اونجا
اگه می شه بگید بازی رو نصب کنم
خوب من ترتیب رو پیدا کردم مرسی که راهنمایی کردین، البته گفتم شاید این ترتیب رو دوستان در پست های قبلی ذکر کرده باشن اما من بازم مینویسمش:
رادیو -> لیوان -> آدمک -> لیوان -> بلوک -> آدمک -> شیشه نوشابه
بعد از این یه دیوار مجازی مشاهده میشه که یه کامپیوتر روشه به اون کامپیوتر دسرسی پیدا میکنی، گزینه اول رو میزنی، دوباره گزینه اول و بعد از سیستم میای بیرون، میری پیش دختره البته ارتش چین میریزن تو محله مردم و نفله کنن، بعدشم که از در میری بیرون و بابا هه کف میکنه!!!
شرمنده اخلاق تون یه سوال دیگه دستان تو پست های قبلی یک سری چیت کد گذاشتن که با زدن کلید بالای تب باید تایپ بشه اما وقتی اینتر که میزنم مینویسه همچین دستوری پیدا نشد، میشه در این باره هم یک سری توضیح بدین؟
مرسی![]()
نه نمیشه اونجا واسه همیشه بسته شده![]()
فقط يه بار ديگه ميتوني برگردي...اونم زماني هست كه يه مقدار كه بازي كني و جلو بري و نزديك والت101 باشي يه پيغام دريافت ميكني از اماتا كه ميتوني برگردي اونجا و ماموريت بگيري...
اما اگه اينو رفتي ديگه نميشه و براي هميشه قفل ميشه...![]()
خوب وقتی اون پیقام رو بگیری و ماموریت رو انجام بدی دیگه که اون جا نمی ری یا می توانی ری
همون بهتر كه كار نكرد...
اصلا از چيت استفاده نكن...
بگرد تا ياد بگيري چطوري جون خودت رو نگه داري...اين همه اومدي يه ذره ديگه هم روش...
نه ديگه...الكي كه نيست ... ديگه ميندازنت بيرون...![]()
بستگی داره چجوری مرحله ی Trouble on the Homefront رو تموم کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب می گم این بازی چیز ها اضافه داره غیر از ماموریت دانلود کرد که بشینم دوباره بازی کنم یا منتظر نسخه جدیده بمونم
راستی یادم رفت بگم دستت درد نکنه از شما titanium_zarin هم ممنونم
چيزهاي اضافه يعني چي؟؟؟
ماموريت اضافه ميشه و اينكه شما ميتونيد لولتون رو تا 30 ببريد..همينجور بازي ادامه پيدا ميكنه ...
ولي من فكر ميكنم ارزش ادامه رو داره اخه چيزاي جالبي داره..مثل مكانهاي جديد و مبارزه با فضايي ها...
در ضمن واسه اون كه بري تو والت 101 بايد همون ماموريت رو بري كه گفتم و اينكه يه مقدار كار انجام ميدي و ديگه نميتوني بري وقتي وارد شدي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)